371

Българин

преди 1 месец

Дами и Господа, пореден кристален пример как самата държава проповядва мутрокултурата, а ние чакаме да се бори срещу мафията.

370

Анонимен

преди 1 месец

Аз не се питам щот не ми дреме. И Коро няма нищо общо с уменията на шофьора. Пак се хванахте да хулите единствените останали свестни политици, които не са крадци и убийци.

369

Анонимен

преди 1 месец

Ако Аудито е изхвърлено при удара от дясната си страна в канавката скоростта на другия участник в ПТП е била много над разрешената скорост. На специалистите е ясно, че е била над 150 км.ч. Ако бе ударен отзад щеше да изхвърчи поне и може би да се отърват с наранявания и шок.

368

Бонго Бонго

преди 1 месец

Тва са илюзии. Киро няма да бъде осъден по този случай. Отговорност носят шофьора и НСО шефа на НСО и президента на когото са подчинени.Морално е шефа на НСО да напусне и Радев кокарджата също.

367

Анонимен

преди 1 месец

Никога не давам акъл на шофьора как да кара,просто казвам спри да сляза.Който разбрал,рзбрал.

366

Анонимен

преди 1 месец

До Бонго БонгоИ Кира о подсъдим, той е съучастник като участник в движението, който се е кефил на това да е в кола НСО, която по правило трябва да лети- според него.

365

Алекс

преди 1 месец

Изглежда некадърника от НСО вместо да намали и да избегне катастрофата е тръгнал да заобикаля Аудито през насрещното.

364

Анонимен

преди 1 месец

С малка скорост е карал. Само при такива скорости, малки, до 50 км в час са възможни зловещи катастрофи с летален край....Какво прави прокуратурата, защо се мотаят- явно е, че скоростта е много голяма. Убийци под формата на депутати и партийни лидери ! В затвора до един трябва да гниете с доживотни присъди !

363

Точно сега

преди 1 месец

До Сега ... Отбива се и се спира АКО СА ТИ В РАДИУСА НА ВИЖДАНЕ. Аз да ти пояснявам ли че ако се налага колата със специален режим да кара с такава скорост ТРЯБВА да и се организира кордон от полицейски коли , които да блокират идващите по странични пътища коли пресичащи маршрута на колите и да ги спират докато отмине колоната. Не можеш да избиваш всички останали участници в движението само защото си Кола със специален режим. КАК да те видят и отбият ако караш с близо 200км/ч ?

362

Бонго Бонго

преди 1 месец

Именно...нито е имало стрелба преди това, нито Киро е пострадал , за да го карат към спешен център или заплаха за следене , за да се движат с над 200 км/ч. Шофьора е подсъдим.

361

Анонимен

преди 1 месец

Моите най-искрени съболезнования за горката щерка. НСО не са карали със с 150 км/ч а поне със 180 км/ч. Мозъка на тези из-ча-ди-я е имал 2-3 секунди време за реакция. Твърде кратко за при-мат. Даже мозъка му не е стигнал до реакция да натисне спирачките, камо ли нещо друго да направи.

360

Анонимен

преди 1 месец

Не знам след тази случка как точно Кирил Петков ще се покаже пред хората. За да изхвърчи аудито,значи ударът е бил с много над 50км/ч. Докога ще умират хора, заради коли на НСО?

359

Защо, бе ?

преди 1 месец

След като аз не съм гокарал да става дупетат или министър, защо някой решава вместо мен дали ще охранява поредната гнусна политическа твар ?

358

Бат' Янко

преди 1 месец

Автомобилът на Про100 Киро се е движил с такава скорост, с каквато трябва да се движи самият Про100 Киро към затвора !!!! Няма ли вече мъже в тази държава да сложат на затворническо място тази гелосана мИймУна ?

357

Анонимен

преди 1 месец

До Сега - "Да поясня че при коли със специален режим..." Това ,че е автомобил на НСО ,не го прави автоматично автомобил със специален режим .Има условие кога и как е със специален .В случая нямаме това нещо .Така ,че никой не е бил длъжен да му прави път ,та камо ли да отбива и да спира.

356

Бонго Бонго

преди 1 месец

Да на Доган му купуват храна цигари ха ха ха

355

Бонго Бонго

преди 1 месец

Сега поясни защо е бил в режим???

354

Анонимен

преди 1 месец

НСО трябва да бъде закрита. Който иска охрана, да си плаща от джоба. Президент и министър председател да се охраняват от частни фирми, правят една обществена поръчка и готово. НСО са се превърнали в таксиметрова компания, но за сметка на данъколлатеца.

353

Сега

преди 1 месец

Да поясня че при коли със специален режим сте длъжни да спрете или да добиете встрани

352

Бонго Бонго

преди 1 месец

Киро да ме извинява, но той не е способен да нареди на Линда нещо па камо ли на чуждите хора.Не е вярно