24

Герги

преди 1 месец

Тая държава е абсолютен торлюгювеч. Крадат историята, културата и писмеността на България и Гърция, побратимяват се и се оприличават на сърби и накрая делят една територия с албанци.

23

Рендето

преди 1 месец

""""""Мое човешко право е как ще наричам държавата си"""""" --------- Ами прав е, кеф му да я нарича Марсостан, кеф му Албаностан, кеф ме Македоно-Римска империя... -)))

22

Анонимен

преди 1 месец

Ще го използваш, ще го изпозлваш, скоро ще видиш колко си малък и незначителен, и как големите те въртят на малкото си пръстче

21

Майора

преди 1 месец

Абе Мицкоски , сръбски агент , като си тръгнал с рогата напред , доникъде няма да стигнеш! Ще има дълго да чакаш докато влезеш в ЕС и докато си научиш урока че международните договори се изпълняват , а не нарушават!Жалко е юристите ви в това число и Смиляновска да не знаят това!

20

Папо

преди 1 месец

Реално погледнато тия нямат абсолютно нищо общо с древните македонци. Нямат и един процент македонски ген. Гена им е 98 процента български , а останалите два процента са албански ,турски и влашки. За кви древни македонци се имат тия е абсолютна загадка.

19

Do15

преди 1 месец

До15 Занимаваме се, именно защото сме осъзнати. От, гледането на нашата "***" тея палиха Български знамена, мразен и гонен само защото се МИСЛИШ за българин, краде история, измислят си история. Още, ли да си гледаме "***" и каква държава си.,подписваш договор и не го спазваш

18

Георге Миленковски

преди 1 месец

ВЕЕМЕЕРЕООО ДЕПЕМЕНЕЕ , ДЕПЕМЕНЕЕЕ , ДЕПЕМЕНЕЕЕЕЕ !

17

Костадин Костадинов

преди 1 месец

Като стана Премиер , никой не може да ми забрани вместо България, да казвам Дунавская Росия

16

Анонимен

преди 1 месец

АМА ВЕРНО ЛИ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ СТАНАЛА МОРСКА ДЪРЖАВА, ПОТЪНАЛА В АДРИАТИКА ДЕТО САРДИНИТЕ ЩЕЛИ ДА СИ ПРАВЯТ АДРИАТИЧЕСКИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ ДА КЪЛВАТ НОСА НА МИЦКОСКИ???!!!...

15

Анонимен

преди 1 месец

Опитват се да се еманципират от нас и гърците. Гледат си интереса. Нормално е. Не разбирам защо злобеем срещу тях?!Да си гледаме нашата кочинка с незавидно състояния в момента. Осъзнайте се.

14

Бау

преди 1 месец

Точно така трябва! Всеки сам си избира името, ако не харесва това, което са му написали родителите, а хората му дават прякор! 10 лева в ГРАО струва и не е повод за скандал!

13

инж. Г. Иванов - БФС

преди 1 месец

Смятам да повдигна пред УЕФА въпроса за участието в международните футболни турнири на дублиращи национални отбори!

12

Дедо

преди 1 месец

Сега трябва да подкрепим РСМ срещу Гърция,както Гърция я подкрепяше срещу нашето вето.

11

Анонимен

преди 1 месец

Макетата са много нагли! Може би е добре никой да не им обръща внимание! Да си стоят в *** и да се варят в собствения си сос, зарязани от всички. С простотиите си вече стават смешни. Очакваме в скоро време да се провъзгласят за Македонска империя, а бабата/президентка да стане императрица!

10

Капитанът

преди 1 месец

Албанците им се дразнят, българите, а вече и гърците. Реално се разбират само със сърбите. Ако я карат така ,ще си стоят в изолация деситилетия.

9

Британски учЕн

преди 1 месец

Е па направо я наречи Нова Албания, твое човешко право е. Българите защо нямат право да се самоопределят в тая мизерна държавица а? Или човешките права са замо за тия по върха?

8

Анонимен

преди 1 месец

Македонският Хари Потър.

7

Анонимен

преди 1 месец

Вето .... :)

6

Анонимен

преди 1 месец

Евала за твърдата позиция на братята македонци! Въпреки всичко, те трябва да знаят, че България е с тях и искаме да работим заедно и да си помагаме занапред. Другото е злоба

5

Анонимен

преди 1 месец

Е, то в кръчмата на масата и аз си говоря както искам. Няма проблем.