207

Радев

преди 1 месец

Цялата герберунгелска *** е активирана да пуска нелепи опорки.

206

..?

преди 1 месец

Вярва ли някой, че колата на НСО е движела с нормална скорост? Ти карай с 120-160 при ограничение 60, па всички трябва да се скрият, че минавал Кирил Петков? Айде по-сериозно! Отсега залагам, че виновен ще е ...загиналият!

205

Наблюдател

преди 1 месец

Беля човек! Видяха, че с лъжи могат докопат властта, и оттогава нямат удържане! Егати ментето! Поне някаква работа да бяха свършили, а то,...20 милиарда държавата вътре, а срещу това...нищо, и Еврозона през крив макарон! Успяха да си назначат цялата рода, и им се услади! Жалко е , че има хора които още им се връзват!

204

Анти-мафия

преди 1 месец

Кире, да беше ползвал шофьора на Тато и на Симо -казиното, но простолюдието го направи политически фактор. Да, онзи с мис Бикини, къщата и бутика в Барселона, нощното шкафче с евро и т.н.

203

Анонимен

преди 1 месец

Герберските балалайки да пуснати в действие.

202

Анонимен

преди 1 месец

До НСО "Накарал е пилотите да кацат въпреки ужаносното време." Абсолютно невярно.

201

до художника

преди 1 месец

Найо Тицин който снима мястото на извършеното от тях убийство за фейса ли имаш предвид или Киро Убиеца, който го обърна на ПР кампания и взе да сипе обещания пак?!? Цялата Партия ПП са само наркомани, крадци, разбойници и убийци!

200

.

преди 1 месец

До Анонимен..."Разбира се, ПП-ДБ веднага да се дисквалифицира и да се даде служебна победа на коалицията Герб-Дпс-Възраждане !".......Найо , ти си ве ?!Какви дисквалификации и какви служебни победи бълнуваш ??? Без шарлатанията ви , разликата с ГЕРН щеше да е чисти 20% , а не 10% както лъжете ....

199

Анонимен

преди 1 месец

Политически нападки. Петков не е шофирал и е бил охраняван, въпросите трябва да съюз към НСО. Петков като бивш премиер задължително се охранява, доколкото знам е иска махнат охраната му, но НСО не са давали, другото е, *** така е шпионира чрез НСО от политическите си противници ГЕРБ и ДПС

198

r3v0lv3r

преди 1 месец

Тия изперкаха, откога пътниците са виновни за действията на водача ?Дори и пътника да е пресидентът на Русия, си е твоа работа дали ще изпълняваш безумни заповеди.Това не оправдава тия от НСО, защото си ги знаем какви безумци са.

197

ЩЕ НАПЪНЕ ПАРАПЕТА

преди 1 месец

ЛЕНА ЩЯЛА ДА РАЖДА ОЩЕ ИЗБИРАТЕЛЧЕТА, ЧЕ ЕЛЕКТОРАТА ИМ НАМАЛЯВАЛ, НАПРАВО СЕ ТОПИ?

196

художника

преди 1 месец

Само да уточня: Там няма ограничение за 60км. а точно обратното- на около 500м. преди кръстовището има знак който отменя това ограничение. На междуградски път разрешената скорост е 90км./ч. и престанете да си правите реклама от тази трагедия. Имайте малко уважение към скръбта на близките и душите на починалите!

195

.

преди 1 месец

До ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?.......за жалост останаха и съвсем не са малко , отделно от това мединийни слугинаж , социолози 20000-ници и ала-бала с машините мултиплицират и удвояват броят им :(

194

абе

преди 1 месец

страх го е от народната любов! сега няма снежни топки, има по-тежки неща.....и пак ще се намерят амсалаци да гласуват за тия шарлатани!

193

Анонимен

преди 1 месец

Така е - някакъв убиец, който не спира на знак СТОП, се опита да убие Кирил Петков! На мястото на Петков можеше да е всеки от нас

192

НСО

преди 1 месец

До анонимен, благодаря за състраданието. И може би си прав/ва, нека оставим правосъдието да си свърши работа и да се надяваме наистина виновният/виновните да си понесат отговорността. И говоря не за политическа отговорност, а говоря за отговрността че убиха човека а жената се бори за живота си. Пътниците в колата влияят на шофьора, и това не е прецедент. Виж разследването за самолетната катастрофа на Качински. Накарал е пилотите да кацат въпреки ужаносното време.

191

Анонимен

преди 1 месец

Тоя беше от неприятните на Кошлуков, обслужващи Тиквата.

190

Анонимен

преди 1 месец

Факт !

189

Анонимен

преди 1 месец

Трактора ги чака с Лойко.

188

Анонимен

преди 1 месец

До НСО, съжалявам за мaйка ти, ама тук тpoлеите наистина прекаляват на моменти... Но Петков няма как да е виновен, колкото и да го увъртате - ако изобщо има някой виновен, това е шофьора! Иначе ще създадете прецедент - при всяка катастрофа пътниците да са виновни?!? Звучи нелепо, и ако не беше Петков, даже нямаше да се обсъжда такъв вариант