117

Също бе при Кенеди

преди 1 месец

Набеденият за убиец женен за рускиня и комунист. ЦРУ се излага.

116

Шорошпия

преди 1 месец

Този е един от нас!

115

Смехурко

преди 1 месец

Тука в коментарите един все копейки му в устата, изглежда е голтак и завижда, щото копейките си имат и те стойност, особено когато са много.

114

Реалист

преди 1 месец

На тия пак Путин им е виновен...

113

До 120

преди 1 месец

Две копейки за този пост. Щяха да са три, ама си много неграмотен. За момента обаче ни излизаш по-евтино от безплатната версия на чат джипити. Давай още малко. Остават 3 часа до края на смяната ти.

112

Юлиян до 114,117

преди 1 месец

А бе,вие"евроатлантиците",наистина за нищо не ставате.Включете жалкото подобие на мозък,което имате и се постарайте да вникнете в написаното в нашите коментари.От ясно,по-ясно ви излагаме пределно ясните аргументи,факти,клипове и съответно изводи и доказателства за политическата ориентация на Цинтула и неговата нетърпимост към Русия и политическите възгледи на Фицо.Уши нямате ли?А очи и поне едно подобие на мозъчна гънка?Типични щрауси.Заравянето на главата в пясъка не отменя истината.

111

Териториален

преди 1 месец

В младостта си бил "бунтар" , а на дърти години УБИЕЦ и ние го превъзнасяме....баси медиите....

110

до 115

преди 1 месец

Викаш какво има толкова да се чуди човек, ясно е че копейките сте кухи. Прав си и ти!

109

акуд

преди 1 месец

подобни вълци единаци ще стават все повече :)........шиши :) , бойко :) , ахмети :) !?!?!

108

Анонимен

преди 1 месец

До 114: Ми ще се чудиш като грам мозък нямаш....

107

Анонимен

преди 1 месец

Сещам се за мотото "Свои не бросяем" и как *** си зарязваха ранените и мъртвите където им падне. Сега чета коментарите на копейките как се разграничават от този дядо и за пореден път се чудя как може да сте толкова кухи същества, путинофилчета жалки?!?

106

НИКО

преди 1 месец

Ало *** за *** ли ни вземаш .... Моля за малко уважение...

105

Костадин

преди 1 месец

Фико е на яко ***.

104

Бау

преди 1 месец

Фицо е баща на наш Фики.

103

Юлиян

преди 1 месец

Действително има клип, в който въпросният "проруски" стрелец стои заедно с други хора със знамена покрай пътя и скандира лозунги и псувни по адрес на управляващите и в подкрепа на Украйна.А като приложим и категоричните му признания за мотивите за стрелбата става ясно,че авторката на статията иска да прехвърли вината от "болната глава на здравата".Къде си ти-съвест журналистическа?

102

Анонимен

преди 1 месец

Цинтула - най обикновен сбърканяк, прегърнал евроатлантическите "ценности". Но за слугите на рогатия това си е в реда на нещата!

101

Сохо

преди 1 месец

Уникална глупост в бг-медиите - Фицо е за спиране на войната и нормална, негейска, Европа. Стрелеца сам признава, че е против политиката му. Но изведнъж се оказва крайнодесен и русофил.... Алоооо, мисирките, помислете малко (ако можете) преди да пишете.

100

Юлиян до 101

преди 1 месец

"Дженди",ориентирай се!97 е прав.Опровергай го,ако можеш,но не се прави на мъж щом ползваш дамската!

99

мисирки

преди 1 месец

Медиите в Словакия днес извадиха снимка на стрелеца - присъстващ на протест на 24 Април в подкрепа за Украйна. Това как точно се връзва в тезата, пусната в Българските "медии" като русофил ?

98

Хмм

преди 1 месец

Я, какво славянско име, Роберт.