27

Сандо

преди 1 месец

еее, донесе милиони/милярди как да не му дадът да опъне 2 струни в Киев

26

Анонимен

преди 1 месец

За украинците единственото спасение е кръгом марш към Киев ,където да избесят по лампите Зеленски и останалите натовски марионетки.

25

Хи хи

преди 1 месец

Ми той затова е отишъл човекът, да хапне, да пийне и да потупа зелето по рамото за КУРаж !

24

Анонимен

преди 1 месец

Просто човека сигнализираше на управляващите че всичко върви по план и че още много криви душици ще измрат заради неговите решения

23

Реалността

преди 1 месец

Без да искат показаха реалността за хората на фронта в Украйна. Страданието и лишението е за плебса. А Зеленски се чуди как да поддържа имидж на страната в стил многострадалната Геновева. И както обикновено. . . Всички са равни, но някои са по-равни

22

Анонимен

преди 1 месец

Що бе, добре си беше концерта. Това просто показа американската политика без никакви маски!!! Т.е. ние ще купонясваме, а вие *** като кучета в окопите за нашия интерес!!!

21

Евала 21

преди 1 месец

Точно така е.

20

Анонимен

преди 1 месец

Считам, за напълно безсмислени Майдана и тази десет годишна сага, огромна трагедия, съчувствам на хората и от двете страни, които пострадаха, също съчувствам и на пострадалите хора и държави, заради една гола и напълно безсмислена русофобия!

19

Анонимен

преди 1 месец

Абе каква е тая война, в която всеки може да отива и да си тръгва от нападнатата страна, която се бори за самото си съществуване, и която коварният враг, се опитва да изтрие от лицето на земята. Сигурни ли сте, че това е наистина война?

18

Пиян залян

преди 1 месец

Един клоун нагости при друг клоун и *** !

17

Аз

преди 1 месец

С тава музикално изпълнение ,САЩ ви поздравява за глупостта да плащате с живота си на оръжейните им заводи и на държавния им бюджет. А наздраве !

16

Анонимен

преди 1 месец

Имам естествена голяма нужда сека заран да набивам канчаата на русофилията! После цел ден работата ми върви!

15

Анонимен

преди 1 месец

Ми американците вече явно ви се подиграват, какво ме разбирате?

14

Анонимен

преди 1 месец

ИЗПРАВЯМ РУСОФИЛИЯ ГАРАНТИРАНО!

13

Абе

преди 1 месец

Това посещение, повече прилича прилича на прощално турне. До края на лятото, я има Украйна я...

12

Анонимен

преди 1 месец

Не е истина, укрите още се надяват америка да ги спасява.Вярно са най простия народ на земята,до сега неандерталци щяха да схванат положението.

11

иванова

преди 1 месец

изводите: 1. нощните клубове си бачкат, че има война да му мислят тези държави, които "трябва " да помагат2. гостът не е бил сам- целия им "елит" е бил там3. и да не е имало изцепки, е ясно, че са били в този клуб, да се забавляват, едва ли защото "огън им гори над главите"

10

Българка

преди 1 месец

Трябваше да изпее "Мурка". Да пееш фолк кънтри в Киев е все едно да пееш Пинк Флойд в Столипиново.

9

ПЕТКО САТЪРА НОВИНИ

преди 1 месец

Ново корабче набира персонал непушачи за кратки разходки в Черно море! ### Дълбок бункер с излаз към Тихи океан чака своя наемател! ### Лекувам от русофилия чрез вarинaлeн/aнaлeeн. масаж!

8

Анонимен

преди 1 месец

Блинкен отиде в Киев, направи си купона и ден след като си тръгна ,Зелебоб отмени посещението в Испания и Португалия, а принц Филипе щеше да го приема. Но май му намекнаха на зеления ***, че вече е НИКОЙ и не могат да го приемат държавни глави от съвсем друга категория. Да не би сам да е получил пристъп на съвест, че руснаците атакували Харков?