52

Анонимен

преди 1 месец

Еххх навремето какви ефективни трудови лагери имаше и за малки и за големи... Свърши се обаче тая. Тепърва ще ядете плодовете на суободията........

51

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, сега да дойдат и да си почистят свинщината. Вкъщи така ли правят, като се наплюскат на масата и не почистват след себе си ? Ама то домашното възпитание се отразява в обществото, виждаме какво им е

50

И ти си права, Йо,

преди 1 месец

но чистачките как да смогват при толкова много мръсотия. Трябва да се наемат още и още чистачки... Ама това означава още заплати. Освен това тези, дето правят *** по фестивали и мероприятия, така правят и по градинки, плажове, в гората. После пак разни ще трябва да организират пролетариата в кампании тип "да чистим България"...

49

Анонимен

преди 1 месец

Я оставете децата да празнуват.Управляващите оставят много по-голям ***, па си мълчите.

48

Анонимен

преди 1 месец

Кметът на София, а именно- г-н Васил Терзиев, а използва правомощията си по закон и да наложи административна санкция - глоба на хулиганите! Хайде, нещо полезно да свърши, откакто е кмет.

47

Анонимен

преди 1 месец

Ами, аз ви казвам, че с тия родените след 2005 г. държава вече няма да има. Това е краят.

46

Анонимен

преди 1 месец

Кметът да ги глоби!

45

Анонимен

преди 1 месец

До 43. Дания е по-зле от България. Живял съм и знам. Карат колело ,къркат , шмъркат и разчитат на излъганите чужденците да им подържат страната

44

Анонимен

преди 1 месец

Номер 41,нещо издишаш ми се струва и то от всякъде.Дрогата,алкохола,разюдания секс,това занимава като развлечение подрастващите,"строители" на Нова България.Ако се направи интервю със завършващите обучението си,75.80% от тях ще покажат ниска култура в различните направления в живота ни.

43

келеши

преди 1 месец

По една лопата осми номер и на новата АЕЦ в Белене.

42

Анонимен

преди 1 месец

Вървииии Народе Изроденииии!!!! 35г.преход и резултатите са налице!!! И какво са виновни децата?!?! Те ще станат или сутеньори или наркодилъри, или чалгапевачки и пpocтитутки!!!А ако имат малко повече образование може да се запишат в НБУ или ЮЗУ-то в Благоевград и после да ходят при Баце да стават депутатини.... И пак казвам "ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ.....!!!"

41

гост

преди 1 месец

До Краси Петрофф.Къде не почерняват кожите?

40

Анонимен

преди 1 месец

Чудо голямо, те ДС и комунистите засраха цялата държава, те за некви хартийки и бутилки сега взели да се притесняват.

39

срам

преди 1 месец

Трябва да се забрани на на това място да има такива събирания, заради баловете!Срамно е и жалко пред портите на ХРАМА, да има такава диващина и мерзко поведение!!!

38

от Иначе

преди 1 месец

само помислете за катастрофата от вчера с 20 годишните в Пловдив

37

Краси Петрофф

преди 1 месец

това са съвременните евро изглезени мамини дечица! Това е бъдещето в капиталистическия свят, само дето кожите ще почерняват още! Честито демократчета!!!

36

Иначе

преди 1 месец

един-двама индивида тука редовно мрънкат, че за младите не се давало достатъчно пари. Точно обратното - трябва да им се намалят парите, за да нямат за глезотии и глупости.

35

Анонимен

преди 1 месец

Един нормален ден в гетото - това даже не е новина.

34

Ивза

преди 1 месец

До 28- това са сбирки на мамините синчета и щерки, " добре " възпитани в семейството и не възприели почти нищо от училището.Е,на такива ще се надяваме да градят нова България .

33

Анонимен

преди 1 месец

До DA Няколко вече го захапаха! Ще има и още! Доста ще запомнят бала си с болнични легла и патерици!