59

Анонимен

преди 1 месец

Как точно са яли нещо с боб ако боба е докаран много по-късно от Америка.

58

Анонимен

преди 1 месец

Как може да ви раждат *** тикви такива *** теми?!Държавата се разпада а те ми пишат за Изаура дали е бременна. Ужасно те кухи!!!

57

кокошка

преди 1 месец

До Ко? Къв е проблема? Това е боб, а не царевица.

56

Ко?

преди 1 месец

Какъв боб преди 2000 години в Европа и Азия бе ?!

55

Анонимен

преди 1 месец

А кай я платил що не кажат?

54

аз

преди 1 месец

До Малко за политика Ако ИСУС не беше ЕВРЕИН, нямаше да празнува ЕВРЕЙСКАТА ПАСХА! При това и неговите ученици-апостолите до един са всичките ЕВРЕИ! Казвам го с респект, а не с негативен оттенък като някои хора тук. Но ти се опитваш да изопачаваш историята и Библията. Баща му Йосиф е ЕВРЕИН, майка му-също. В човешки образ Исус се ражда като евреин. Може вече на небето да е станал по-неутрален, но не вярвам да изостави своя народ-евреите. Между които е живял цели 33 години!

53

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво са яли, но със сигурност посланията не са им били да възхваляваме педофилиятa, дженgъpcтията, толераcтиятa и подобни модерни тенденции. Но не се бойте, денят на страшния съд идва и конниците на Апокалипсиса Владимир и Си, ще дадат не всеки заслуженето.

52

Иели

преди 1 месец

Са бахур

51

според мен

преди 1 месец

До Влади Менюто е било: пушена сьомга, руска салата, конска наденица, малко салам "Закуска", кьопоолу, тиквики с мляко, задесерт по един пудинг със сметана и шиколад. Сутрешната им закуска е била кроасани с шунка и кашкавал. Накрая може за да си подсладят живота да са нагънали по един Нестле Лайън или Марс или Туикс. Пили са доста вино, но също и американска Кока кола.

50

Анонимен

преди 1 месец

Кето козунак, със смути от папая.

49

Малко за политика

преди 1 месец

До аз: Исус не е евреин а син божи. И не е различавал хората по произхода им, а по делата им. И ние трябва да правим същото. Това, че Натаняху например е евреин, не му дава право да изтребва палестинци.

48

Светозар

преди 1 месец

До азНе богохулствай ! Баща на Исус е Светия Дух. А той не е евреин със сигурност.

47

Влади

преди 1 месец

Яли са бобена манджа, с пуешко филе, с пържени картофи и шопска салата с домати и пипер.Пушили тютюн и пили какао , чоплейки слънчогледови семки. За десерт - варена царевица. Имаше ли поне една средиземноморска или европейска храна от гореизброените?

46

39

преди 1 месец

Като станеш достатъчно стар и ракията почне да ти изтребва и малкото мозъчни клетки надали ще дрънкаш талива щуротии пияница *** , никой не е готов да се срещне със създателя , а ти трябва да се дърпаш 10 пъти повече заради мръсния ти език , безочието , богохулството и цинизма , ама никой не е избегал бе льохман

45

Кривондел

преди 1 месец

Бобът идва от Южна Америка.Лош преводач или лоши учени.

44

За ужас

преди 1 месец

Яли са зелена бакла със зелени сливи с копър . И млечен чесън на глави. Против сатаната . Препечена пита с коричка пълнозърнест симид. И са гасили пожара с леко винце.

43

Анонимен

преди 1 месец

"Библията обсъжда какво се е случило по време на тази вечеря, но не дава подробности какво са яли Исус и неговите 12 другари"-------------------Библията не е Фейсбук, за да ни спами с такива глупости.

42

Анонимен

преди 1 месец

Това не е никаква тайна вечеря.Ей сега ще ви кажа какво е. На тайната вечеря са присъствали Бойко,Кирчо,Кокорчо,Лена,Шиши,Доган,Христо Иванов,ген.Атанасов, американския посланик и представители на посолството. Какво са яли ли? Пици с кристали. На Доган му дали ря***зана пица с кристали. На вечерята са пяли Кончита Вурст,Немо и Дана Интеренаъл. Ей на това се вика тайна вечеря.

41

аз

преди 1 месец

Аз много пъти ви казвах и повтарях: ИСУС Е ЕВРЕИН! А израелците са неговият народ! Затова ние не трябва да драскаме по сайтовете НИЩО против евреите. Защото това ще разгневи нашия Бог-Исус Христос. Ако някой пише нещо против Израел и евреите, той на практика хули Исус Христос, нашият Бог!

40

Анонимен

преди 1 месец

Пишете за нашите дупетати какво ядът по банкетите :)