126

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 152 *** и виж сам какво си се разкянкал като женската на пуяка от карлуково бе костя

125

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

124

Анонимен

преди 1 месец

никога неслужил крадец от рост *** сменя еленовъд гмома му,,дак съвсем е изкуфял

123

Путеландия в разпад

преди 1 месец

На Путин май започна да му увира канчето в какво блато го вкараха неговите оядени с власт и пари авери и приближени. От лидер с който се съобразяваше целия свят , до обявен от международен съд престъпник.

122

дивак

преди 1 месец

Най-накрая има шанс да се разпръсне последният резерв от епохата на Елцин и да има време да се създаде военен държавен комитет за планиране в навечерието на голямата война в Западна Европа.

121

Дивак

преди 1 месец

Защо да поставите икономист начело на армията? Неговите задачи няма да включват управление на армията и бойни действия. Целта на назначаването му е да изгради успешна структура за управление на армията. Тоест ефективността на военно-промишления комплекс, целевото използване на бюджетните средства, производството на цялата необходима военна техника за фронта и отбраната на държавата.

120

Дивак

преди 1 месец

Белоусов, кой е той? Първи вицепремиер на Русия, на мястото на Шойгу. Главният икономист на страната. Белоусов е патриот, държавник и човек на Путин, който се занимаваше с прочистването на икономиката от всички прозападни зли духове. Той е част от екипа, който подобри функционирането на държавата и й позволи да издържи на най-суровите санкции.

119

Анонимен

преди 1 месец

Новата перверзия в Кремъл да наказва предателството и да убива съответните предатели и след това да ги превръща в AGI чучeла. После тия чучeла се появяват само по монитора от 'хоум офиса' на някви безсмислени конференции да се покажат колкото пред публиката с 1-2 реплики. Страхотна перверзия съгласувана с другите перверзници от Китай, които също вече са го тествали този страхотен метод. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Да живеят новите технологии и AGI.

118

Анонимен

преди 1 месец

Герасимов отдавна е превърнат в *** - буквално. Путин лично е наредил да го изкормят от вътре и да го превърнат в Изкустен интелект робот. Следващите месеци Герасимов ще се появява само по интернет на монитор и след като добре са изтествали китайския AGI ще казва по 1-2 приказки.

117

До Травестите

преди 1 месец

световната ХИВ столица, и гей бар столицата на Европа. Требе да е Бруксел други подобни нема..... ------ хахахахаххахахаха

116

Анонимен

преди 1 месец

Добре си беше Вовата преди 3 години. Руска газ за Германия . Фрау Меркел бицален. Хорошо бицален. А сега китаеца казва руска газ много скъпо сваляй цената . И у Газпром нет деньги. А в Тазпром като няма деньги и в Русия няма деньги. Война без деньги не се печели.

115

МНОГО ДОБРЕ

преди 1 месец

Да видим дали и той ще полети или ще го застигне заслужена скоропостижна болест . . .

114

Анонимен

преди 1 месец

Копейките опитват да отклонят темата на дискусията.Не обсъждаме НАТО и Часов Яр, обсъжда,е Шойгу и една смешна държава, световната ХИВ столица, и гей бар столицата на Европа. (подсказвам, говорят руски, голяма част от територията е в Азия, сетете се сега коя е)

113

Анонимен

преди 1 месец

От публикацията разбирам само че Украйна е загубила нещо пак.И прах в очите само.Ако с писане на глупости се печелена войни,България щеше да е на 6 морета.

112

Атмаджа

преди 1 месец

До АнонименЧудесно!Тъкмо подстрекателите от запада ще си получат заслуженото и ще се сложи край на техния "световен ред"!

111

Споко

преди 1 месец

Споко, Часов Яр не е важен. Часов Яр е "обикновено градско селище"; загубата му не би била от решаващо значение, каза командващият Сухопътните войски на украинските въоръжени сили Александър Павлюк. Часов Яр не е важен. Ха ха хааа хааааа!

110

Украйна

преди 1 месец

Държава гробище.

109

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще падне от прозорец, както е традицията в демократична свободна Русия.

108

Анонимен

преди 1 месец

Как така е уволнил личния си чукча - това е расизъм

107

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?