164

Анонимен

преди 1 месец

В Белгород било отломка от ПВО, по руски източници!

163

Не ми

преди 1 месец

Пука изобщо. Като паднат цените на храните и тези на имотите тогава ми говорете за Еврозона

162

Анонимен

преди 1 месец

Националната агенция за приходите (НАП) би трябвало в период на подобна инфлация да следи зорко приходите на абсолютно всички търговци. От малките, през средните, до големите! Не може един квартален супермаркет в период на инфлация да има средномесечен оборот от примерно 10 хиляди лева, а примерно Билла оборот от 1000000 хиляди лева. Значи нещо с цените не е наред. Говорим за период на инфлация! На другото отгоре вижте какво става с бизнес, масово се укрива корпоративен данък!

161

Анонимен

преди 1 месец

Докато ГЕРБ са първа сила, ще сме в периферията на Европа!

160

Анонимен

преди 1 месец

Айде пак в Белгород и няколко жилищни сгради заминали с не знам колко загинали мирни жители. Хаде сега ми хвалете украинските терористи. Какво са им направили мирните жители на Белгород? Думи нямам да опиша тия гнусни украински гадове.

159

sid

преди 1 месец

То еврото няма как да ни го наложат,ние сме свръх бедни.Това,че 10% разполагат с парите на държавата не значи,че всички имат. Няма я средната класа,няма хора несвързани по някакъв начин с мафията.Тези,които не искат да пеят в хора,ще излязат в чужбина и ще се радват, че чистят задн..ците на германските баби.Другите,които останат,ще целуват ръка на негово Вел.Б.Б.и така кво значение има дали ще ти плащат в евро или в лв.като навсякъде ще си г,з

158

анонимен

преди 1 месец

Благодарение на най-некадърния финансист Кокорчо се сдобихме с такава инфлация

157

Политик

преди 1 месец

167 А про с тия народ още им вярва на комунистите.Заслужава си мизерията!!!!

156

В Превод

преди 1 месец

името ми Кончита Вурст, означава Женски Орган Мъжки Орган, нали се Сещата, аз съм НеБинарен! ЕС е най-великото Място - 100% под ЮдеюСемитМасонски Контрол и Пропаганда!!

155

Анонимен

преди 1 месец

Благодарение на такива като въпросния Дацов България се прощава с еврозоната.Здраво плямпаха последните 2 години че България не трябва да влиза в еврозоната.

154

История даге

преди 1 месец

До Учете история Да затова празнуват някой деня на побетата- окупацията на България и загубата на 40% от територията и.

153

Аз съм Кончита Вурст

преди 1 месец

Цунки Гунки от мене!

152

Дарвин

преди 1 месец

С такива таланти като ПП кво очаквахте.

151

Учете история

преди 1 месец

История позорище. Какъв Ботев, какъв Левски, Левски убил дете за да си спаси живота, Ботев застрелян от своите хора. И Ботев, и Левски и Бенковски и всички се провалят. Русия спасява България. След освобождението кланета, българоубийства. Фашистка България става съюзничка на Хитлер, българските фашисти вилнеят и убиват 24 хиляди души в Македония и 65 хиляди жители на Гърция, и отново Русия спасява България. Единствено 45 години при соца България има достойно (сравнително) минало, но и там се проваля.

150

спилий

преди 1 месец

в този етап изглежда обръчите от фирми които имат да прибират милиарди от усвоени евросредства печелят не влизането на България в еврозоната е необходимо за тези фирми за да мога да си доисперат милиардите които откраднаха от българския народ...... с поздрави ахмет

149

Иисус Е Жив

преди 1 месец

Про сти ми народе цел живот комунисти и русофили ще те шият точно защото си про ст.

148

Груйо Михалов

преди 1 месец

То това беше целта да оцелее сивата икономика на мафията и кражбите на милярди без да има контрол от ЕЦБ. За това напомпаха инфлацията и цените на някой стоки са с 50% по-скъпи от в Грмания...

147

Анонимен

преди 1 месец

А под какво знаме са се били украинците, финландците и поляците за освобождението на България - под знамето на украинския цар, финландския цар, полския цар или руския цар?

146

Европеец

преди 1 месец

156 Ако искаш мога да ти раздуя халката Гомораш

145

Анонимен

преди 1 месец

Пичуе неграмотни русофили, в т.нар освобждения са участвали както руснаци, така и украинци. Въпроса сега е, че по-дивата част от бившата СССР напада съседите си, с които до скоро са били дори една държава и избива хората. А вие поддържате тези диваци и се радвате на зверствата, извършвани от тях. До толкова е деградирала българската нация.