10

Анонимен

преди 1 месец

В МВР няма воля за реформи . Пълно е с кадри на стария режим на герб . Всички знаем с кво се занимаваха герберасите . Техните каскети се занимаваха с чадъри над герберасопрестъпленията . Всички помним случая с ,,Чувалите с трипове на тиквата ,, За които и ди днес ням,а дело в същото веме на Костадинов е заведено дело по същата схема без да е казвал за ,,Чували с трупове ,, МВР и прокуратирата са по схемата - Ти си ги избра . От добре познатия разговор доказващ че герб е мафия .

9

Демерджии

преди 1 месец

представители на т . нар. Аспаруховицигани.... особено завистливи и злобни хора...отричат че са нецигани...... женят се помежду си...

8

Анонимен

преди 1 месец

То пък при вас все едно е имало. Или при другаря Рашков, най-вече при него. Всичко е било само показни акции и фойерверки. Един дол дренки сте всичките!

7

Анонимен

преди 1 месец

Ако пуснете гласуване по смартфон, и се премахнат райониране където един автобус хора има сила на вота на цял квартал, купените гласове няма да имат никаква тежест.

6

Анонимен

преди 1 месец

Искам Черепъ да покаже как е занесъл милиони в джобове на ГЕРБ...моля те черепче намести милионите по джобчета да видим....че чак амариканците не му повярваха...

5

Анонимен

преди 1 месец

Защо ми е толкова противен тоя, ама нека си спомним за Дед Дамаджан- всеки ден по ТВ се обясняваше как един беден ром е изтеглил 60 000 000 лв в чували, а после оголи границата и преминаването на бежанци стана редовно даже от ЕК се усъмниха в участие на държавни структури?!

4

Подсказвам

преди 1 месец

Мистър "Бях точен с парите!" да не се обажда!

3

?!?

преди 1 месец

МВР глашатая на Разединителят на националната Радев се обажда пак с опорки от руското посолство. Да не се забравя, че под ръководството на тоя и другия - Рашков умряха толкова полицаи колкото последните 20 години. Нагли са.

2

ГРАЖДАНИН

преди 1 месец

Ама министъра на МВР е поставен точно за това да не пречи да се купуват изборите !! Братчедите вече са платени от ГРАБ и ДПС !!

1

Предложение

преди 1 месец

Тъй като парите за купуване и продаване на гласове идват от министерството. Моля сложете надпис на сградата за да знаят депутатите които плащат. Гласовете не се купуват от народа, те се купуват " от горе".