563

Анонимен

преди 1 месец

Край, това беше последният знак! Ставам небинарен!

562

просто не разбирам

преди 1 месец

Това недоразумение е дълбоко комплексирано и изключително страхливо!Сигурно баща му е бил алкохолик и го е пребивал като малко дете!Не разбирам защо се гаврят с момчето и го пускат по ТВ!?Само за пари ли?Или има и още нещо?

561

БРАВО!!!

преди 1 месец

Браво! Страхотно "същество" !!! (щото го незнам какво е) Това е бъдещето на любимата ни Европа! Да са не честити новите безценни европейски ценности!

560

х

преди 1 месец

По големи фpикoве, извратеняци и генетични oтпaдъци от булгурите няма в тази вселеа.

559

Анонимен

преди 1 месец

До 578 АнонименКакъв ад бе ! Там няма да ги допуснат никога освен директно в котела с врящия катран

558

Анонимен

преди 1 месец

Makak така урките не спечелиха ? Зелето ще протестира и изисква !

557

Нма изненади

преди 1 месец

При такава бомба, хвърлена в обществото, ядрена война не е необходима. Загиването е предопределено от вътрешните закони за развитие. Това няма как да се размножи, освен в мозъците на вече родените люде.

556

:)

преди 1 месец

Изглежда като недоразумение този младеж. Това със сигурност не би могла да бъде моята визия. До колоото разбрах и песента му е била микс от всякакви стилове. Буламач.

555

Анонимен

преди 1 месец

юровизия се превърна в паноптикум на фpикoве, извратеняци и генетични oтпaдъци.

554

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците ронят сълзи - "Госпади, от какво ни лишиха..." Хахахахахаааа

553

АлаБала

преди 1 месец

Евровизия е нагледен пример какво точно са европейски ценности.Колкото си по извратен и незнаещо какъв си толкова по модерно. Радвам се че България не успя да се класира именно заради това че няма чак такива С О Д О М И Т И заради които да се срамувам

552

?!?!?!

преди 1 месец

Вярно ли искаме да влизаме в небинарната Европа, ОТВРАААТТТТ на макс ?!?!?!

551

Анонимен

преди 1 месец

Спирайте я тази Евровизия.Бесове пеят от сцената как са ходили до ада и са се върнали,защото са счупили кода.Това си е опасно за гледане,защото после ще трябва да ходим на екзорсист.Заприлича на филм на ужасите,но с реални ритуали за викане на зли сили и ще трябва пред телевизорите да сядаме със светена вода и кръст...Не е добре да се призовават такива бесове.Водят със себе си болести,война и разруха.В миналото и друг път е било...не си научиха урока!

550

Анонимен

преди 1 месец

Toя конкурс май е направен от недоброжелатели на Европа. Да показва европейците в лоша светлина. Като все едно парад на изpoдитe. Все едно "Вижте ги! Такива са им певците!". И всеки се сеща от къде идват парите. Ако се появят техни хора на конкурса, си личи. Макар да не са европейци, пак да пеят.

549

Юлиян

преди 1 месец

"Поздравявам" "бг мужиците" също!За малко да го изпусна.Щеше да се обиди,ако не бях го споменал,та затова.Айде,таз година "булка",догодина...милионер!!!

548

Анонимен

преди 1 месец

Швейцарски Киркоров

547

Анонимен

преди 1 месец

24 годишно небинарно - това трябва да е заглавието. Вие говорите за това същество в мъжки род, а то не нито мъж, нито жена.

546

Анонимен

преди 1 месец

Като е небинарен, защо пишете Швейцарският певец? Бъдете толератни! Пише се швейцарското недоразумение (среден род) и готово.

545

До 564

преди 1 месец

Не ме познаваш, за да правиш квалификации,не знаеш кой е шефа ми, най малко пък си наясно какви телевизии гледам! Искам да кажа следното на теб като новоизлюпен небинарен, а и на вашите поддръжници следното, много талантливи творци са г*й, но не всички гейове са талантливи творци. Следователно таланта не се предава по полов път!Кой разбрал, разбрал, кой не, ами да е!

544

Анонимен

преди 1 месец

568 де това на гробището ли ,ами да почерпя тогава не всеки ден срещаш такива .Некрофилите са достоини за уважение загубеняци ,при толкова живи те си държат на мъртвите