9

Анонимен

преди 1 месец

Май не е дисквалифициран норвежеца, а само му е забранено да участвува в генералната репетиция. А какво прави Израел с или без война в Евровизия и в Европейското по футбол и т.н. ми е напълно непонятно...Израел просто не се намира на Европейския континент.

8

Анонимен

преди 1 месец

"холандският представител на конкурса беше дисквалифициран във връзка с инцидент, който обаче не е свързан с полемиката относно участието на Израел, а след инцидент с жена от продуцентския екип" - Точно си е заради Израел изгонен този, но преписвате от медии които са финансирани от евреи. Такива медии в Европа изобилстват. От десетилетия промиват мозъците на европейците, като им поднасят тънка пропаганда с която да ги накарат да мразят мюсюлманите.

7

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че са тези демонстрации, че никой не знаеше, че се провежда Гейовизия

6

Тачо

преди 1 месец

Ци.онистката па.плач е хванала за гърлото не само Европа и Америка.Тя задушава и презира ,дори и самите евреи.Ционистките фашаги по своята същност са бе.зродници и не-хора.

5

Анонимен

преди 1 месец

Добитъци!

4

Анонимен

преди 1 месец

Конкурсът отдавна е пълна пародия. Харчат луди пари за този бълвоч. Нито музика, нито качество, само демонстриране на странни същества със съмнителни музикални способности. Да го закриват.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ако "политиците" не бяха марионетки отдавна щяха да де съобразят с мнението на хората и нямаше да се стига до това. В момента единственият шанс си е трепане на американските марионетки. От думи към дела. Иначе следва въвличане на ЕС в трета в световна. Хващайте се и ги бийте. Друго решение няма. Те няма да се махнат сами.

2

P & Di r# A$!

преди 1 месец

СЪР

1

Христо Христов

преди 1 месец

ЕС са гои, които Израел заплаши още преди 25 години с атомна бомба, ако не му играят по свирката. Факт.