11

Още 2009 година

преди 1 месец

има един Документален Филм "The Emperors New Virus", т.е. "Новият Вирус на Императора" става Въпрос за ХИВ и разбира се е по-подобие на Историята за Новите Дрехи на Императора - дето ги няма и Императора е Гол, та същата История в тоя филм в 2 часа и побовина с Факти безкомпромисно доказват - че Вирус ХИВ причиняващ Болест СПИН - няма и че това си е просто една ГейЧума, в следствие на редица фактори! само дето за Борба със СПИН са Окрадени Милиарди от Даниците, съща схема - КОВИД, ЗеленаСделка!!

10

правилно

преди 1 месец

До Анонимен 7 Туберкулозата и едрата шарка вече се появиха!Ваксините за тях са отработени и сигурни!При всички случаи трябва да се ваксинираш!Иначе става лошо!

9

Иван

преди 1 месец

По бай Тошово време нямаше ваксини и никой не беше ваксиниран, но живяхме до 90 години. Сега ми е тъжно да гледам как родители на 70 погребват децата си на 30-40 години, защото са ги ваксинирали през хубавата демокрацията.

8

Вирусите са Лъже

преди 1 месец

на ЮдеюСемитМасоните, подобна на Исууса, така вече Хилядолетия си Живеят като Императори на Ваш Гръб!

7

До 2

преди 1 месец

Заради кремълската пропаганда, против която не бяха взети никакви мерки. И все още не се взимат мерки, защото политиците ни имат интерес от изпростял народ. Така по-лесно ще ни наложат диктатура и ще ни изпратят в Евразия.

6

Анонимен

преди 1 месец

Точно така! Като не искаш да се съобразяваш със задължителния имунизационен календар, ще си обучаваш детето вкъщи! Заради разни спрели мозъци ще се върнат отдавна забравени болести..

5

Анонимен

преди 1 месец

Ваксинирала съм го за всичко с което съм ваксинирана и аз!Но с бълвочите за ковида-не!

4

НаПълно НеВаксиниран

преди 1 месец

Ваксини на Децата ми - само през Трупът ми!

3

До 3

преди 1 месец

Жертваш детето си като НЕ го ваксинираш, глупава жено!

2

ми нормално е

преди 1 месец

Хората се наплашиха с измислените ковид-ваксини и са прави!Алчността на лекарите вече е по-голяма от на съдиите!Не може да си жертваш детето заради кефа на някой си!Просто няма как!А от ваксина до ваксина разликата е огромна!За три месеца ваксина не се прави!

1

Анонимен

преди 1 месец

Таман ромите ще си намерят причина да не водят децата на училище. Те са си антиваксъри още от соца. Въпросът е защо българите изпростяха!