42

Анонимен

преди 1 месец

До 36 - Но аз си обичкам количката. Взех си Мустанг 2016-та, конвъръбул Койоте двигател и ше я карам, докато се пенсионирам :)!

41

Анонимен

преди 1 месец

А съм на джиели 450 форматик за 192К.

40

До 28

преди 1 месец

Между медианна кола като Голф и Т-Рок за хора с медианна заплата и коли среден клас като Инсигния, е-клас, А6 и подобни за хора със средна заплата разлика правиш ли? В ЕС медианна и средна заплата се различават в пъти. Еле пък в България.

39

Анонимен

преди 1 месец

"Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар"" А сега може ло на български?

38

Анонимен

преди 1 месец

Но защонсе правинтова! Това е ужасно! Врме е пак за ... Революция!

37

Анонимен

преди 1 месец

Урсула от трибуната на Европейския парламент: "Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар". Немската автомобилна индустрия умира, а това е гръбнакът на немската икономика. А без немската икономика ЕС се разпада.

36

до 27

преди 1 месец

Да обясним за непросветлените. Взимаме за пример кола за 100к. Давам 10к първоначална вноска и 50к ОС. Сменям след 2 години с 0% лихва. Смятай колко съм дал и колко ми пука кое се е обезценило. Да обясня ли какво е ОС? Никога не я плащаш. Плащате я баламите, дето купувате дараците 5та употреба. Парите се обезценяват, както и колата. Ама не за моя сметка. Моят доход се качва, а с някаква вещ, която сменям редом с мобилния си телефон, грам не ме грее какво става. А ти влагай хиляди годишно в дарак

35

Анонимен

преди 1 месец

Освен лади и москви бг нема пара за повече.

34

Високо

преди 1 месец

Китай блъска с ритници на вратата. Вика отворете мързеливи западняци, китайската народна република Ви е приготвила по-хубави и по-евтини коли. Въпреки ,че Европа ги мачка с данъци мита и какво ли не за да им ограничи вноса. Пак пробиха. Идват коли които имат по-добро окачване от Ролс Ройс! Китайски.

33

Анонимен

преди 1 месец

Китайските коли отдавна вече превъзхождат немските по всички показатели, при това са значително по евтини.

32

Спешно

преди 1 месец

Bulzit

31

Анонимен

преди 1 месец

Ще се търсат главно по-евтини от Русия и Китай. И за какво е тогава тоя ЕС.

30

Анонимен

преди 1 месец

Нали сме демокрация та има избори, не е нужно да пускате за парламент, може само жълта картон за безумията в ЕС, с и без системи имам 0 нарушения, глоби и катастрофи. Сега тия които мачкат ламарините първо трябва да са без книжка, никой да не иска да ги застрахова и да са на топло а не да гледа коли в мобилето!

29

Анонимен

преди 1 месец

Защо само за новите? Ако въвеждате нещо задължето ретрофит и на старите. Това е дискриминация към новите собственици. Вместо 100 тъпотии да въведете, въведете едно наистина смислено и накарайте всички да го сложат - примерно увеличете максималната скорост и сложете ограничител в колата да не може над нея и да ннастъпва шофьора.

28

Христо Христов

преди 1 месец

До 18 "Появи се някой каже как сменя нова среден клас кола за около 100 000лв. като всеки нормален европеец " - и местните лапнишарани дет гласуват ЕС да им даде МРЗ вярват на тези лъжи. Абе про'с'так неграмотен, Коя кола среден клас до тази година в ЕД е струвала 50000 евро и ВСЕКИ нормален европеец е можел да си я позволи?! Средната кола в ЕС вече 12 годишна и цифрата расте с всяка година. В топ 10 на новите коли са Дачия, клио, Пежо 208, Корса, Ярис, Октавия. Ти Рок и Голф. Все коли по 50000

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен22 Дал си 60к за ламарини и след 5 години същите тези ламарини струват 25к лева. Супер а :D *** на някакъв курс да те научат да смяташ

26

Анонимен

преди 1 месец

Значи като набутате всички тези ненужни, но скъпо асистенти в колата, намалете и скоростта на 100 км. За сме сигурни, че някоя некадърна и неадекватна леля ще може да стигне от точка А до точка Б жива.....

25

Анонимен

преди 1 месец

И защо бе, евротерористи тъпчете колите с толкова глупости. Помислете как да ограничите книжките за хора, които нямат уменията да карат кола. Всеки ден виждам такива неадекватни хора по пътищата.

24

Анонимен

преди 1 месец

Пардон, на велосипедите. Брюксел, ти можеш!

23

Анонимен

преди 1 месец

Да сложат дрегер и на колелата.