212

Радослав

преди 1 месец

До 225: следващия път я поръчай и с мозък, да ти измисли име различно от то/нещото. Поне единият от вас да може да мисли. Добре, че е бил баща ти да ти го поръча като хората, ако въобще имаш. Да знаеш, алуминиева джанта не е това кръглото което въртиш като седнеш да караш, а в багажника.

211

Анонимен

преди 1 месец

моята е над 25 год. и си върви ( малко е ръждясъла) но става за някаква работа да се свърши . не я карам извън града понеже не знам дали ще стигна до където съм тръгнал ..... вместо да ми слагате минуси понеже дте над нещата ми купете нова съгласен съм и на дачия ( моята заплата е 1200 чисто и не ми стига за нищо , камо ли да взема някоя на лизинг )

210

Радослав

преди 1 месец

До 233: така ли бе "експерт" нямат найлончета по пластмасовите части вътре в купето ако са лъскави, по дисплея за навигацията нямат найлон, нали? Ти сигурен ли си, че "новата ти кола" не е от шоколадово яйце?

209

До Радослав

преди 1 месец

Нима? Аз съм с пълноценна резервна гума с джанта от алуминиева сплав!!!! Въпрос на избор при поръчка на автомобила...Мухахаха

208

Радослав

преди 1 месец

До 216: знаеш ли колко нови като твоето виждам да ги влачат към сервиза заради дефекти? Като ти светне лампичка и си умрял на пътя, даже резервна гума не ви дават в новото, а едно спрейче, защото е над мозъчният ви капацитет да я смените сами. Ако е спукана да се приберете със спрея, ама ако си я пръснал или срязал в дупка ще стоиш и ще си чешеш тиквата и ще се молиш на неволята.

207

До Радослав

преди 1 месец

Новите немат найлони бе спец! Ясен си...

206

Анонимен

преди 1 месец

СТИГА С ТЕЗИ АВТОМОБИЛИ, СТАРИ ИЛИ НОВИ, ВРЕМЕ Е ЗА АВТОЖИРИ!!...

205

Анонимен

преди 1 месец

До 220 : точно както казах по-долу : гроздето е високо. Не е срамно да си беден. Срамно е да караш 25 годишно ауди и да твърдиш че е по добро от ново.

204

Анонимен

преди 1 месец

До 214. 25 годишно Ауди е много по кола от самозапалващите се и самозаключващи се чине електрокари, зимата /ако запалят/, замръзващи, лятото сваряващи се пътници. А къде ще ги паркват или зареждат тези фоерверки е въпрос.. .:))

203

СМЕХ....

преди 1 месец

КВИ, " ЗАКОНИ" ЧАКАТЕ, КАТО ОЩЕ 1-2 ГОДИНИ, ШЕ ПРАВИТЕ ИЗБОРИ, ПРЕЗ 6-7 МЕСЕЦА....ХАХАХАААА....БОГ ВИСОКО---- ЗАКОНА Е ДАЛЕКО....КАРАЙ ,СИ КОЛИЧКАТА И СИ СВИРКАЙ......ХАХАХАААА

202

Анонимен

преди 1 месец

Да, много са зле новите автомобили. Чупят се, ужасни са. Да се чудиш защо даваме по 100 бона за такива. Абе като ти е високо гроздето значи не е добро.

201

Анонимен

преди 1 месец

За какво са ви тези трошки, от следващия декември в центъра на София ще.можеш да влизаш само з 3+ което отговаря от Евро 4 нагоре! всичко друго ще ползвате за да носите сено на коня!

200

До Радослав

преди 1 месец

Мухаха, видно бе, че коментираш без личен опит. Този-онзи, фирмен, ала-бала. Бусовете навъртат по 500к преди да влязат у нас "нов внос". Явно са със сменени двигатели по 2 пъти по твоята схема...смехория. Същото важи и за автомобилите, масово са по на 300-500к. Аз си карам новия "чупещ" се автомобил и си свиркам...Като почнат проблемите евентуално, ще взама пак нов...

199

Шаши

преди 1 месец

От 1989 само наколенкаджии и подмазвачи управляват. Никакво национално самосъзнание нямат.

198

Анонимен

преди 1 месец

леле каква мъка, вече селянина няма да може да се прави на гъзар с 25 годишно Ауди, ми ще трябва да си купи нова дачийка 75 коня...

197

ИТ

преди 1 месец

Какво стана, opъфляцu? Казах ли ви че няма да ви оставят дълго време да си карате старите гълъбарници? Това е началото, ще има и още. Крайно време е да вденете, че автомобилът не е за всяка уста лъжица.

196

Гай Монтег

преди 1 месец

Поредното "решение", което да разделя хората да ги кара да се псуват, обиждат и мразят един-друг. Така се осигурява комфорт на "управляващите". Същото е и с "велоалеите", зоните за паркиране и т.н.

195

Радослав

преди 1 месец

До 201: някой май пак е пил белина вместо кафе за добро утро.

194

Радослав

преди 1 месец

До 203: чисто нов Форд, на втората година почна да гние, още като го взимахме пластмасите едни пукащи на умряло, през месец в сервиза заради проблеми с бордовия компютър (слава богу служебен, а не личен и не беше мой проблем), бусовете за капитален ремонт на двигателя на нямат и 200000 км, когато занесохме нашия имаше още 22 чакащи за същото. Това, че ти си си взел фикус да стои на паркинг пред вас си е твой проблем, аз искам кола с която да си върша работата.

193

Анонимен

преди 1 месец

До 207- Вчера решиха *** хрима бил "канцерогенен" и щели да го забараняват. Рейгън е прав - Каза, *** най-страшните думи са - "Аз съм от правителстовто и идвам, за да помогна!"