93

Анонимен

преди 1 месец

До 95: Не зная дали мога да мисля, обаче помня. 1972-3г. падна сняг в средата на юни. Запас бях с летните дрехи. Дядо ми и той така викаше. Че времето са го развалили. САЩ и руснаците били виновни заради ракетите. Това са цикли на земята.

92

Дрън, дрън!

преди 1 месец

Оня ден се разходих по Марица и установих, че нивото и се е повишило с поне 50cm. Като се увеличава нивото на реките и постоянно излизат новини за наводнения, нещо не ми се връзва това изсъхване и пресушаване...

91

От морето

преди 1 месец

Спокойно, Черно море е наблизо. Гладни няма да останете. Само се научете да ловите риба. И една лодка трябва. Гладни ще останат градовете...защото ако затворят магазините и ще ядът бетон.

90

Шаши

преди 1 месец

В затоплянето откриваме само ползи. Маслинени и портокалови горички. Авокадо във всеки двор. Жените винаги голички. Само ползи има. Лошото е че ни лъжат от малки.

89

До Анонимен 93

преди 1 месец

:)))))))))))) можеш а изброяваш до тогава защото тогава си се родил или защото само до толкова можеш да мислиш? :))))))))))))))) не за друго ами аз мога да изброявам от 1951г насам! И мога да твърдя, даже със снимки, че до около 2000г в БГ февруари месец никога ама никога не е било като тази и миналата и по миналата година! ама никога! седмици наред да е над 22 градуса!

88

хъм

преди 1 месец

бе не знам, но аз имам овощна градина! В южна България се намира! от 7 години насам февруари месец, средата на февруари, овошките цъфват! 7 поредни години! И после падат слани и всичко измръзва! Това не беше така до преди 10-20 години! Напълно очеизвадно е, че нещата се променят! И то не към по-добро! Инак за някой дето по-долу беше писал защо не могат да се отглежда житни култури! Ми те, както и всичко друго са податливи на климата! Защо мислиш, че в Гърция не се гледа жито?

87

Анонимен

преди 1 месец

До 93: 1995 година, февруари месец в началото имаше сняг. После двадесет дни жега по 20-24С* и на 25 ти пак сняг. Мога да изброявам от 1970 година

86

До До 84

преди 1 месец

Аха и значи викаш напълно нормално е в Българиа февруари месец да има температури от по 24 градуса по целзий! При това 15 - 16 дни както тази година! Или както миналата тогава бяха 22 градуса по целзий февруари месец! И викаш напълно нормално е както тази година април месец да е 34 градуса!? Това ли казваш или и ти си от "разбирачите"? :)))))))))))

85

Шаши

преди 1 месец

Каквото и да говорят, става дума за пари и робски контрол на хората. Защо не се правят опити за колонизация на Марс? Не им се дават пари, нали. Тук само ще взимат.

84

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера защо е сложена тази снимка към статията - реално при топъл климат, се изпарява повече вода, следователно има повече и по обилни валежи. Следователно няма как да има суши! Истината е че най-сухите места в света са ледените пустини в Антрактида, там не е валяло от векове.

83

Анонимен

преди 1 месец

Никой вече не вярва на тези глупости, изгубихте всякаква форма на уважение от хората

82

До 85

преди 1 месец

И защо няма да може да отглеждат зърнени култури, овощни дървета и т.н? По-топлия и влажен климат драги ми зелен сектанте с трети завършен клас е много по-подходящ за всички видове растения! Ето защо и джунглите се позиционират на Екватора, а не на полюсите. Миграциите от Африка, Близкия изток и Централна Америка нямат нищо общо с климата, а защото най-вече там има демографски взрив, а в Европа и Северна Америка демографска катастрофа.

81

До 84

преди 1 месец

Глобално затопляне е израз използван от зелени фанатици, научния термин е климатични промени! Климатични промени е имало откакто Земята има атмосфера, научните факти са че е било много по-топло от днес и много по-студено! Няма случай когато затоплянето на климата да водило до апокалипсис, напротив винаги се наблюдава биологичен взрив, обратно при застудяване се наблюдават масови измирания. Преди 150 години света тъкмо излиза от мини ледноков период, така че това не може да е база!

80

художника

преди 1 месец

Пълни глупости. Доказано е, че на всеки 18000г. земята преминава през мини ледников период почти като по часовник. От последния са минали 12000г. така че затоплянето е нормално до следващото захлаждане. Това е неотменим космически цикъл, всичко останало е за пари и контрол над живота на хората от глобалистите.

79

84-ти, Да знаеш

преди 1 месец

, че не изглеждаш по-умен от другите "разбирачи" с тоя си коментар. Една такава статия не носи никаква информация за реалното състояние на климата. Впрочем, дори да имаше 300 страници научни доказателства в една или другата посока едва ли някой щеше да разбере написаното, освен ако няма глава "заключение", което недвусмислено да каже "да има затопляне" или "не, няма затопляне". Факта е, че от 70-те години има технология за предизвикване на валежи, по Великден представиха един българин от бранша.

78

До До 82

преди 1 месец

Реално ще се "втурне" на север понеже тука няма да е както сега! един вид да може да си гледаш храната и тя да е както преди! Климата се изменя и тука вече няма да става да се съди пшеница ябълки и други култури! Другото е, че от тука ще почнат да минават толкова мигранти, че ум да ти зайде! тия дето сега минават ще ти се сторят като случаен превоз веднъж годишно! Тия миграций ще доведат до търкания и конфликти! разбирай войни! а от войните бягат даже и такива като тебе!

77

...

преди 1 месец

е как така!? вески "разбирач" тук и къде да е казва, че глобално затопляне е нямало НЯМА и няма и да има! Та как така? айде бре "разбирачите" я кажете пак за глобалната конспирация!

76

До 82

преди 1 месец

Такива *** като теб са най-опасни! Щял да се втурне на север, защото не можел да издържи на 35 градуса 5 следобеда в годината, той може да държи само до 33 градуса, след това си щял да бяга. Простотията и фанатизма са най-голямата опасност за човечеството.

75

Анонимен

преди 1 месец

Всеки ще се втурне на север, към Великобритания, Германия и Скандинавия, защото само там ще е по-поносимо топло, а и тяхното лято е кратко. Не знам как ще се оправят с мигрантите. Включително и още много българи ще поемат натам.

74

Анонимен

преди 1 месец

Едни сеят семена, за да има храна, др сеят облаци с дъжд, градушки, сняг, и имало семена, е няма ги, смазани, измръзнали и удавени. Климатична пропаст и глад, а от там и конфликти и миграция. Лесно е.:))