364

Анонимен

преди 1 месец

До Теньо от Силистра само така Тенка. Креативен си и аз ще дресирам така моя. Не го ли научиш до 7 няма да го научиш и до 70. Слава на Русия и Честит Ден на Победата приятелю!

363

Крим не е руски

преди 1 месец

русия набляга и живее с миналото по проста причина че няма бъдеще.

362

Теньо от Силистра

преди 1 месец

В коридора си имам два портрета закачени един срещу друг. Единия е на Путин, а другия на Байдън. Сутрин, щом синът ми се събуди първата му задача, още преди да си измие очите е, да козирува пред портрета на Путин и да се изxpaчи върху този на Байдън. Не може да пропусне, защото имам камера за наблюдение. Оставям нахрачения портрет на Байдън без да го бърша, за да се хилим с приятели. Така се гради дисциплина!

361

руски измишльотини

преди 1 месец

Каква е тая руска победа която дава 30 милиона жертви, Германия 6 милиона на всички фронтове.ССС Рне е Русия И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци , а руснаците вървели след тях да мародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега руската армия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!

360

Империя на злото

преди 1 месец

Зомбирани съветски глу.паци. Не са мръднали от 1945.

359

За 15 години в НАТО

преди 1 месец

един самолет не ни подариха нашите велики партньори, аз пък те един патрон не са ни дали камо ли самолет.

358

Анонимен

преди 1 месец

Е ПА НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СМЕ Панелени пияници, ТРЯБВА ДА ИМА И ХОРА С РАЗУМ...

357

Анонимен

преди 1 месец

ДО СПЕЦИАЛНИЯ ЗА РУСОФИЛИТЕ ___ ЗАТОВА ЧЪРЧО ПЪРЧО СЕ МОЛИЛ НА РАШКИТЕ, СПАСЕТЕ НИ КАТО ЗАТЪНАЛИ В АРДЕНИТЕ,НАЛИ??!!!...

356

Анонимен

преди 1 месец

А бе не ходят много нашенци да живеят в русията, все към гадния запад ги тегли. мухахахаха

355

Анонимен

преди 1 месец

РАДОСМРАДО ПРОДЪЛЖАВАШ ЛИ ДА СМЪРДИШ??? АХ,ЧЕ ОТВРАТИТЕЛНО МИРИШЕ!!!...

354

Анонимен

преди 1 месец

Специално за русофилите, да кажа че ако не беше деснта в Нормандия и Великобритания която единственна се опълчи на Германия, парад ама на куково лято.

353

Боби

преди 1 месец

До Забелязал Т-34-85 са закупени от Азиатска страна а самите машини са Чешко след военно производство. Реално са на 2-3000км за 70 години. Както се казва в идеално състояние.

352

Jojo

преди 1 месец

Нашия военен парад го отмениха,защото трябваше да изкарат руска техника,т.к. само такава имаме.И я си представете евроатлантиците да пляскат на руските системи С 300,град,танкове Т 72,самолети МиГ,вертолети Ми 8,МТЛБ,всичко руско бе!А сме в НАТО.

351

Аз, Араил

преди 1 месец

те преследват и до ден днешен. Където и да са те днес, под каквато и да е форма да се намират и кавато и да е цел да преследват тази връзка е още силна и до ден днешен и те следват пътя указан им от Господ. Затова и Звярът продължава да създава препятствия по пътя им и до ден днешен. Станалото в Германия, този конфликт в Русия и предстоящия срив на Запада са все негови отчаяни опити да ги спре преди те да са спрели него. Но връзката им е все така силна както винаги е била.

350

Ден на победата!

преди 1 месец

За да я има днес "Одата на радостта "в Европа ,го имаше Деня на победата над фашизма!Честит празник на всички ,които помнят историята неподправена!Вечна памет на героите!

349

Анонимен

преди 1 месец

Терористите и убийците си правят парад.

348

Анонимен

преди 1 месец

Има една голяма разлика в годишнината: Обевена е, че се ества 79 годишнина от победата в Отечествената им война, а не победата над фашизма и хитлеризма. Разбирате ли разликата. Бе обявено по няколко пъти в различни заявления, но дали го чухме.

347

Анонимен

преди 1 месец

Фашисткият прайд в Москва- срам и позор- деца и внуци на Сталин и Брежнев напуснаха клоаката Рашистан и заживяха в тоя лош Запад.

346

Аз, Араил

преди 1 месец

я разруши. Те предпочетоха вечни мъки пред това да отстъпят и да предадат другарите си. Господ вида това и Исус Христос слезе в ада за да прекрати мъките им. Братството им беше толкова силно, че ада отстъпи пред него. За нежеланието си да се изоставят един друг каквато и мъка да означава това за тях те получиха опрощение на греховете и нови цели, господар и път. Бяха изпратени обратно на тази земя с една едничка заръка-да спрат Звяра, чието число е 666, и на този свят както и на онзи. И тази цел

345

Радослав

преди 1 месец

До 359: Абе Филип Киркоров, Путин, Тату, путлероджендърите които си падат по мъже и куп други примери могат да поспорят с теб, то даже на студено виреят повече защото имат извинение, били се сгушили да се топлят, а не да се любят, ама едното довело до другото.