32

Румен

преди 1 месец

Кухих такава гадост от "Кауфланд"!

31

Анонимен

преди 1 месец

Веганите не ядат месо защото не искат да се хранят с парчета от труповете на умрели животни. Да не говорим, че не става въпрос за дивеч, който е убит и непосредствено и месото е прясно, ами за месо от кланици, което е стояло месеци в хладилници и е инжектирано с какви ли не химикали за оцветяване и за консервиране.

30

Сух шпек

преди 1 месец

Арабски дюнери и африкански мамби ядат.

29

Анонимен

преди 1 месец

До До Анонимен 21, месото е токсично и може да се замени с много други храни, включително и вегански. И месото не е по-евтино от веганските продукти, вегани са само богаташи и известни артисти, много спортисти, защото това е най-силната храна, но трябва да се комбинират продуктите и не е толкова просто. Простолюдието не може да се занимава с това и няма пари и за това яде месо.

28

Анонимен

преди 1 месец

Да ядат каквото искат.у

27

Анонимен

преди 1 месец

Глупости... само да се зададе "празник" или времето да е хубаво, се палат грилове и мирише на месо, та кучетата не могат да си намерят място. В такива дни, ако идеш по късно го магазина, месо не остава, но тези соеви *** си седят по рафтовете..

26

Анонимен

преди 1 месец

Или написаното по-горе е абсолютна лъжа, или най-после на германците са успели да промият мозъците. А мигрантите свикват ли да не ядат месо? Спомням си, че през соц-а, когато тръгна слух, че в каймата се добавя соя, настъпи голямо оплюване на държавното ръководство. А пък сега?

25

Анонимен

преди 1 месец

Ходили сме и ходим в Германия - съвсем добре си се харчат месата. Най-големия джолан, който сме яли, си беше в Мюнхен, не у нас, нито в Турция.

24

Знаещ

преди 1 месец

Щатите отдавна преживяха този бум,нещата се връщат в нормалното.20% близо е спада във веганството.И свинското вече е отвратително на вкус но веганската храна е соя,която пък е ГМО,което е прави тъпня ако си мислите че ще се храните здравословно!Оцветител цвекло,което ако не е био/ограник си е фураж за животни.Статията като цяло е глупава,пазара в нормалните държави бързо и сам се регулира

23

До Мечка

преди 1 месец

Отдавна нацизмът и фашизмът са понятия,превърнали се в нарицателни за държавен терор и диктатура. Днешният фашизъм има доста по-различни измерения от този, който е съществувал някога в Италия. Днешните терористични организации, като тези на неонацистите в Германия, на неофашистите на Бандера в Украйна, на ционистите ит.н., са си съвременен терор, диктарура и, в тази връзка, съвременен фашизъм.

22

анонимен

преди 1 месец

Откъде черпите тая информация....? Сигурно си я смучете от...пръстите ?!

21

До Анонимен 21,

преди 1 месец

По-скъпи са само от това месо, което не е истинско и е бъкано с анитибиотици и други отрови. Иначе месото си е месо и не може да се замени със соеви продукти. Това са различни хрпродукти, с различен състав и хранителна стойност. Веганската храна никога не е била и няма да бъде "най-добрата храна" за човека, т.к. той е изначално всеядно въпреки опитите на някои негови представители да се промиват мозъците с поредните лъжи.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов "Ми като са бедни и нямат пари за истинско месо...." - тези вегански вурстове и "пържоли" са доста по-скъпи от месото. Веганската храна е доста по-скъпа, това е най-добрата храна, и не всеки може да си я позволи, за простолюдието е месото, и с месо може да си изхранва човек, съдържа всички аминокиселини и е евтино, но е токсично, освен белтъци има и токсини.

19

Анонимен

преди 1 месец

абе не ги гкадайте швабите - с една ръка зимат вурст от треволяци, а с другата набиват в устатасвински наденчки - тия са уникални двуличници - так беше и с горивоти от Путин - уж забрани, а те продължават да си купуват гориво от другаря, че и рекордьори

18

Анонимен

преди 1 месец

Това изобщо не е вярно.Тази статия служи за заблуда.

17

Христо Христов

преди 1 месец

Едно време са говорели на немски само с конете си, сега и ще обядват заедно с тях. Лошо няма.

16

Христо Христов

преди 1 месец

Ми като са бедни и нямат пари за истинско месо....

15

Анонимен

преди 1 месец

Лапат и възхваляват Урсула, сектанти но все пак истинските вурстчета и сирене ги дайте насам!

14

Мечка

преди 1 месец

До фашагиГерманците не са фашисти а нацисти. Фашисти са италянците. Прочети малко книги. Книгите не хапят.

13

РЕАЛИСТ

преди 1 месец

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ В ТАЗИ СТАТИЯ...ПЪЛНИ...