290

Анонимен

преди 1 месец

Начи ако има кузунак без глутен той трябва да е и с глазура вазелин , за да мое по лесно да си го наувре у газо !

289

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Това е ръчно смляно брашно, с яйца от щастливи кокошки и най-важното поръсени са с пърхот от розови еднорози.Омесени са от истински демократи русофоби с перфектен английски език и дифузни полове.

288

Анонимен

преди 1 месец

Купуват ги лелки, защото чели по фейса как безглутен е мантра небесна, обаче иначе дори до втория етаж с асаньор а и в козунака има захар, която също е много вредна освен брашното.

287

Анонимен

преди 1 месец

са захър , утре диабед а в други ден тва инсолин ще ни продава

286

Линдихоп

преди 1 месец

това не е пудра захар уважаеми пелтечковци, това е от вълшебния прах на моя простю. а бизнес стратегията, маркетинга, всичко е от Арвард.

285

Анонимен

преди 1 месец

....защото са приготвяни с "Кирови "яйца......

284

Лена Аналена

преди 1 месец

Линда с козунак не е като Лена с кристали!

283

махнете тази глупост

преди 1 месец

Тази дама ни говори глупости. И тя. Пълен игнор.

282

Царя е гол

преди 1 месец

Кой ще каже накрая в тази държава, "Царя е гол"? Аман от кривене и лъжи, преструвки и безпардонност...

281

Сладко и глупаво

преди 1 месец

Както мартениците, така и тези козунаци се превърнаха във финансова глупост за един ден. Забравяме за смисъла на разника и се вълнуваме от Линда. Шмендли капели, пълни глупости, да се вълнуваш от козунаци, и то скъпи е вече прекалено.

280

Снимка бездушие

преди 1 месец

Колкота пъти излязох на пазар тия дни, все виждах по фурни и магазини бедни и възрастни, притеснени да плащат иброят дребни пари. Парад на бездушието, парад на глупостта са тези изхвърляния.

279

Глупаво е

преди 1 месец

Да ви кажа, и 15 лева козунак е глупаво. Важен е е момента, важен е празника и идеята, не да изпадаш в транс. Набиваш 7000 калории и плащаш, че и се надпреварваш. Глупави са тия козунаци.

278

Някой

преди 1 месец

Защото има кой да ги купува. Търсенето, пазарът определя цената.

277

123

преди 1 месец

Решението е просто и елементарно, не купувайте от Линда нито козунаци нито нещо друго! Да си ги ядат с Киро и компанията му от шарлатани! Само че съм сигурен, че и шарлатаните ще предпочетат други козунаци пред тези на Линдата !

276

Анонимен

преди 1 месец

Обитаци .. ще кажеш има сладкарница във Виема

275

Смех

преди 1 месец

Козунак за 60 лв. от жената на политик в най-бедната държава от ЕС е проста проява на лош вкус! Какъвто ще да е този козунак, той трябва да е съобразен с възможностите на хората. А това, че тя е жена на политик, трябваше да я накара малко да помисли преди да го забърка. Самозабравили се хора...

274

мустаката джоконда

преди 1 месец

аз съм ленчиту. иии мали... ако не ми бяха зели държавната картичка на простюто щех да накупя за целия парлямент.

273

гацо

преди 1 месец

демократични козунаци, свободни, либерални, англосакски... и плащат за тестовете за венеричски болести на про100то и по 0.5 стинки на козунак за сирачетата в украйна и африка. вервайте им. кой я тъпче тази булка. срещу 10% от печалбите бих и го слагал по 3 пъти на ден.

272

да ама не

преди 1 месец

По-голяма невежествена глупост не бях чел.Глутенът е белтък в ечемика.Някои малко на брой хора са алергични към този белтък , други са алергични към ягоди-.Да продаваш козунак скъпо защото е без глутен е *** аргумент тогава трябва да още по-скъп защщото е без ягоди -те също са алерген за някои хора.И какво от това хранителната стойност на такъв козунак е по-ниска.Глутен няма в оризовото и царевично брашно -това не значи че изделията от тях са по-качествени и по-гранителни .

271

Анонимен

преди 1 месец

Да си ги завре отдаде ,чеби нагли