294

Наблюдател

преди 1 месец

За нещо професора е прав. БГ политиците слушат началниците отвън. Но малко се е объркал, кои са началниците отвън. Показателно е, че ДПС и ГЕРБ са сложили начело на избирателните си листи санкционирани по Магнитски. А България е неуспешен експеримент за ЕС, за разлика от останалите в ЕС, и успешен за Русия като корумпиран троянски кон. Другата му заблуда е, че политиците искат висока активност. Не искат, защото фалшифицират. И да, какъвто народът, такива и политиците ни, такива и професорите.

293

Раздвоение

преди 1 месец

Ето едно човече,което е професор само в България, как може да отхвърля демокрацията и запада,но да се облажва, като евродепутат......Не ме гледай какво правя, а слушай какво говоря......това е принципът на такива личности.

292

Анонимен

преди 1 месец

Един определен и доказан българомразец.Ако Елин Пелин е най-добрия познавач на българската душа то въпросния професор (вписан в списъка за отстрел заедно с Елена Йончева на някакава тайна украинсак организация)е най добрия познавач на тъмната страна на българина.От въпросния професор съм запомнил кой бил основния проблем на българина.Защо той краде да E-б-@ неговата мама а не аз.Това той не веднъж го казвал на интервюта.

291

Анонимен

преди 1 месец

Ако не сте ходили на запад в другите бивши соц страни, просто отворете google maps и разгледайте през street view как изглеждат градовете, селата, кварталите и пътищата в Чехия или Унгария и ще видите за какво става въпрос! Отворете и ще видите къде сме ние!

290

studenta

преди 1 месец

Ами професоре, да раздаваме по една кирка и лопата и да си изкопаем гробовете и да лягаме в тях.От край време ги говори такива въпросния професор - буквално, да лягаме и да мрем, няма какво да чакаме.Интересното е че нищо конкретно и реално не предлага.Някакави приказки които по същество са да връщаме социализЪма и плановата икономика - петилетката за три години.

289

Отворете си очите!

преди 1 месец

Тия оправдания за намесата на ЕС, НАТО, САЩ и НПО-тата вече не вървят! Всички други бивши соц държави които влязоха в тези съюзи и при равни условия с нас вече са 2 пъти по богати от нас. Там няма такава корупция и кражби каквито има при нас. Само вижте стандарта на живот в Чехия, Полша, Унгария, Естония, и дори Румъния която преди 20 години беше доста по зле от нас. А сега са по добре! Как на всичките тези държави не им пречат ЕС, НАТО, САЩ, и НПО-тата а на нас ни пречат? МИСЛЕТЕ!

288

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът е че България се управлява задкулисно. Има разни комунистически дъртаци които са се барикадирали в службите и вербуват всяка една нова власт да работи за тях и да продължава да върти определени далавери. Демокрацията е фасадна и има само представителни функции. Шоу. А отзад в сенките се крие една номенкладура наследена още от социализма. То това им беше реформата. Да се скрият още по дълбоко и да работят само на тъмно и да убедят народа че има демокрация и гласуването има значение.

287

Анонимен

преди 1 месец

Херо Мустафа натресе на президента ни Кирчо и Кокорчо ,а после юристите му се чудиха как да скрият невярната му декларация за канадско гражданство.като се развеждаш ,считаш се за такъв от датата на молбата за развод или от решението на съда след 5 месеца.

286

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как винаги се намират такива когато дойде някоя нова партия, примерно Променкаджиите на Прокопиев, от самото начало беше ясно, че за нищо не стават но ето пак се намериха ***!

285

Анонимен

преди 1 месец

Така наречения професор беше успешно разкрит като неофашист. Смешното в историята е, че неофашистите на 21 век са всичките вече на възраст - 40г. е горе долу минимума.

284

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, тоя црвул не е никакъв българин, роден е в СеСеСеРето и са го уредили с БГ паспорт като ромовете. Тамън е за пловдивския "уни", там само де би ли ходят да учат.

283

Иван Георгиев

преди 1 месец

Благодарение на такива като вас. Горко ни кой учи децата ни...

282

Ангелина

преди 1 месец

Безпогрешно точен анализатор и умерен песимист .Аз мога да бъда и по - "апокалипстично" песимистична от него. В България ,както и навсякъде човешката глупост е безкрайна ,но малцина са оптимистите ,което не винаги е "здравословно" ,както твърдят разни самозвани "гурута".Въпреки това вярата е по- важна от "оптимизма" ,защото в нея има силна градивна човешка енергия ,която движи прогреса ,дори и когато регресията и деградацията изглежда необратима.Умните и волеви личности е нужно да управляват.

281

Щирлиц

преди 1 месец

До Ммддаа....Подкрепям напълно.

280

Анонимен

преди 1 месец

Европейският съюз няма да издържи на огромните си харчове за Ковид пандемията, зелената сделка и войната в Украйна. А вече я няма и традиционната образователна система да подготви кадри.

279

Ммддаа

преди 1 месец

България се пречиства от токсините чрез емиграцията. Това е полезно . България ще я бъде за ужас на антибългарите.

278

Анонимен

преди 1 месец

Чакаме европейските фашисти да спечелят изборите в Западна Европа и да ни сменят посоката.

277

Анонимен

преди 1 месец

Ех, ако можеше да стане Дякона от гроба,щеше на ивовци да станеш.Представете си този това да го е казал пред възрожденците ни от 19 век.

276

киро брейка

преди 1 месец

Бих изчакам Киро брейка да се изкаже и тогава ще дам мнение.Drink and drive кот дойди.

275

Анонимен

преди 1 месец

няма новини и разлайват кучетата с другаря иво христов