43

Анонимен

преди 4 месеца

До Иван - Знам и една професорска щерка, уредена в БАН. Тъй като малко не е добре с главата, тя успя да си намери само една допълнителна работа след като се разведе, а родителите й починаха. Уговорила се да чисти офиса на една фирма. Всъщност тази форма ползвала като офис апартамент в същия вход, в който живее и тази "учЕна" от БАН. За сведение, макар знанията й да са на нивото на посредствен ученик от 8-и клас, и тя има научна степен, уредена от баща й докато беше жив.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Чух, че в енергийната ни компания си плащат за да ги назначат на работа там. Нещата загрубяват тотално, навсякъде корупция и харчене на пари за всякакви измишльотини.

41

До Иван 11

преди 4 месеца

В БАН отдавна прилагат същия модел. Официално работят там, като ходят в институтите си само в така наречените приемни часове - веднъж или два път седмично за по два часа следобед. Също така си признават, когато паралелно с това преподават някъде. Но само на най-близките си казват и за други дейности. Например, дават частни уроци. През соца взимаха и надомна работа (правеха шалчета, мартеници, сглобяваха химикалки). Сега пък карат таксита или водят и взимат нечии деца от училище.

40

кИки Кристалът

преди 4 месеца

Дайте по Една ЗаПлата на Зеленски бе - кво се стискате?! Вие дадохде 10 години от Трудовият си Живот в Инфлацията ни - видехте ли - искате - не искате - давате!!

39

Адвокат

преди 4 месеца

Само да ви кажа, че в България "топ адвокат по корпоративно право" НЯМА! Има топ подкупвач на съдии (или прокурори, или пък и двете), понеже си пие пиенето с тях, ама това е малко по-различно от това, което си представяте. Забравете холивудските продукции по Гришъм!

38

до 44

преди 4 месеца

"Всичко е обезценено" - ти как намираш баланса. Дай ни съвет кое е важното?

37

Анонимен

преди 4 месеца

До До Иван (N17) Пак си забравил да си изпиеш хапчето.

36

Бойко ни подлуди

преди 4 месеца

Аз имам вече психически отклонения, заради това че Бойко Борисов не се оттегля, той е сатрап. И ти сега мене ли ще ме изкараш виновен, дето съм бил 2 години в ковид и 20 години под ГЕРБ-ав строй? Аз какво съм виновен. Аз съм една жертва.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен (44) По-просто е. Хората оглупяха!!! От идва всичко. Еволюцията премина в регрес. Човеците се връщат към маЕмунската си природа. Просто е но никой не го вижда. Човечеството няма да го бъде още дълго но ще пивкече със себе си и останалите животински видове.Края му се вижда вече и не е розов.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Чета коментарите и се убеждавам колко занемарено е психическото здраве на българина. Един работел по два часа на ден и печелел по 50 бона на месец, друг бил много тежък работодател, трети бил в топ 20 в света в професията си. А истината е простичка - хората не са мързеливи, а демотивирани!!! Демотивирани да работят, да гласуват, да живеят. Всичко е обезценено - труд, пари, човешки взаимоотношения.

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен (39) В Бг спИ иЛисти има само по вдене на кюфтета. За нищо не ставате. Супер некадърници. Като чуя българин и бягам с 200!! Сега стана ли ти ясно, провинциалистче?! Корпоративно право,Чирков?! Моля?? Мислиш ли че ми пука за някакви бълггараци?! Много си се объркал. И пази боже световна компания да се докара да наема Ганньовец.

32

Анонимен

преди 4 месеца

38,имаш коклюш. Загубен си

31

Анонимен

преди 4 месеца

Никой никаква работа не търси. Тази територията до 10-15 години ще собственост на едни други хора. Те вече са я придобили и само чакат да се изнесем и да измрем.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен (34) Лекомс милионите да не хлъцнеш!! Бг заприлича на 1997ма. Всички премятат едни милиони ама само на масата а няма 2000 евро за нови гуми ами кара с трета употреба Sкласа на лизинг.Таааашак!!

29

Анонимен

преди 4 месеца

До 33 Прочети 33 и осмисли дали би ми пукало да ти идвам на интервю. Лъжеш се дали има незаменими или поне супер редки като умения. Представи си топ адвокат по корпоративно право, хирург като Чирков и подобни. След загубата им работата определено не е същата. В моето съм един от 10-20 действащи специалиста в света при стотици големи корпорации клиенти. Май съм единственият с над 10 нови проекта направени за последните 2 години. Гледай си хамалите и на тях се прави на велик.

28

БЕДЕН IT 3000 ЛВ КЕШ

преди 4 месеца

Само не ставайте IT - както ви каза колегата от Възраждане, IT-тата ще ги измести Чат ГПТ и скоро ще ровят по кофите. По-добре станете овчaри - щото така се търси агнешко месо!

27

Анонимен

преди 4 месеца

До 29 Явно просто не вярват, че ставаш за новите работи, които си пробвал, или по-вероятно се правиш на интересен с опит да набиеш на робите колко е зле да напускат. Дай и аз да ти кажа нещо. Последният път напуснах на Х заплата. След няма месец клиенти на фирмата на пожар ме търсиха и сега ми плащат в пъти над Х не за 8, а за 3-4 часа, защото останалите на старото място колеги са им о.а.к.али нещата. Имам и други места след мен да не могат да продължат проекти, които да носели милиони.

26

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен (27) Начина ти на мислене е толкова посредствен че единствено ставаш за разносвач на пици. Бъди сигурен че няма незаменими а такива като теб и до интервю няма да допусна. хикс/микс все същият провинциалист си оставаш.Нагъвай фалафели и си трай че си смешен. Аман от въздухари-провансали до вчера бил с ватенката и като се видят в някой лев си мислят че са хванали господ за краставицата.

25

Анонимен

преди 4 месеца

#19 е в облак.. Не му обръщайте внимание

24

Анонимен

преди 4 месеца

До 19 Къде живееш? Касиерка в ЛИДЛ взима БРУТО под 2000лв начално, докъм май 2500-600 след години. ИТ средно в София е на 4000 и нещо нето. Има много ИТта в София на по 2000лв. Казва ти го човек, който е ИТ с има-няма 30г опит и взимащ в пъти средното. Разбира се, не съм на заплата в българска фирма, а дера яко консултантски от чужбина. Твоите лакардии за десетки хиляди в София за всеки ги запри. Очевадно е, че не работиш, не си работил никога и нямаш и бизнес, та да знаеш нещо за парите.