150

Анонимен

преди 5 месеца

Вземете и погледнете имотите и съображенията на Русия в България . Всичко е изградено с лица от управляващите след 1989г. Те слугуват на Москва и сега . По действията ще ги познаете.

149

Румен

преди 5 месеца

До Радослав . Външната политика определя Вътрешната. И Външната ни политика е тридесет години по Светски , ОНД и Руски модел. Така са нещата и това може да се промени само с помощта на ЕС и САЩ.

148

Анонимен

преди 5 месеца

158. ГЕРБ е нещо като Възраждане . Винаги по Външната политика е с Москва / по времето на Соца му се казваше по вътрешната с ЦК на БКП/ , а по вътрешната "тупа топката" да минава времето . За това сме в Чакалнята на Шенген двадесет години. Бойко Борисов разиграва един театър.

147

Радослав

преди 5 месеца

До Евроатлантик: значи смяташ, че тия които предадоха избирателите си като сключиха брак с мафията са спасение от мафията? А Герб няма как да се бори с ДПС защото те са метастази на един и същ тумор. Това твоето е да заразиш някой с рак за да пребори рака които има!

146

Аз

преди 5 месеца

Още не са минали изборите, а тези вече драпат на вратата на зайчарника . Прости и жалки борци за власт.

145

Сима

преди 5 месеца

Ако може Денков да се скрие някъде,че ми е в повече за нищото което направи!

144

Евроатлантик

преди 5 месеца

Единственото спасение за България е ПП-ДБ! А от ГЕРБ трябва да ги слушат, ако искат да отцелеят като партия и да присъстват в българския парламент в следващите години! ГЕРБ и ПП-ДБ заедно могат да се преборят с мафията ДПС!

143

Анонимен

преди 5 месеца

И двамата в роли на царски пажове.

142

Анонимен

преди 5 месеца

Ако ще правите нова сглобка, не ги нападайте, ами им се мазнете, направете им там blowjob каквото трябва дано се омилостивят.

141

Смешници!

преди 5 месеца

ПП-ДБ поиска ДПС да участва в гласуването на промените в Конституцията и други! Тия какво си въобразяват, че ще поставят условия ли!? По-добре да се впрегнат да минат 4%, че накрая да не останат извън Парламента!

140

от село

преди 5 месеца

Какви условия поставят тези двама некадърници ,нито по млади нито по умни и красиви ще станат видяхме им резила ,ама ,че нагли и безочливи гризачи?

139

анонимен

преди 5 месеца

Откъде-накъде трябва да следва вашата програма??? Вие сте наглеци със самочувствие без покритие. По-добре Борисов с Пеевски отколко вие с харвардските дипломи менте и генералчета със съмнителни качества.

138

Анонимен

преди 5 месеца

След продължителни преговори си стиснаха ръцете... после гушите. Сега ги очаква още от същото.

137

Анонимен

преди 5 месеца

Буци дали разговаря с тоалетната хартия в кeнeфа си , как ви се струва ?

136

Анонимен

преди 5 месеца

Тия там от партията на мошениците и шмекерите били готови да цункат и отпред и отзад и по-горе и по-надолу след изборите, само и само пак да се докопат до кокала??? Ами нищо чудно, добре ги видяхме до сега, нищо друго не очакваме от тях. Затова на изборите трябва народа да им бие шута, но така, че да изчезнат от хоризонта.

135

анономен

преди 5 месеца

Е няма такъв майтап, като изказването на тия))))))))))))))))))

134

Реалност

преди 5 месеца

ППДБ имат 7% на изборите, от тях 6% са от ДБ и да - крайно време е да спрете да се унижавате и да пускате за Просто Киро мили избиратели на ДБ, осъзнайте се бе хора!

133

Избирайте само и

преди 5 месеца

само ПП ДБ на изборите и не само на изборите! Те ще сглобят всичко и всички и за избирателите им няма да остане нищо за (з)сглобяване!

132

роко бароко

преди 5 месеца

тия, са по смешни от клоуните в цирка!

131

анонимен

преди 5 месеца

Не разбрахте ли, че сте последна дупка на кавала., че и условия поставяте.