133

Отговор:

преди 1 месец

Надежди говежди...България трябва да запази българския лев!

132

Факт

преди 1 месец

Отказът от долара зависи от развитието на алтернативните разплащателни системи, които още са в процес на изграждане и печелене на доверие. Агресивното поведение на САЩ само стимулира тия процеси.

131

Икономист

преди 1 месец

Ако светът се откаже от долара, със САЩ е свършено!

130

Хм

преди 1 месец

Преди 20 + години не можеше и да се мисли за отказ от долара. Днес вече е въпрос на средносрочно планиране. Впрочем, няма нужда от пълен отказ, а свеждане на употребата му до здравословни нива-под 20%,колкото да се охладят мераците за печатане и пар*ази*тиз**** на Америка.

129

Нане Вуте

преди 1 месец

Краварите яко копаят под себе си!! Продължавайте все така , докато се срине смрадловия краварник!!

128

Коста Мутрофанов

преди 1 месец

Копейките приемат от руското посолство надници само в долари не признават рубли или йени.

127

Айде бе

преди 1 месец

Колхозниците имат един актив злато а ти се пробвай с ваймарските марки демек доларчетата под дюшека. Скоро ще си ги возиш с количката че обезценката е брутална.

126

Анонимен

преди 1 месец

Много правилно, след като колхозниците не искат да ползват долара (за да могат да държат изкуствено курса към рублата нисък иначе отива сигурно 500 рубли за долар) им се конфискуват активите в долари на чебурашковците.

125

Ветеринар

преди 1 месец

До до $3000 131 Е ,то не може всичко да е мед и масло. Гледам Анимал планет какви пари се искат да лекуват куче или котка . Стига се до 6 -10 000 долара. Но там ветеринарията почти не се отличава от хуманната медицина.Изключително скъпа техника . Скенери , подвижни ренгени , операция на сърце, рак , лъчетерапия,химеотерапия.Шапката ми падна.Като знам какво съм учил и работил , За да откриеш клиника, най малко един милион. Трябва да има възвращаемост и печалба. Така е и в хуманната медицина.

124

Анонимен

преди 1 месец

Сам каквот оси направиш, никой не се сеща да ти направи. Потънаха.

123

vse edno

преди 1 месец

До Ала Бала: а Моамар Карачи е....?

122

Да допълня...

преди 1 месец

До Анонимен 123 Долара е световна валута , а не на чужда държава и така ще бъде.

121

Анонимен

преди 1 месец

Че то останаха ли ненаказани от САЩ държави?

120

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги накажат, като им спрат доларите!?

119

Ала Бала

преди 1 месец

Саддам Хюсеин и Моамар Карачи най-добре знаят последствията от политиките на САЩ - единият за отказ от продажба на петрола в долари, а другият за обща валута на Африканския съюз, базирана на злато.

118

Юлиян до пишман..

преди 1 месец

.."истината".Като сте "1 милиард" с такива заплатки защо не я спрете Русия,ами само подскачате отстрани като палета.

117

Юлиян

преди 1 месец

Луд умора няма!След петилетка се очаква да обмислят и глоби за дишане.Както светът е хвърлил потурите,така ще изхвърли и долара.

116

до $3000

преди 1 месец

Абе знаеш ли колко струва наема на кварира в Щатите, а кило телешко, свинско, пилешко в Долари, а Медицинската ти осигуровка, а само един преглед в болница, а колежа или университета???? Знаеш ли че с тези 3,000 дорара си само на косъм от прага на бедноста в Щатите???? Имаш ли си представа колко струва "разходката" ми до магазина в Сиатъл при положение, че заплатата ми е почти 2 пъти колкото си написал, а, забравихме моргейджа, ипотека по вашему!

115

ИСТИНА

преди 1 месец

Колективния Запад сме 1 милиард човека със средна заплата 2000 долара. За 2000 долара може да се купят много оръжия. Така че Русия ако няма намерение да избие с ядрени бомби 1 милиард човека на територията на няколко континента, по добре да се откаже от жалките си напъни да превзема Света. Да не говорим, че ако реши да изпепели всички тези територии, то неминуемо ще убие много хора и от своите, защото радиацията не прощава на никого.

114

$3000

преди 1 месец

Средната американска заплата = 456 662,96 рубли