90

Анонимен

преди 1 месец

Вижда се че речта е силно противоречива не умна посредствена и объркана. Основния проблем на Европа не е Путин а са Макрон Борел Мишел и фондерлайно. Може би мигрантите и много други.

89

Анонимен

преди 1 месец

Чакаме отново братушките с цветя и питки на Орлов мост!

88

Анонимен

преди 1 месец

Кой ви освободи от нацистите франсета, че се дърпате толкова да бъдете васали на янките :)))

87

Христо Христов

преди 1 месец

Москва не е врагът , врагът е Брюксел , Берлин и Париж

86

Анонимен

преди 1 месец

До Аман и бактъм Понеже историята е да се учим от нея , ще ти обърна внимание върху обстоятелството , че винаги за некадърността , алчността , простотията на управляващите народите са плащали ... с кръв . Така е било в исторически план , некадърниците са си измивали ръчичките с трагедии на народите , е после понякога е имало гилотинки и разни други помощни средства за налагане на справедливост , но постфактум , никога преди .

85

Делата

преди 1 месец

Да. Има голяма опасност за Европа но тя не идва от Русия а от Богоборните европейски ценности. От разгулния консуматорски живот на нейните жители. От намаляването на раждаемостта на европейците и от неконтролирания внос на хора от Африка и Азия.От слагачеството на нейните управници към САЩ и обвързването на държавите с агресивния съюз НАТО.

84

Христо Христов

преди 1 месец

Дано да умре скапаната Европа на макрон и брюксел!

83

Смех

преди 1 месец

Защо ни плашат тези толкова?! Разбирам САЩ да бълват, те имат интерес, продават оръжие. Но защо лидерите от ЕС ни плашат? Откъде имат данни, че Русия ще влезе в Европа по-нататък? Да не са спали с Путин, че да знаят?! Почвам сериозно да се замислям, че половината евролидери са на комисионни от оръжейната индустрия.

82

Анонимен

преди 1 месец

Някой очаквал ли е нещо друго , след развитието на войната ?Запада закъсня , до като чакаше заповеди от НАТО и Англия !

81

Аман и бактъм

преди 1 месец

Абе Макрон, война с Русия само ще задълбочи проблемите на Европа. Нужен ви е мир, отново руснаците да ви продават евтини ресурси, уран, петрол, газ, злато, а вие да да си развивате индустрията. Аз никога няма да стъпя в талибанската ви Франция, но руснаците обичат да ходят в Париж и ще правят сметки по ресторантите ви за 50 000 евро на вечер.

80

Анонимен

преди 1 месец

Няма кадърни люде в ЕП !Виждаме лозунгите на протестите в целият Запад : " Москва не е врагът , врагът е Брюксел , Берлин и Париж'' .

79

Отвратен

преди 1 месец

Макароне ти си опасността за Европа. Избивате украинците до крак. Защото украинци , беларусци и руснаци ако тръгнат към Европа ще се о..а.каш. Но сега като избиете 1млн славянски мъже ще сте по спокойни. Европа тя умря, щом подкрепя емиграция и войни. И унищожава християнството.

78

Анонимен

преди 1 месец

Да, заради това, че няколко политици-военнолюбци играха на едро Европа може да умре. Приближиха Русия прекалено много, навряха се във война, която ще загубят с всички за това последствия.

77

Анонимен

преди 1 месец

Опасността премина , Европа умре !

76

Анонимен

преди 1 месец

Да ти обясним ли как стават нещата бе Макроне , аз съм никой , дребна риба , цаца , без някакво значение , но човешко същество от 21-ви век все пак . Простичък пример , България , европейска страна , член на ЕС , купува самолети за доста милиарди , досега над два милиарда внесени авансово от няколко години вече без нищо , от САЩ , дори лихвите уж дължими се усвояват там , естествено с упражнен натиск , защо бе Макароне , няма ли производство в Европа , кой е врага , Русия или САЩ ?

75

Анонимен

преди 1 месец

А защо хоДИ при Путин 3 пъти ?ФРЕНСКИ ВОЙНИЦИ СА В ПЛЕН , ВЕЧЕ 2 г. , още ли пленници ще даваш на Русия !

74

Км

преди 1 месец

Когато Кайтел подписвал капитулацията на Германия и видял представителя на Франция,не се стърпял и попитал:,,Ама и тези ли са ни победили???????,,

73

Анонимен

преди 1 месец

Баболюбеца отново се изходи, но васал нема да стане на САЩ :)))

72

Анонимен

преди 1 месец

Русия не води война в Украйна. Ако Русия започне война, ще приключи с Украйна за 2 дни.

71

Анонимен

преди 1 месец

И Байдън, Борел, и Макрон и Шолц, и Столтентакова, и Урсула и всички казват, че Русия след Украйна ще нападне друга държава, примерно Естония? Нали Естония е в НАТО и НАТО ще започне 3св за Естпония, ще започне, ще започне, НАТО си научи урока от 1939, диктатора няма да бъде оставен, и тогава всички в ЕС и в САЩ ще умрем в 3св. Е тогава защо ми е това НАТО като ще умрем всички за Естония и за уроци от 1939г. Или няма да започне и няма да умрем? Е тогава каква и е ползвата на Естония, и на Швеция, и на Финландия и на България от НАТО, като Путин ще ги попилее, а НАТО няма да започне 3св?