69

Анонимен

преди 2 месеца

Кирето въобще некогиш пуща ли го , Роската бил мноо арен човек , ама много лоши неща вършел ?!

68

888

преди 2 месеца

Ба си Симфонията!!! Първо го нае... чилякъ групаво, после му съ извинихъ!!! -)))

67

това от мравояда ли

преди 2 месеца

Кире па му се пръкат причинно следствените връзки , ами нарушенията са тъкмо защото такъв е човекът , няма шизофренно разделение между човек и действия на същия , иначе ква би станала да се съдят действията а не хората извършили ги , това от съдебната ви реформа ли е , ептен че ошашавите съдебната система , ще трябва да призовава духове , не физически лица .

66

Муморандюма

преди 2 месеца

Такъв нагъл,долен и нахален некадърен тип като Киро мастията...нашите зЕми български НЕ ПОМНЯТ...

65

Кричо ще захрани БГ

преди 2 месеца

В главата на Кирчо духа вятър, който може да захрани половин България. Само трябва да насложим перки на подходящи места около ушите му и да уловим тази природна стихия.

64

Делим един мозък

преди 2 месеца

Членувам в ППДБЛГБТ. Ние всички си поделяме един мозък. Кой взел по-голямо парче кой по-малко. Затова когато Мария Гаргамел бълва клишетата си в ефир, Кирчо заеква. Мозъкът е претоварен и дава накъсо. Най-добре е Мравояда Ицето. Не говори много, а само усвоява грантове.

63

Тодар Колев

преди 2 месеца

" Де е Киро на кирия следва подпис и печат. Вместо дансинга килия две на пред едно на зад експрес танго..." песничка

62

Пеевски

преди 2 месеца

До Гербер 63. Браво мойто момче. А сега ми донеси ибрикчето и вземи вазелин.

61

Анонимен

преди 2 месеца

СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ЩЕ ПЛЮЕМ КОПЕЙКИН! ПОСЛЕ ПОЛКОВНИК НАБИРА СИЛИ И ГОВОРИ ЗАГАДЪЧНО!ПОСЛЕ ОЩЕ 3 ГОДИНИ ЗАСТОЙ И ВСИЧКИ ЩЕ ПОИСКАТ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! НАПРАВО В СКУТА НА МАТУШКА РУСИЯ! ВСИЧКИ СМЕ ПОД ДРЕСИРОВКА!ДАЙТЕ ТОН ЗА ПЕСЕН ВЯТЪР ЕЧИ БАЛКАН СТЕНЕ!НООО НЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!САМО СМЕ ЗАГУБЕНЯЦИ!ИГРАЯТ СИ С НАС КАТО КОТКА С МИШКАТА ПРЕДИ ДА Я ИЗЯДЕ!СВИРЯТ НА ТЪНКАТА СТРУНА НА НАРОДА!

60

Гербер

преди 2 месеца

До 24. Нещо си прекалил с кристалите, та затова си изръсил тези глу.пости. Първо, най-малко пък Желязков може да бъде мафиот, и второ, никакъв удар не е нанесен на ГЕРБ, защото това, което направиха, работи изцяло за тях. Отделно, че ударите са към ПП-ДБ, които загубиха властта, а ГЕРБ отново я владее. И, следиш ли социологическите проучвания?

59

Анонимен

преди 2 месеца

Баджанаците и дамаджаните ....без думи.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте колко стратегически е подхода на РЕШЕТНИКОВ?НАЙ-НАПРЕД ПОЗИЗИОНИРА РАДЕВ, ЗАЩОТО БСП КАДРИТЕ СА ОВЪРГАЛЯНИ,А РАДЕВ ГОДИНИ НАРЕД ДАВАШЕ МИЛИОНИ НА РУСИЯ ЗА РЕМОНТА НА СТАРИ САМОЛЕТИ, МОСКОВСКИ ЧОВЕК! ВЛИЗАМЕ В ЧАКАЛНЯТА НА ЕБ И ВДИГНАТ ЮМРУК С ПАРИТЕ НА МАФИЯТА СТАВА МЕТЕЖ!ИДВАТНАДЕЖДНИТЕ ВНУЦИ ЗАВЪРШИЛИ ХАРВАРД!ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ИТН НА СЛАВЧО С ПЕСНИ ПРЕВЗЕМА ВЛАСТТА!ПРАНУВАН КРАХ!ДЕЦАТА НАБИРАТ СКОРОСТ!КРАХ НА МОШЕНИЦИТЕ И СЕ ИЗПРАВЯ ВЪЗРАЖДАНЕ! ЧАКАМЕ КРАХ И СЕ ПЕЧЕ НОВ ПРОЕКТ НА БИВШ ДАНС

57

Гледна точка

преди 2 месеца

Докога тези некадърници и шарлатани ще продължават да се оправдават с глу.павата и втръснала мантра "Пеевски и Борисов"? Ама то вече е някаква параноя.

56

Пуделът

преди 2 месеца

Срещу него е,той е отстранен!

55

Гражданин

преди 2 месеца

Ами нали две години ВИЕ бяхте на власт бе, кре.тен? Държавата по-нормална и по-институционална ли стана? Или?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Без коментар!!! -))) Продължаваме да гледаме сеиръ на Киру Т.!!! -)))

53

Анонимен

преди 2 месеца

имаше едно време един кире либерало от Перник. Съвременния кирчо не е по-различен от либерало, ни по визия, нито по интелект! Даже май е малко по-разконцентрован !

52

Анонимен

преди 2 месеца

Абе кога тия кикита ще спрат да клеветят политическите си противници пред стопанина си?! Каква е тая политика- Моля другарке бате Бойко ме бие?! Това простокирие съвсем на секта заприлича- не виждат ли, че ги лъжат тия измамници и не стават! Взимат си едни грантове и крадат с пуделите и толкоз. Не, че и бате е стока, ама има някаква мисъл в него за държавата донякъде.

51

Koko

преди 2 месеца

Сори баче Кире ама един евроатлантик не може да гласува предложение на Възраждане. Виж, че Баце и Костадин ви правят на маймуни. Всъщност те са си едно. Поне като не знаете какво да правите си трайкайте и мислете. Като измислите как да консолидирате милионите проевропейски ориентирани българи тогава действайте, или просто изчезнете.

50

morgan

преди 2 месеца

този от както влезе в парламента с неговите пудели на България и на хората нищо хубаво не се е случило само краде милярди и обяснява колко е полезно за страната и хората да се маха с скороста на светлината