123

разсъждаващ

преди 2 месеца

До Анонимен 118, Главата ти владеят укрите! Единственото им останало пристанище на Черно Море вече от обстрели е до голяма степен извън строя, те морето владеели! Време е руснаците да прекратят отново т.нар. зърнена сделка и да почнат обстрелите на всякакви видове кораби, че не се знае кой какво носи!

122

Анонимен

преди 2 месеца

Абе байо ти кои лъжеш.Били ви обещали 6 патриота ,обещаното не е като даденото и ако изобщо ги получите кво по напред ще пазите ,една батарея е 36 ракети =36 некви цели и после кво пушките в г.за,Иранците нали така направиха за смях Железните ***.Нещо новините от фронта говорят друго.Едни нови населени места освободени.Едни нови загуби,бягащи воиски,ударен хотел с натовски инструктори ,абе батак

121

Тео

преди 2 месеца

За някой дисидент, за други герой - въпрос на гледна точка!

120

Анонимен

преди 2 месеца

Така е, навсякъде искат да наложат скотския си живот на други народи.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите за пореден път си търсят белята! Не им увират главите и това е! Този адмирал нещо бълнува, ама за чужда сметка. Други загиват, а главатарите са се скрили на топло в убежищата.

118

Христо Христов

преди 2 месеца

До 110 "Все пак това е продукт който създадоха комунистите като избиха 95 % от интелигенция на България" - и ТИ СИ доказателството за 90те% про'с'таци.

117

Vivax

преди 2 месеца

Какъв Крим сънува този, епицентърът на войната е Донбас. От там пътищата тръгват на север към Харков, на запад към Днепропетровск и Киев, на югозапад към Одеса. Крим е от юг като остров. Който държи Донбас държи и Крим. Укрите като изпуснат Донбас ще има да почакат за Крим, милите клоунчета.

116

Анонимен

преди 2 месеца

какъв адмирал, тия нямат флот дори, само някакви гумени лодки

115

Анонимен

преди 2 месеца

Жалко за красавецът. Този Адмутантарал по яко пасва за президент. Поне няма вид на шмъркач. Опс ама не у нас - у них да срита Зелената тения и да вземе жезъла. Още малко като ги натиснат = това ОПГ-Укере че да рипанат да бегат на запад и да твърдят че са руснаците ги използват за да завладеят Европа с всичките и красоти и безобразия.

114

най добре ще е някой

преди 2 месеца

теб да те удари с една лопата по главата, белким ти светне лампата, че срещу Русия нямате шанс и никога не сте имали и няма и да имате, може да побеждавате само в холивудските ви бози с измислени анимационни герои.

113

Анонимен

преди 2 месеца

Он нека си ги Гавурить, он Дронот дека им се вика ДронАмаКерстлия натопен в зехтин иде да провери аналазите

112

А СЛАБОТО МЯСТО

преди 2 месеца

НА УКРИТЕ Е КИЕВ

111

Мачкай Вова

преди 2 месеца

Адмирал е,да бяхте мислили,когато Борис Джонсън ви подведе! Сега е късно! Ще губите животи и тъеритория,а може би и цялата държава! САЩ ще ви обезкостят и изоставят и единственото което ще ви остане е руския ,,МИР" Бий коляно на императора,помоли се и дано бъде милостив към вас

110

ГАДОРЯН

преди 2 месеца

Брътвежи на някво недоносче с пагони! Абе смешкооо, тя Русия така е укрепила Крим че и 6ти крвварски флот не мое го превземе.

109

Ангеларий

преди 2 месеца

Тия кога ще си измислят език, та тогава да претендират за държава! Докога ще говорят на полско-руски диалект?! Айде стига с тия измислени племена! Тук си имаме едни такива комшии!

108

Стига майтапи !!!

преди 2 месеца

Ха ! Този е адмирал на какво ??? Окрайна отдавна няма флот ?

107

с тъпи адмирали

преди 2 месеца

скоро тая държава ще изчезне

106

Анонимен

преди 2 месеца

Все още ги жалят руснаците не ми се мисли ако тръгнат в тотално настъпление. Майтап им се вижда!

105

Анонимен

преди 2 месеца

Какво инспектира?

104

Ха ха ха ха! ....

преди 2 месеца

"Адмирал Воронченко"??? Усраина няма нито един военен кораб. Имат няколко катера трета ръка и надуваеми лодки, но пък имат 12 броя админали. И тук в поредната пропагандистка статия сте ни изтъпанили този никаквец, да ни уведомява кое било слабото място на Русия. Най-добре, вземете си публикувайте пропагандистките партенки от този тип, под формата на хумор.