141

Фактите

преди 1 месец

Цели украински батальони дезертираха последните дни ... то няма да има на кой да ги дадат тези оръжия, ако изобщо руснаците допуснат да стигнат до Днепър.Едно е сигурно - с отпуснатите средства Зеля и генералите му ще станат още по-богати.

140

Анонимен

преди 1 месец

Бая трофейни оръжия ще имат да събират руснаците. Ще видят зор къде да ги складират.

139

Анонимен

преди 1 месец

Да те ги изпращат ,там се извършва унищожаването им.

138

Анонимен

преди 1 месец

До Двойни стандарти !!! - не?! Ко? Извършва се в Газа геноци"Т"?! Кирил и Методий не харесват това!

137

Двойни стандарти !!!

преди 1 месец

Твърдението че военната помощ в Окрайна подпомага усилията за мир е също толкова вярно, калкото твърдението че в Газа не се извършва геноцит !

136

Тиква

преди 1 месец

Никога няма да имат укрофашисти ф-16, няма да има и "велик" абрамс,от тук нататък само каските, целия свят видя качество на пантери,тигри,.хе хе.

135

Анонимен

преди 1 месец

Русия 150 млн, ама от тях 70 млн мюсюлмани, 60 млн алкохолици, 10 млн олигарси и останалите да ***.

134

Откат

преди 1 месец

Кой ще го използва.,500хиляди укри ги няма вече,тъй наречените идейни бойци.Новите които се пращат се предават масово.20 милиона останаха в Украйна. а Русия 150 милиона.

133

Пратки

преди 1 месец

Еконт и Спиди ще прегреят.Снаряди, ракети,патрони.

132

Много точно

преди 1 месец

Външното министерство на КНДР - Бойното поле в Украйна отдавна се превърна в гробище на въоръжението, с което се хвалеха САЩ и НАТО. Законопроектът на САЩ за допълнителна военна помощ се явява психотропно вещество, временно облекчаващо страха на шайката на Зеленски. Той е филмова звезда, добре играеща роля по сценария на филма, написан от САЩ.

131

Така навремето

преди 1 месец

Хитлер до последно чакаше оръжието чудо. Така и Зеленски чака до последно новите американски оръжия, които са доста стари. Странно защо досега не се е обърнал към Марс за да му предоставят Звездата на смъртта.

130

Никой не му се умира

преди 1 месец

Подразделения на украинските въоръжени сили са отказали да заемат позиции в Новобахмутовка близо до Авдеевка. Ясно, не вярват на обещаната помощ от САЩ. Както е поговорката за една лъжа, повтаряна сто пъти не става истина.

129

Не слушат укрите

преди 1 месец

Папа Франциск - Украйна трябва да има смелостта да вдигне "бяло знаме" и да преговаря за прекратяване на войната с Русия. "Не се срамувайте да преговаряте, преди нещата да са се влошили още повече". Вече нещата се влошиха многократно, но такава е съдбата на украинските индианци. Чакат помощ от чичо Сам - мъниста, огледалца, уиски второ качество и одеала заразени с ХИВ.

128

КРАВАРИТЕ

преди 1 месец

НЕ ИСКАТ НЯКОЙ ДА ПОБЕДИ > ПРОСТО ИСКАТ ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ

127

Анонимен

преди 1 месец

Бягство на цяла бригада на ВСУ е станало причина за падането на Очеретино. Украинските войни са тичали да разтоварват новите щатски оръжия, които са доста стари.

126

Анонимен

преди 1 месец

Това с нищо няма да промени ситуацията на фронта!! Освен, че ще има още загинали!

125

Анонимен

преди 1 месец

До 121-ви, Мисля, че - като става дума за дежа вю, та се сещам за една километрична колона от останки и едно три дневно маршируване до Киев! Какво да правиш, асоциации - при всеки - различни!

124

Онзи

преди 1 месец

До Този - верно ли бе, 4вор? А любимите ти руснаци и брадатите чеченци какво точно правят в Украйна, я опиши моля те, за да се посмеем малко на промити от путинофилска пропаганда мозъци? Те какви ги вършат в Украйна според "убежденията" ти?

123

Анонимен

преди 1 месец

До R: "За две години им изпратиха повече от 150 милрд оръжие и резултатът е виден...." -___- То за руснаците военното доволствие е безплатно, получават го свише!

122

Този

преди 1 месец

До Анонимен129 За твое съжаление и всекобщо такова, единствените чудовища по света, които избиват невинни хора, са Евреите и украинците, естесвено подкрепяни от свободният и демократичен свят :) Това са фактите! Всичко останали тъпотии, служат за оправдание за изпращането на все повече и повече оръжия