62

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Дано Байдън да спечели нов мандат. Забавен е. А и по евтино ще живеем при неговия мандат. Тръмп ако спечели пак, пак ще принуди Винету да купуваме оръжия за милиарди, оръжия, които дори не получаваме.

61

Пу

преди 2 месеца

Такова нещо, въобще не трябваше да има!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Късно е вече, драги германци! Единственото работещо решение ще бъде незабавната и безусловна депортация! Ако просто им спрете помощите, ще започнат да крадат и да се жалват за нарушени човешки права, но и през ум няма да им мине да работят! Досега не Ви се е удало да интегрирате нито една група чужденци! И с украинските търтеи ще бъде така!

59

еййй

преди 2 месеца

еййй тия немците много долни :D

58

Анонимен

преди 2 месеца

БОЙКО БОРИСОВЧЕТА КАК Е? ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ ПОЛУЧИ СЪДБАТА НА ТРЕТИЯ ЗАСЕГА САМО ОТЧАСТИ.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Не познавам по-ужасни *** от украинките. Намръщени пр0стакели с претенции. Ето и тази на снимката горе - нахлузила домашните чехли, но иначе с маникюр. Ходещи биологични бомби, а после откъде дойде коклюша.

56

Анонимен

преди 2 месеца

СМЕШНИЦИТЕ ГЕРМАНОФИЛИ ОТ ГЕРБ СИ БЯХА ВЪОБРАЗИЛИ ЧЕ ГЕРМАНИЯ ЩЕ ЯХНЕ ЕВРОПА И ЩЕ КОМАНДВА. ЖАЛКА ИСТОРИЯ. ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Желанието на Киев да продължава да се бие и дори да атакува ще угоди на Русия в краткосрочен план. Западът е в състояние да помогне на Украйна с военна техника и боеприпаси, но не е в състояние сам да осигури мобилизационни ресурси. Тогава ускореното унищожаване на украинските въоръжени сили в офанзиви като миналогодишната е приемливо за Русия.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Меркел ги подкокороса за Минските споразумения. Сега търсете Меркел за съдействие! Хахаха Ще им се наложи да мият чинии. Не може цял живот на помощи да чакат дезертьорите. Да не са гласували за Слуга на (САЩ) народа! Зеленски вече не е легитимен президент.

53

Анонимен

преди 2 месеца

А тук в 5 звездни хотели без пари и недоволни.

52

АнонимеН

преди 2 месеца

НИВОТО НА ФОРУМА ЗАПАДА!!! ГЛУПАВИ ПУТИНИСТИ :D

51

АнонимеН

преди 2 месеца

4 МИЛИОНА ОТ УКРАЙНА ИМА В ЕС! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МНОГО ПУШЕЧНО МЕСО Е ТОВА ЗА ФРОНТА :D

50

Да

преди 2 месеца

Всички украйнци на фронта

49

дебили са българите

преди 2 месеца

Българите (славяните) за западно европейците са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, това им е в кръвта. Средата на 20 век след ВСВ в Брюксел е имало човешки зоологически градини с нerpи. За тях другите са полyxopa, особено славяните - руснаци и българи. И българите се бутат там и им целуват задницитe, надявайки се да ги приемат като равни да седнат на масата с белите господари - заблудените и жалки нeщаcници са българите.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Да отиват да се разберат с Путин и никой няма да ги тормози. Ако чакат на Зеленясалия, той е решил, че ще побеждава Русия. Ще има много да чакат.

47

хе хе хе

преди 2 месеца

Избягалите украинци няма да се върнат, въпреки напъните на САЩ и ЕС. По-скоро ще отидат в Африка и Южна Америка. Да се стягат атлантиците, в тях е надеждата на Бай Дън. Готови ли сте, БГ атлантически орли? Идва време да срещнете онези от "Мордора" в полята на Укрия. Напред, атланти! До смъърт!! До смъъърт!!! :)))

46

Юлиян до 34

преди 2 месеца

Чакай ги!Завчера чаках на аерогарата в Пазарджик самолета за Трънчовица и гледам украинци,украинци,бият се кой пръв да хване самолета за Работино.Такъв патриотичен подем не бях виждал.Такова умиление изпитах,че тихичко се дръпнах в ъгъла и си тайничко си поплаках.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Германците даже на израелците дават дупе за без пари. Смешно, какво европа ще градят тия мишки.

44

Споко

преди 2 месеца

Споко, шейсете и един милиарда идват, украинците се връщат от Германия отпочинали и мотивирани да се бият в окопите, и като се върнат в Украйна украинската армия минава в контранстъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и агресора Путин ще бъде изправен пред съда в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

43

Улaвa Швaбa

преди 2 месеца

Ше плащат швабистанците, де ша одат. Нъл те прецакваха Мадър Раша с Минските алабализми. Ама га тъпoтo бaбe Меркелица твореше идиoтщинa след идиoтщинa, ни риваха. Сега зеха да усещат как влиза четвъртития и обърнаха плочата. Кaт рипнат цветните и нецветните железа още, и ше завият кат линейки.