154

Анонимен

преди 2 месеца

Удобно премълчавате факта че за да получи реално тези пари Украйна трябва да мобилизира и обучи не по малко от 500 000 души. До сега я са събрали 30 000 я не. Муахахахахаааааа

153

Анонимен

преди 2 месеца

Дп 167. Мммм даа. Нагло от твоя страна, но поне честно. Или нещата толкова са на зле че няма за какво да се прикривате кой всъщност създава хаоса в държавите. И кой подклажда войните.

152

Петър

преди 2 месеца

Зеления НАРКОМАН ще шзбие Украйнцате до един! Путин трябва да удари Киев с 1 ядрена бомба когато НАРКОМАНА е в Киев а даго ликвидира.

151

Анонимен

преди 2 месеца

"Тази помощ ще засили Украйна и ще изпрати на Кремъл мощен сигнал, че това няма да бъде вторият Афганистан". Ха ха хи.... доколкото си спомням руснаците и те като американците претърпяха поражение в Авганистан. Та какъв точно е сигнала към Кремъл.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Европа се умори от тази война.Време и е вече да приключва.Няколко преврата на Кавказето,и един два бунта по жълтите республики ще са достатъчни за капитулацията.И след това МИР за Европата поне.Иначе с тия помощи,Ала-бала е работата.

149

Анонимен

преди 2 месеца

До най-идиотските коментари .... не се ли досещаш защо са с най много плюсове и кой им ги слага ми то е съвсем ясно.

148

Татул

преди 2 месеца

Зельо, зельо. Ти ливада зелена!

147

Зеления фасул

преди 2 месеца

ЛЕЛЕ що бело мога да си купя с тая помощ!

146

не съм съгласен!

преди 2 месеца

На Най-идиотските коментари даже не разбираме добичата задокенска мисъл на непородистите айванчета!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Най идиотските коментари са с най много плюсове. Не виждам шанс за България. Дано не съм прав!

144

като за последно.

преди 2 месеца

следващата помощ ще за кремация.

143

Руснаците са ОК

преди 2 месеца

Трябва да стигнат до Одеса. Ако сега седнат з апреговори - няма да стане.

142

не не е втори -

преди 2 месеца

треторазряден Афганистан е!

141

Да живее Зеленски!

преди 2 месеца

Най-сетне американците се сетиха, че не се воюва с голи ръце! И ако искат Украйна да се освободи и победи Русия, трябва да платят! Нооо, по-добре късно отколкото никога!

140

До Укро феновете

преди 2 месеца

Колкото по късно. Толкова по мръсно. С тези пробити 60 млрд долара войната само ще продължи по дълго. А Украйна ще загуби поне още пет области. Ако бяха спазили Минските споразумения сега Донбас щеше да още техен

139

Анонимен

преди 2 месеца

В смисъл, че САЩ избягаха от Афганистан? Който е с население близо 40 милиона!

138

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност след като около 200 млрд не помогнаха остава само едни нови 60 млрд и ще спечелят. За малко... Пълна идио,тщина! Щатите отново са победени, барабар с т.нар цял свят т.е. ЕС! Защо е нужно да хвърлят още хора в огъня? Никой няма полза от това, единствено САЩ!!!

137

Анонимен

преди 2 месеца

Първо СССР не нахлува в Афганистан за да разпали бунт, а се намеси по покана на афг правителство. Бяха наказани за това. САЩ нападнаха Афганистан заради създадената от тях Ал Кайда. И те последваха съдбата на СССР. А сравнението на отношението на САЩ към украина и афганистан от Зеленски е предадено умишлено неточно. Човека без да иска каза истината - щатите бяха победени от талибаните и избягаха позорно, но сега "... няма да се повтори същото като в Афганистан"!

136

Мухаха

преди 2 месеца

Значиии, НАД 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА помощи до сега не помогнаха... ама точно тия 61 милиарда ще направят така че Окрайна да си възвърне териториите, че чак и да си върне Крим. Баааааго и разюздана фантазия. САЩ трябва да изпрати поне 7 ТРИЛИОНА ДОЛАРА КЕШ, военните им заводи да работят цяла година само да правят доставки на Укрия , САЩ и Европейския съюз трябва да обявят МОБИЛИЗАЦИЯ в страните си и задължително да бъдат извикани, Супермен, Чък Норис, Айрян Мен, Спиндермен и Хълк. Тогава може би..

135

Анонимен

преди 2 месеца

Аман от тоя,няма събота,няма неделя само тоя ни го показват ,какво казал,къде отишъл...Абе хора едно време по тоталитарна Тодор Живков по- малко го показваха по телевизията,отколкото тоя сега..