127

Анонимен

преди 1 месец

Частните военни компании не са заинтересувани да произвеждат оръжия и военна техника и да развиват военни технологии, ако това не им носи свръхпечалби.

126

90 хил долара

преди 1 месец

Конгресмен от конгреса на САЩ размаха на заседание пакет гайки, щамповани от шлосери които дори нямат средно образование. Необходими за работата на реактивен двигател. Нищо технологично. ВВС на САЩ плащат за такъв пакет, 10 на 5 сантиметра, 90 хиляди долара.

125

9 копейки

преди 1 месец

9 копейки вложени от Русия във военно промишления комплекс се равняват по ефективност на 1 долар вложен във военно промишления комплекс на САЩ.

124

Ром

преди 1 месец

Бате дай само една ракета Пейтриът! Ще стана милионер!

123

Перничанка

преди 1 месец

Само на цената на една ракета Пейтриът - 5 милиона може да се постоят две училища тук..А Украйна похарчи вече 1000000000000000 милиона за това..

122

Зеленски

преди 1 месец

Обява: Търся да ми подарят самолети на хартия, БТР-и за скрап. Обещавам да почерпя с бЕло от колумбийските командоси дето бачкат за мен.

121

Анонимен

преди 1 месец

не съм чел как точно работи Пейтриът, но е много скъпо нещо.

120

Странно как

преди 1 месец

При толкова милиони перални на Запад не могат да произвеждат ракети!! Даже няма нужда да ги крадат от чужда държава както руснаците..

119

Анонимен

преди 1 месец

А нужда от перални не изпитва ли?

118

Анонимен

преди 1 месец

до 112 Зеленски, Аз викам Радев да ти даде също ония 8 F-16 дето ги имаме на хартия. Ти си ***, няма да откажеш и хартия. Малко евтина я изкупуват, ама все пак си е подарък.

117

Байдън

преди 1 месец

Все още не мога да повярвам че фабриките в Урал и Омск действително произвеждат ракети на 4 смяни, а не чертежи на ракети!

116

Анонимен

преди 1 месец

Георги Димитров: "Фашизмът е терористическа диктатура в интерес на едрия капитал". Какво тук не съвпада с Украйна? Избори в Украйна няма. Партиите са забранени. Диктатура на Зеленски под егидата на западния капитал. Преследване на рускоезичното население. Руският език се забранява. Руската култура се забранява - всички признаци на фашизъм.

115

Анонимен

преди 1 месец

Планът беше ясен - ако Русия направи нещо в Украйна - санкции, изолация, икономическа блокада, медийна война, разкол вътре в Русия ще доведат до крушение на режима на Путин. А това не се случи, и въобще не се предвижда да се случи.

114

Анонимен

преди 1 месец

Възрастта за смяна на пола е намалена на 16 години и сега гражданите на страната вече не се нуждаят от лекарска диагноза.

113

Анонимен

преди 1 месец

До 111... Това го слушаме вече две години...

112

Анонимен

преди 1 месец

Министърър на армията на САЩ (secretary of the Army )Christine Wormuth, свидетелства пред конгреса за успешната работа на САЩ върху разработката на хиперзвукови ракети. "Работотата над хиперзвуковите ракети се развива добре. Последното изпитание беше неуспешно и ние отделихме много време да изследваме какво се е случило. Когато разберем, ние ще решим проблема, така че изпитанията следващата година да бъдат успешни. Аз мисля, че ние ще се справим добре".

111

Зеленски

преди 1 месец

Говорих с Байдън, той обеща да пратят 7 чертежа на комплекс Пейтриът и 300 чертежи на ракети до края на годината!! Слава Украини, слава САЩ!

110

Споко

преди 1 месец

Целият цивилизован свят с 80% БВП и най-модерните технологии е консолидиран и обединен срещу Русия която е само 1.5% БВП и икономика колкото на Португалия. До дни, дори до часове Русия ще бъде удушена както политически, така и икономически.

109

Анонимен

преди 1 месец

Оффф тролейбуси, пак ли превземаме Киев за 3 дена, айде най-накрая 2 години чакаме

108

Немо до 97

преди 1 месец

Ние самолетите ще ги дочакаме, но може да се окаже че ще трябва да ги съхраняваме в Румъния или Гърция, че тук няма да има къде да кацнат.За цялото време в които ги чакаме, не можахме да построим инфраструктурата, която май два пъти платихме.