28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 25. Как ?

27

До Анонимен 22

преди 1 месец

А всъщно почти никой не е на страната на Израел в арабския свят :D :D :D Сирия, Ирак дори Турция мразят Израел

26

Анонимен

преди 1 месец

Иран от много отдавна разполага със ядрено оръжие! Имат стотици секретни подземни бази, складове и военни производства. Може доста да прочетете по темата. Иран е тежко въоръжена държава и разполага със всякакви технологии. Ако това не беше така САЩ отдавна щяха да са ги нападнали както направиха със всичките им съседни държави. Не го правят защото знаят че там нещата ще станат сериозни. Както виждате и сега не смеят да се намесят в конфликта.

25

Анонимен

преди 1 месец

Израел, ако пожелае, помита Иран за минути. Израел е ядрена сила, а жалък Иран е руско прокси джамахирия с технологии 3000 години назад.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22. Добре ли си ?

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19. Без НАТО, Великобритания и САЩ са кръгла нула с или без юугунените им куполи и Давид с трансоблеклото от прашки.

22

Анонимен

преди 1 месец

Забавното е, че всички околни арабски държави са на страната на Израел. Защо ли?! Ми просто никой не иска близост с нагла фалирала Русия.

21

хммм

преди 1 месец

Прочетох една статия глупусти, даже и преведени от западна медия си остават пак една статия глупусти. Това какво имат Израел въобще не е вярно а и няма значение защото американския данъкоплатец ще отнесе разходите. Няма да се стигне до ескалация защото и двете държави знаят че последствията няма да са приятни за никого. Освен ако няколко еврейски фамии не решат да станат още по-богати разбира се.

20

Хайли Лйакли :):)

преди 1 месец

кво толко ! При сериозно отношение първо вървят ракети със EMP. После са антирадарни после са масирани лъжливи мишени и после са бавни и бързи ракети после са балистични и накрая са хиперзвукови (а може през цялото време ако са достатъчно!), Сега не видяхме пълна картинка, Евреите надали ще стигнат докрая при такъв сценарий!

19

Анонимен

преди 1 месец

Ако тати САЩ и мама Великобритания не се намесват, детето им може да отнесе големи тупаници дори и да спечели. Ще се прибере у тях я с посинено око, я със счупени зъбки.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 13. Добре ли си ?

17

Анонимен

преди 1 месец

Не знам как си я представят тая вона през 2000 километра и 2 държави. Сигурно Йордания и Ирак се смятат само за територии а не държави.

16

Анонимен

преди 1 месец

След 20 години в НАТО България, със своята военна мощ, въоръжавана и финансирана от своите съюзници и партньори от Евроатлантическия Пакт, може да размаже Иран и Израел 2в1 за часове!

15

Вувузелов

преди 1 месец

Иран имат много пушечно месо също като матушката.

14

Анонимен

преди 1 месец

Иран има само брадясали мюсляци ислямисти и *** трансджендъртролове от партия Възраждане да го хвалят в коментарите

13

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите, мили на ход, въпреки тоталното фиаско на Иран. 150 дрона за заблуда и 150 руски топ енд ракети, от които 120 уж последен писък. До една падат като круши. Израел решава да тества ново оръжие, не като руските хартиени ракетки, и поразява моментално без реакция от на голташки Иран руската ПВО. Повече няма какво да кажем Израел е около 14 пъти по-богат от Иран. Есе едно аз с 50к доход да хапна пържоли за 1к, и бачкера в Лидл с 3к заплата да хапне и той същото. Иран е жалък, ама много.

12

Анонимен

преди 1 месец

Предполагаме на Израел, но иранците също показват клипчета за военната си мощ, така че само можем да гадаем :))

11

Анонимен

преди 1 месец

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

10

реципрочно

преди 1 месец

То и Иран се говори че има вече ядрено оръжие - та е патова ситуацията!

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 6. Обаче като напишем за руското ядрено оръжие подскачате като ущипани моми.