32

Мери

преди 1 месец

Който пие, зло не мисли. Трябва да се пие много домашна ракия.

31

C2H5ОН диета течна

преди 1 месец

държи проблемите далече.

30

Анонимен

преди 1 месец

Благодарение на усилията на коалицията на ГЕРБ с ПП-ДБ жизнения ни стандарт се повдигна и съответно вече наблягаме на месото и напитките, а не като пенсионери на хляб с кисело мляко. Дано комунистическите интриги довели до падането на правителството да ударят вече на камък и след изборите отново коалицията вземе управлението в ръцете си.

29

Анонимен

преди 1 месец

До До 27 - по голям тролей от тебе няма тролей тролей тролей тролей

28

Анонимен

преди 1 месец

Това кво купуваме и кво консумираме са две различни неща. Хората разбраха, че хлябът и киселото мляко са менте и все повече си ги правят сами. Затова е понижението в продажбите на ментетата.

27

Факт

преди 1 месец

Ако не си нakaдено и нaцoцaно не си истински евроатлантик!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

Ям по-малко хляб и по-малко кисело мляко, щото не приличат ни на хляб, ни на мляко. По-долу някой за соца спомена и дебелите хора, нямаше дебели толкова, наистина, а пък хляб се ядеше яко, ама какъв хляб беше....Сега не мога кисело мляко да си намеря, що нещо изпробвах, всичките имат една неприятна миризма и вкус на креда, тебешир или нещо подобно. Какво слагат, от какви ги правят, не ми е ясно, но не се ядат. Хляб само домашен става за ядене.

25

Ватник Нагъл

преди 1 месец

Tpoл фабриката в действие...

24

Анонимен

преди 1 месец

Мойто Муци в момента готви агнешка чорбица и обяснява на неква приятелка как да решат задача по геометрия и рецептата на супата едновременно. Материала е от набор, който се продава на месаря+чревца. В чревцата е номера, в тяхната обработка, което ги прави мн.вкусни. Останалото е зеленчуци и подправки. В къщи готвим към 20 в. супи, жена ми е царица на супите, Бог да я поживи. Оня ден прави рибена чорба, колежките и споделили, че я обожават, но ги мързи да я готвят. Народа не готви, яде пица само

23

Анонимен

преди 1 месец

А какво пием повече ? В момента пия биричка, твърдия алкохол го отказах отдавна, ставам агресивен от него :)))

22

Амиии

преди 1 месец

По пресни спомени, до преди месец нямаше даже и яйца в Роzия, защото е богата и разполага с изобилие от всичко за да живее добре!

21

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен.... В Европа фон дер Лайен ги подготвя да ядат червеи и насекоми.... Хахахааааа, ама червии, кучета, котки и прилепи ядат само в БРИКС :)))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 1 месец

В Европа фон дер Лайен ги подготвя да ядат червеи и насекоми, защото Европа няма плодородни земи и не може сама да се изхрани, а освен това земеделието и животновъдството отделя въглеродни емисии и причинява климатични промени. Месо, мляко, млечни продукти, яйца, плодове и зеленчуди, пшеничен хляб ще ядат в Русия, защото Русия е богата и разполага с изобилие от всичко необходимо за да живее добре.

19

Анонимен

преди 1 месец

Хората се увълчиха, колбаси алкохол и гъзирано. Моя алкохол даже го няма у статистиката :)))

18

Тенгри кан

преди 1 месец

Имаме бабани в изобилие;))) а, хляба си го месим, формираме и печем, не го купуваме нарязан от магазина. Киселото мляко, си го квасим сами, зимаме от частници прясното, от тях и киселото за закваска;))) Оня ден, кат бейми в с. Бяга и един пич, тамам са бе насветкал подобаващо към обед и вика: Знайте ли, що хляба вече го продават нарязан? Оти, младото поколение не умей да си го реже на филии!И тия, кай ша *** лекуват и ша *** управляват;)))

17

до Тодор Живков

преди 1 месец

буташ ли банана отзад или си на краставици и тиквички

16

Фондер Говнен

преди 1 месец

Яжте червеи и насекоми и карайте колела.

15

Анонимен

преди 1 месец

Абе, като гледам евреина как убива жени и деца из Палестинско, то май мустакатия е бил прав едно време, а ?

14

Тодор Живков

преди 1 месец

Па яште банани и бегайте на запат бе, ха хаа хаааа хаааааа!

13

Анонимен

преди 1 месец

Нали искахте банани е яжте си ги в изобилие са