21

Анонимен

преди 1 месец

Естествено - МВР, ДАНС, Съдът и Прокуратурата са на ГЕРБ-ДПС, а тая им арестува наркотиците за милиони. Трябва да си плати.

20

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямата контрабанда на цигари беше през 2015,16,17 години.Женския пазар беше пълен с контрабандни цигари и никой никого не закачаше.Когато попитах един ром не го ли е страх да ги продава под прозорците на второ РПУ,той ми отговори,че докато е Бойко няма страшно.Изводите си направете сами.

19

Анонимен

преди 1 месец

тази жена няма ли да я пуснат да се преоблече

18

Анонимен

преди 1 месец

А той сега се е развихрил към Красно село на ул.Житница и цялата е окупирана.----Незаконно ли строи или в съответствие с правила изготвени от гербери, десебари и други седесари управлявали държавата и столична община в продължение на десетилетия?

17

Анонимен

преди 1 месец

Браво респект към ПП ДБ защото объркаха сметките на мутрата и прасето.----Льольовци, вие им дадохте и служебното правителство.

16

Анонимен

преди 1 месец

За кметицата на Младост,която забрани презастрояването,другаря Ваклин и отмъсти със театрална постановка и лиши детето от майчини грижи.А той сега се е развихрил към Красно село на ул.Житница и цялата е окупирана.Все ще му се върне.Ако не отдолу-отгоре!

15

Анонимен

преди 1 месец

Тази женица яко я сготвиха.Сега ще донесат от девет кладенеца вода,за да я изкарат виновна.Човекът на Боко,Сарафов дори се е престарал.А след изборите всички обвинения ще отпаднат,но ще бъде късно,фалшификациите вече ще са направени.

14

Анонимен

преди 1 месец

За Боташ боко е забранил разследване.Това е най-новото престъпление.Но така е с ерп-за кокошка няма прошка,за милиони няма закони.Чакаме възвездие свише!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

И кметицата на Младост бе уж набедена, а след всички обжалвания си остана в Сливенския затвор. Това че герберите са корумпирани не означава, че никой друг не е.

12

Пеевски Боко

преди 1 месец

Пеевски ..... това е поръчка на Боко тиквата и аз прасето и Радев слуга на СССР работи срещу България заради скапаните комунисти мачкали България лагери затвори. Браво респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето. България над всичко да живее България. Амин никога ДПС ГЕРБ *** които крадяха безнаказано 33 години България.

11

изход

преди 1 месец

Не се ли изрине "съдебната" система,не разчитайте на справедливост.Благодарение на нея някои хора са се окупирали и издевателстват над народа.Хиляди ненужни съдии на тлъсти заплати.И 100 активно работещи независими и добре платени ще свършат по-добра работа.Учудва ме ,че съдии,настанили се във ВКС,като др.Атанасова и 2 г да работят там ще взимат до живат пенсия минимум 7 бона.Миньорска работа!!!

10

Борисчо

преди 1 месец

Как така? Кирчо и Лена казаха, че няма доказателства и са невинни???? Ами сега???

9

Иван Костов

преди 1 месец

Призовавам всички нормални българи да подкрепим Киро, Асен, Христо и другите в борбата с корупцията.-----Ами ако са виновни?

8

Корумпиран съд и про

преди 1 месец

Корупцията по високите етажи на властта ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП и Радев слуга на СССР никой не ги пипа. Всеки който е против ГЕРБ ДПС веднага получава обвинение и арест. Това е жалка история направена от мафията на прехода. България над всичко България не заслужава такива бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция и всички ревът срещу ПП ДБ защото объркаха сметките браво.

7

Европеец с главно Е!

преди 1 месец

Петя е поредната набедена, което само навежда на мисълта колко опасни са ППДБ всъщност за мафията и статуквото в България. Призовавам всички нормални българи да подкрепим Киро, Асен, Христо и другите в борбата с корупцията. Днес е Петя, утре може да е всеки един от нас, който единствено иска България да се освободи от руската хватка и да бъде в Шенген, НАТО и пълноправен член на съюзите, в които е, изповядващ евроатлантическите ценности. А Петя е чиста като сълза и ще осъди България за вреди!

6

Хитро изиграно !!

преди 1 месец

Нагла мутра има контрабандистката на снимката. Вижда се отчетлива прилика с окошарената вече бившата злополучна фризьорка и кметица на район Младост в София. И двете тетки са бъркали обилно в кацата с меда, но им извадиха компроматите и ги нагласиха на пилоня точно когато трябваше. Хитра е Тиквата, докато ППДБ предаваха България , той зедно с Магнитски предаваше тях. Е сега ще видим КОН БОБ ЯДЕ ЛИ !

5

Това ми

преди 1 месец

Прилича на оная предизборна бутафория на Гешев с Nexo.Резултатът е подаден иск срещу държавата за два милиарда .Ще видим тия колко ще искат.

4

Анонимен

преди 1 месец

Любимият сто процентов полицай на Генерал Атанас Атанасов в ареста ли е, или си стои вкъщи?

3

България ПП ДБ

преди 1 месец

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН дъното и всички останали които 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на България

2

Анонимен

преди 1 месец

ще ги пуснат и тия като всички останали досега гарантирано от безделниците и пиявици "съд и прокуратура"