30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 32Според мен има много хора в България които биха заминали за Русия да работят там.

29

Българин

преди 1 месец

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

28

Анонимен

преди 1 месец

Тодор Цървула трябваше да увисне на въжето!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 1 месец

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.

26

при Тодор Живков

преди 1 месец

При Тодор Живков най-голямото престъпление което можеше да се извърши в София беше да свалят и да откраднат чистачките, или гумите на някой автомобил на улицата и да го оставят "на трупчета".

25

Анонимен

преди 1 месец

До Театър Сълза и СмяхВ по-малките фирми винаги те назначават на една длъжност но след това се оказва че трябва да работиш още поне една длъжност.Единствения плюс в това е че трупаш повече умения които след време можеш да опишеш в св-то ти.

24

Анонимен

преди 1 месец

До 14 Да, помним соца. За това за специалността си прав, но с уточнения- бройките във ВУЗ и добри техникуми бяха кът и с предимство за партийни чада. С висок успех, но не от правилно семейство можеше да не влезеш никога. След това даваха работа, но според това чий човек си можеше да те пратят в помашко село с 5 човека без право да обжалваш. Помниш ли началото на Специалист по всичко и, докато не се излъгаха, че е рода на шефа на партията, как го пращаха в Странджа по разпределение?

23

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен.... Спадът на жизнения стандарт който предстои на ЕС да преживее, Русия го преживя 90те години..... Хахахаааа, а хапченцата пиеш ли си ги редовно? Клоун.

22

Анонимен

преди 1 месец

На пазара се търсят опитни кадри, но ако може да работят на минималната.

21

до при Тодор Живков

преди 1 месец

при тодор ЦЪРВУЛА имаше режим на тока ,кагато бяхме според тодор ЦЪРВУЛА 26-та икономика

20

Анонимен

преди 1 месец

До 10. Напротив, покрай зелената сделка и високите цени на горива и ток, както и обърканата политика за жилища и наеми, всъщност масово хора и на високи за там заплати реват, че едва връзват месеца. Водиш се на примерно 4000 евро, дето е високо там, но след данък остават 2500. Наем- 1500-2000, имаш и ток на луди цени, щото спонсорираме ВЕИ и дъним яко акциз "да пазим природата". Накрая я имаш 500 евро за храна, я не. Тук с 1000лв ще пиеш бира навън за 3-4лв, ама там е 10 евро и нагоре.

19

Анонимен

преди 1 месец

Дължи се на и*диотите, които ни управляват от 20 години - К*ур за ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС!!!

18

до при Тодор Живков

преди 1 месец

Прочети за топ 10 на най-известните серийни убийци в България 9 са при тодор слабоумния вмирисан *** и овчар който превеждаше стадата от един баир на друг

17

Работодател

преди 1 месец

До Театър Сълза и Смях - ами не работи бе, кой те кара да гледаш в джобс беге? Като са ти ниски заплатите не се занимавай с джобс беге, стой си в къщи, почивай си и се весели, никой не те кара насила да работиш за ниска заплата.

16

Анонимен

преди 1 месец

В България работа за без пари има колкото щеш. Който е балък да им работи. Ценете си труда!

15

Анонимен

преди 1 месец

Спадът на жизнения стандарт който предстои на ЕС да преживее, Русия го преживя 90те години.

14

Театър Сълза и Смях

преди 1 месец

Гледам днес от любопитство, обяви за работа в Джобс-а.Много "работодатели" искат да работиш 2 в 1, 3 в 1.......а заплатките, 1200-1400 левчета!

13

при Тодор Живков

преди 1 месец

При Тодор Живково време при социализма когато бяхме с Русия нямаше пазар на труда. Никой не можеше да си представи че ще се продава на някакъв пазар. Всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-сърце и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. Представете си днес 25 годишно момче или момиче което планира да създаде семейство и да има 3 деца да отиде в банката и да иска заем за ипотека за жилище - какво могат да им предложат - нищо.

12

до 9

преди 1 месец

Не се притеснявай нямам и намерение да гласувам. Тук в Мюнхен е пълно с българи има и български магазини. Бие българите в Мюнхен особено тези дето сме от 15-20 години тук гледаме да не си казваме произхода, и движим само с германци.

11

Анонимен

преди 1 месец

Запомнете само едно тези които стоят тук зад голямата стена на сайта 24 часа 7 дни и не могат и да изкарат 5 лева днес са най-изпадналите.