49

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Какво ще последва?.На първо място смертта на исляма ще последва. На второ място смертта на християнството.На трето място смертта на юудаизма. Причината АШКЕНАЗИМ да е там,където днес е Държавата Израел е в това ,че именно там бе столицата на ромски Египет.АШКЕНАЗИМ ЩЕ РЕЧЕ АТЕИЗЪМ И ТВОРЧЕСТВО,А НЕ РЕЛИГИЯ И ВЯРА В НИЩОТО. С това казвам всичко . Да живее Българо-Израелската Ашкеназка Държава! Да живее легитимният Български Президент Джоузеф Байдън и легитимният Български Първи Министър Б.Нетанях

48

Анонимен

преди 1 месец

Вече думнаха един главнокомандващ на хизбула, ще последват още, друго нищо

47

Ахура Мазда

преди 1 месец

Ще последва много скоро нова революция в Иран и отпадането на шериата. Тва ще последва.

46

Анонимен

преди 1 месец

Краварската *** у нас,нека каже,какъв им е интетеса на САЩ и на НАТО да води война срещу Иран?Освен Сатанизъм и желание за избиеането на милиарди хора,нищо друго не ги влече към тази война.Във всички в ойни,в който са учдтвали САЩ и прокситата им винаги са имали някакъв интетес.Било то злато,петрол оръжие за търговия.Но в сегашния конфликта между персите и еврейте ,нямат никакъв интерес.А по ринцип,за тях,ако няма някакъв келепир или големи пари,тях не ги търси.Атази война им носи само загуби

45

анонимен келеш

преди 1 месец

кАпейки са последно Иранците според вас Перси ли са или арабухи талибани?:):):)

44

Анонимен

преди 1 месец

Демонстрационна атака с непълна сила. И Израел се оказа напълно безпомощен. Приказките за 90% свалени ракети и дронова се оказаха фишек, в нета излезе вече достатъчно видеоматериал. А ако САЩ, Йордания, и Великобритания не бяха участавли в отразяването на ирананската атака - демонстрационна атака, с непълна сила - тогава колко ракети щяха да долетят в целта?

43

Анонимен

преди 1 месец

Израел изразходва 80% от потенциала на ПВО на по-малко от 5% от военно-въздушния потенциал на Иран.

42

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен ке.леш Анонимните ке.леши са по дефиниция неграмотни.

41

анонимен келеш

преди 1 месец

ПортОгалия:):):)Тва може да го напише само една неграмотна кАпейка руска:):):)

40

анонимен келеш

преди 1 месец

"портОгалия":):):)Неграмотни кАпейки:):):)

39

Анонимен

преди 1 месец

Нищо няма да последва или работата ще стане сериозна за израелците,абе следете ги тия международни анализатори .Месния хулиган са самозабрави и настъпи кучешко ако ,то при тая показна акция купола му зает да гони дронове даде фира и балистични ракети са пробили както се и очакваше .Д а позная ли кво ще стане следващия път :) А как би се отразил на изборите в САЩ един потопен самолетоносач примерно

38

Анонимен

преди 1 месец

На мене пък друго ми е интетесно.Защо Портогалия,член на Алианса не е дал нищо нито на укрите нито пък ще даде нещо и на Израел.Гледа си интетес и не crлynяba,като нас.*** и никой нищо не иска от нея а само от нас.Кой беше казал:-"npoc народ слаба държава"Аз бих го префразирал"продажни управници,слаба държава и гладен народ"

37

Анонимен

преди 1 месец

На мене пък друго ми е интетесна.Защо Портогалия,член на Алианса не е дал нищо нито на укрите нито пък ще даде нещо и на Израел.Гледа си интетес и не сглупява,като нас.*** и никой нищо не иска от нея а само от нас.Кой беше казал:-"*** народ слаба държава"Аз бих го префразирал"продажни управници,слаба държава и гладен народ"

36

Анонимен

преди 1 месец

Нищо.

35

Анонимен

преди 1 месец

Люлката на Исляма е Саудитска Арабия. Другите държави в Близкия Изток не са арабски. При идването на Пророка Мохамед на власт, те са били на друг етап от историческото си развитие. Завладени са с религиозен фанатизъм, налагане на исляма, отричане на светската власт и данъчна система. Интересно защо Израел приема за исторически враг Иран.

34

Анонимен

преди 1 месец

Работата става сериозна,щом и НАТОВ-ски държави вземат участие в конфликта,въпреки че Израел не е член на Алианса и Чл.-5 не важи за него.Представете си ,че и Северна Корея се включи на страната на Иран.Явно Сатанистите готовят голямо"мазало"в което ще погинат 2-3 милиарда народ.Не си дават сметка обаче,че това ще е последното им издихание и на тях.Ако мюсюлманите се обединят,Израел,изчезва за седмица,най много за две.Нямат потенциал да водят ТСВ,а и Иран има вече и атом.

33

Анонимен

преди 1 месец

Работата става се росна,щом и НАТОВ-ски държави вземат участие в конфликта,въпреки че Израел не е член на Алианса и Чл.-5 не важи за него.Представете си ,че и Северна Корея се сключи на страната на Иран.Явно Сатанистите готовят голямо"мазало"в което ще погинат 2-3 милиарда народ.Не си дават сметка обаче,че това ще е последното им издихание и на тях.Ако мюсюлманите се обединят,Израел,изчезва за седмици,най много за две.Нямат потенциал да водят ТСВ,а и Иран има вече и атом.

32

Анонимен

преди 1 месец

Замислете се, кои държави с големи количества на петрол останаха където Американците не са спретнали военен конфликт.Няма такива.Венецуела може би,но там я задушиха с ембарго.В Африка същите номера да се избият взаимно а те само точат.

31

Проблемът 2

преди 1 месец

Та, хайде да ги видим на 5 или 10 фронта. Всички заедно в Украйна нищо не правят. Милиарди изляха, тонове оръжия и толкоз. Айде сега и Израел да подкрепят, а да се отвори и Корейския фронт. А Африканския, а 3СВ. Е....кравари, властта ви приключи в миналия век. Капиш! Време е за преговори и отстъпки. Тогава ще има мир, диолог и разбирателство. Вашето свърши. Останалото е гибел тотална. И Вие ще сте виновни кравари. Диолог няма при вас.

30

Проблемът

преди 1 месец

Проблемът на краварите в България е, че още живеят в 90-те години на миналия век. Тогава СССР се разпада, а Русия е слаба. Кравите си нападат, който си искат - Ирак, после Либия, после Сирия. Кравите в Бг нямат акъл да проумеят, че не всеки народ вирее при краварския ред, както и че преди краварските нападения бежанци нямаше. Режимите не ги пускаха. Сега с война срещу Иран, най-много и бежанци от Иран и Израел, Ливан и ппочее да ти налазат. Но, краварите имат и друг проблем - никой не им трае.