172

Ъ

преди 1 месец

Да потърсят и на луната.

171

Мими

преди 1 месец

Аз живея в София. Не се забелязват по никакъв начин обяви на фирми от българското крайбрежие, които да търсят хора за работа.

170

Анонимен

преди 1 месец

А защо не казават каква е причината да има криза и липса на кадри?!?

169

:)

преди 1 месец

бачкаш 6 дена по 18 часа и дават 1700 лева, кой е луд ? Аз по-добре да прося пред билата в София.

168

Анонимен

преди 1 месец

Слава Богу! Дано най-накрая започнат фалитите на псевдобизнесмените от сферата на туризма и ресторантьорството! Не ми пука за вас и сезона ви, дано фалирате всички! Работодатели били, виждаш ли! Изме.кяри!

167

Нормално

преди 1 месец

Като заплатите не достигат за живеене е съвсем нормално и хората да не ви достигат? Кой нормален ще дойде да работи по 18-19ч. на ден за минимална, работна заплата? Търсете си не в Киргизстан а ако искате и в Сомалия...

166

Анонимен

преди 1 месец

До РуедаБългарите ще работят в държавната администрация и МВР докато държавата ни запълва свободните места в бизнеса с чужденци.Ако няма места в МВР ще се открият рпу-та и в села с 100 човека.

165

Ковид Варварина

преди 1 месец

Какво всяка година ви казвам по това време сезонът е пред провал. Е накрая се оказва, че не се е провалил, ама аз да си кажа.

164

Анонимен

преди 1 месец

Най-лесно бройката може да се запълни като туристическия бранш започне да рекламира работните места на хората завършващи дадената година средно образование. Според мен много биха се съгласили за да може на есен като почнат студетството да имам заделени пари.

163

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Проблема ще се задълбочава.Кой ще иска да работи тук, като може с шенгенската си виза да отиде да работи в някоя нормална държава?Ние това нашето не е държава а по-скоро конюшна или свиинарниик.Работа за минимална заплата при това с един куп изисквания за да получиш тази минимална заплата от 900 лева.Един приятел миналата година работи в един пет звезден хотел в Слънчев бряг.В договора му пишело, че има два почивни дни в седмицата а реално имал само един. И така с всички служители в хотела

162

Антрополог

преди 1 месец

До Политикос Не са суринамци , а от Миянмар, суринамците са афрорасаа, миянмарците са от жълтата раса.

161

до Адам Смит

преди 1 месец

Така е сервитьоре.

160

Анонимен

преди 1 месец

А ВИЕ КАКВИ МИСЛИТЕ,ЧЕ РАБОТЯТ ПО РЕСТОРАНТИТЕ В ЛОНДОН,ПАРИЖ И БЕРЛИН?ИМИГРАНТИ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ СТРАНИ И ТОВА Е СВЕТОВНА ТЕНДЕНЦИЯ...ЗНАМ АЗ БЪЛГАРСКИЯТ ЧОРБАДЖИЯ ИСКА ДА МУ РАБОТЯТ РУСИ И КРАСИВИ ДЕВОЙКИ ПО 12 ЧАСА НА ДЕН В КУХНЯТА НА 45 ГРАДУСА ЦЕЛЗИЙ ЗА БЕЗ ПАРИ...Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ...ДА СА БЛАГОДАРНИ,ЧЕ ПОНЕ ТАКИВА ОТ БАНГЛАДЕШ И КИРГИЗСТАН СЕ СЪГЛАСЯВАТ...

159

Иван

преди 1 месец

Работна ръка от Турция, иначе няма оправия ...

158

112

преди 1 месец

Знаеш ли какво е Шенген.

157

Анонимен

преди 1 месец

До 154Не е проблема заплащането. Проблема е, че трябва да работиш само 3-4 месеца докато трае сезона. А след това търсиш друга работа. Кой нормален човек освен студент който иска да прекара лятото на морето и да заработи някой лев би се съгласил да работи по този начин.,

156

Руеда

преди 1 месец

ИТ тата индийци, в туризма виетнамци, в строежа таджикистанци, в завода сирийци , брокерите рускини, лекарите иранци, а българите ще ходим на неделни танци по салса само.

155

ads

преди 1 месец

Искахте шенген. На ти шенген. Искаш работници - няма работници.

154

asdasd

преди 1 месец

не разбраха ли че на всички им е през оная работа за хотелиерите и ресторантьорите, особено тези на морето, стига сте ни занимавали с техните глупости, по-голяма шайка от тях трудно може да се намери, никой друг нормален бизнес не се ползва с техните привилегии, а плачат до безкрай, фалит и тва е като не могат.

153

Анонимен

преди 1 месец

Работници има, но балами да работят за жълти стотинки няма!