31

Анонимен

преди 1 месец

Тия поръчкови пропаганди ми идват в повече. А колко губим от златните концесии? Колко губим от износа на капитали от чуждите енергоразпределителни. Някой сигурно ще се сети и че от шенген ще има подобни вреди...след като ни завържат.

30

Анонимен

преди 1 месец

Е щом е изчислено всичко е наред.

29

AAA

преди 1 месец

A колко губи от контрабанда и сив сектор?

28

Анонимен

преди 1 месец

Превозването на стоки в камиони е с цел да се развива автомобилостроенето и да се създават раотни места, които са изгубени заради изчезването на много производства, било поради изчерпване на ресурс, било поради преместването им в евтини страни в Азия и Африка, От гледна точка на ефективността е глупотевина, след като може да се превозва с влак. Но железниците не изискват толкова персонал. Европа е унищожила огромно количество земя, за да "създаде заетост"(Както във филма на Чаплин "Хлапето")

27

мак

преди 1 месец

Колко ще загуби България, след като влезе с двата крака у шенген? Не само пари заради шантажа на австрия? Не е ли ценност свободно да решаваш, кого да пуснеш у дома, а не да ти натрапват гости всякакви. И да се чувстваш свободен и в безопасност в собствената ти страна?А битовите условия за шофьорите шенген ли решава? Пропагандна статия.

26

Анонимен

преди 1 месец

А колко губим от пропуснати ползи от това, че 35 години ни управляват някакви каpикатури без знания и умения, но със силни първобитни инстинкти за крадене и далавери? Някой изчислил ли е?

25

Анонимен

преди 1 месец

Копейките са 10% в България.

24

Валя

преди 1 месец

Това е щото сме много умни. Много,, умно" гласуваме .Сега се юртете да гласувате за Копейкин и останалите мошеници и после се жалбите колко сте разочаровани и ГЕРБ и Борисов са ви виновни

23

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Превозвачите да превозват по въздух и вода.Толкова е просто.

22

Анонимен

преди 1 месец

"България губи 1 млрд. лева годишно от неприсъединяването към сухопътен Шенген" - но печели по 1000 афгански "инженера" на месец заради въздушно-капковия Шенген уреден ни от продажните ПП!

21

Анонимен

преди 1 месец

А евролаб защо още е на границата? Нямаме място в шенген!

20

България ли губи

преди 1 месец

или Доган губи - защото целя зор за шенген е за да може Доган да подбива цените на Френските и Холандски ТИР-аджии, а за България ще остане на теслата дръжката и тъплите чалмалии, които ще ни разтоварят

19

Анонимен

преди 1 месец

Всеки път като видя такива статии и се чудя ТУЙ защо ми го казвате на мен. Има едни 240 безполезни дебеловрати kpeTeHи в една сграда на жълтите павета. Срещу тях има още едни към 500 в една друга сграда наречена Министерски Съвет. Що ми го казвате на мен? Можем колкото си искаме да обясняваме как Австрия или Холандия използват имиграцията като предтекст да не ни приемат ама ако нашите неуправници си свършат работата като хората ония няма да има за какво да се хванат!

18

Превозвачите

преди 1 месец

Да не забравят какво говорят сега и да свалят цените след като влезем и по душа в Шенген.Но съм сигурен,че тогава ще измислят нещо друго и пак няма да свалят цените.

17

Елементарно Уотсън!

преди 1 месец

Време ни е значи за ВЛИЗАНЕ В ШЕНГЕН. Нали вАзрожденци путинисти?

16

Анонимен

преди 1 месец

Днес съобщиха, че във Велико Търново са дадени 15 (май) хиляди лева, за да се възстанови !!!!! изградена по времето на социализма площадка за въртолети към болницата. Което явно показва, че преди няколко десетилетия Б-я е била напред в техниката и се е действало . Б-я изостана, по-точно - се даде да я сринат. станишев е прав, като казва, че сега не могат и да боядисат това, което е било построено.

15

Анонимен

преди 1 месец

С тия кантрабандни канали Шенген нанай. А от тях България губи ДЕСЕТКИ милиарди....влизащи в джобчето/шкафчето.

14

Бойко Борисов

преди 1 месец

Е как България губи като в моето чекмедже има пачки и кюлчета, а в офшорките имам към 40 милиарда?

13

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е свобода, ЕС е демокрация, ЕС е всичко, от което се нуждаем! Ще ги следваме, ако ще и в ада да ни вкарат! Това е истината. За това се бориха милиони българи в продължение на почти половин век.

12

Анонимен

преди 1 месец

Пропуснати ползи е различно от загуба.