71

До 69

преди 1 месец

Днешните палестинци и древните филистимци нямат нищо общо.

70

Анонимен

преди 1 месец

Колкото Крим и Киев ще бъдат руски, толкова и Йерусалим щеше бъде мюсюлмански. Русия и Иран - две отвратителни и противни империи на злото.

69

Анонимен

преди 1 месец

"'палестинците' са арабския башибозук на Саудитска Арабия" - първите палестинци са траки, а в Саудитска Арабия са семитски племена, които още не са имали държава когато палестинците вече имат държави и царе.

68

Анонимен

преди 1 месец

Евреите може да са всякакви, ама досега не съм видял някой от тях да се препаше с колан и да се взриви на площад в Европа или където и да е. Защитавате тия, които са изнасилвачи бабите ви и са набивали на кол дядовците ви. Браво, наистина робски па*чаври е станала тази държава

67

Анонимен

преди 1 месец

"Държава Палестина никога не е имало, няма такова нещо в Библията!" - имало е и още как! Да твърдиш, че не е имало е, все едно да твърдиш, че Америка още не е открита. Или все едно да кажеш, че България никога не е имало. Палестинците са споменати в Библията. Всички археолози там откриват само палестински гробове, а не не еврейски.

66

Анонимен

преди 1 месец

'палестинците' са арабския башибозук на Саудитска Арабия, изпратен там да контролира Йерусалим. Сунити, джихадисти, 100% араби, никога не са били нищо друго. То и в днешна Турция родените в Македония изселници се наричат 'македонци', ама нямат нищо общо нито с Александър, нито със Самуил, нито с Гоце Делчев.

65

НАТО

преди 1 месец

Ха-ха-ха. Кога?

64

Анонимен

преди 1 месец

"До АнонименТогава палестинците не са били *** и араби каквито са сега" - то и прабългарите не са били християни, ама ей го на! В днешно време се кланят на близкоизточна религия.

63

Анонимен

преди 1 месец

Държава Палестина никога не е имало, няма такова нещо в Библията! Географски район, както Иберия и Балканите. 'Палестинците' ги създаде КГБ през 1964 след кубинската криза заради студената война. Има две книги мемоари на руснак, който дори обяснява на Арафат, че 'схемата е проиграна успешно с македонци и босненци' и така са прецакали България и Сърбия, понеже се дърпали от коминтерна. Самият Арафат е египтянин джихадист и социалист.

62

Анонимен

преди 1 месец

"До АнонименТогава палестинците не са били *** и араби каквито са сега" - Те и сeмити и евреи не са били! Били са траки.

61

Анонимен

преди 1 месец

Евреите започнаха първи!

60

999

преди 1 месец

И трите монотеистични религии- юдаизъм,християнство и ислям,произлизат от зороастризма.Йерусалим трябва да стане като Ватикана,с тази разлика,че там ще съжителстват мирно юдаизъм,християнство и ислям.В XXI век не може да се водят религиозни войни.

59

Палестинец

преди 1 месец

До АнонименТогава палестинците не са били *** и араби каквито са сега

58

Анонимен

преди 1 месец

"Само израелците знаят как да се оправят с тия. Ние в Европа сме меки китки." -То ние от Европа ги пазим тия. Без нас европейците, сега нямаше да има Израел. Голям грях е, че европейците защитават терористи евреи.

57

Анонимен

преди 1 месец

Тоя мюсляр да не знае много, че Техеран ще заприлича на Газа. Евреите не си поплювят.

56

Анонимен

преди 1 месец

Мосад ще му обръсне брадата на тоя....

55

Анонимен

преди 1 месец

"едвам САЩ спря Израел" - Как ги спря? Като американски, британски и френски изтребители сваляха иранските дронове и ракети? Ахахахах! Израел без подкрепата от САЩ и Европа са едно голямо нищо! А ей такива като тебе лесно ги лъжат цял живот, че Израел са някакъв страшен динозавър.

54

Анонимен

преди 1 месец

Хаменей на израелския ря3ан микрофон ше пей.

53

dsasda

преди 1 месец

нали ако се случи това требе да правиме кръстоносен поход

52

Анонимен

преди 1 месец

"Ерусалим винаги е принадлежал на евреите още от най-ранни времена!" - Само да те светна, че първата държава там се казва Палестина, а евреите са пришълци бежанци от Египет които отиват в Палестина. Пише го даже и в Библията. Първата еврейска държава е основана 1300 години след Палестина.