85

Анонимен

преди 1 месец

Картинката не е никак весела. Евреите с тяхното американско лоби и иранците с персийската си натура са еднакво своенравни и дебелократунести. Не е желателно нещата да ескалират, защото едните имат ядрено оръжие официално, а другите неофициално. Страхувам се, че точно на Иран тези номера на евреите не минават.

84

Първата военна

преди 1 месец

База на САЩ в Арабия, Израел, нещо оплете конците. Що ли? Отново руснаците са проблема. Но! Стигне ли се до Китай, т.н. западна демокрация ще се сблъска със самата себе си. Два свята. Еднакви. Ще се борят за да съществуват. Земята е малка. За големите мераци.

83

Тенгри кан

преди 1 месец

Мен ме устройва затварянето на Ормузкият проток. Горивата ша форкнат у небесех и секви разни твари с пари и желание да купуват имоти в планините ще капитулират;)))

82

Експерт

преди 1 месец

Аз ги виждам нещата по следния начин: без значение кой ще спечели изборите в САЩ, Иран и Русия ще загубят и то в исторически пропорции. Тръмп може и да спре помощта за Украйна, но пък ще смаже Иран, не е изключено и САЩ да влезнат там както в Ирак. Точно по времето на Тръмп беше ликвидиран висш ирански генерал. Тръмп ще застане твърдо зад Израел, руснаците без ирански дронове са доникъде, а пък Англия и Франция могат да снабдяват Украйна със снаряди и без помощта на САЩ.

81

Анонимен

преди 1 месец

А на Владо Чуков май му се ходи в Чукотка. Навсякъде хвърля плюнки как светът бил застанал зад Израел. Мечтите на платения трубадур.

80

Анонимен

преди 1 месец

Много държави се научиха да воюват там!

79

Анонимен

преди 1 месец

Тоя мач е уговорен. Ае дайте нещо друго.

78

Анонимен

преди 1 месец

Иран трябва да бъдат ударени с цялата мощ и сила, защото снабдяват Раша с дронове, което ги прави участници във войната на Путл3р срещу Европа. Иранският режим и Рашисткия режим трябва да бъдат свалени част по-скоро...

77

Анонимен

преди 1 месец

Страната Израел се създава със същата резолюция с която и Палестина. Създават се две държави, но реално има само една която напада населението на другата. Интереси дръжки, глупостта по гората не ходи. Иран може да затрие Израел обаче евреина си мисли че с янкито зад гърба никой няма да посмее и продължава с терора. Докато не си го изпроси.

76

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът, който трябва да задавате в момента е докога израелските провокации ще остават ненаказани, защото както и да го извъртате, Израел предизвика всичко това с нападението над иранското посолство.

75

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Натаняхо спешно се нужда е ог пълномащабна война. За 6 мисица успя да срине със земята една ивица дълга 20 км и широка 8 км. изби огромно количество мирни жители, а в това число и заложниците взеги от Хамас. Той и за това не бърза да завземе изцяло Газа, защото ще се разкрие истината че по негова вина всичките заложници са убити от безооледното едрейско бомбене. Война с Иран е единственото спасение за него.

74

Анонимен

преди 1 месец

Усмирителна риза за Налудняху и хвърлянето му в клетка, ще спаси човечеството от голяма война.

73

73

преди 1 месец

До Анонимен 80 Евреите са точно местно население. В Ерусалим още стои Храмовият хълм и Стената на Плача, стена останала от двореца на еврейския цар Соломон. Там е имало не едно и две еврейски царства. Това, че арабите с агресия после са изгонили евреите от родните им земи нищо не значи. То и тук при нас турците бяха окупирали 500 години нашите земи. Това значи ли, че ние българите не сме население на България? Както ние освободихме земите си, така и евреите си върнаха бащините земи.

72

Анонимен

преди 1 месец

81 ти нещо много си обзет от рожденни дни зодии и тролският речник. Китаеца говори че няма да напада сащ обаче янкито иска война с китай. Понеже янкито каталяса. И сега пусна поръчка да злобеете по всички. Целият свят е диктатори и терористи само сащ не е. Само че змията сащ умира. Вече даже нямаш опорки че Русия щяла да фалира а мислиш да добавиш терор като представка към цяла нация която е спасявала света поне два пъти. Реално терориста си ти.

71

Ех 73

преди 1 месец

Да не съм политик да ти кажа кое да стане първо. Макар черничките да предлагаха замяна срещу техни. Казвам, че като стреляш с тежки оръжия ще си избиеш собствените заложници. След Мюнхен проведоха много по-хубава операция. Казвам, че избиха много повече деца, отколкото сандалите. А така само трупат омраза. Непропорционален и безрезултатен отговор. Плюя на ислямситките книги. Пак питам - ще посмееш ли да кажеш нещо срещу Господарите си? Платен си. Направо от посолството в мола ли пишеш?

70

не си Левски,а Лютви

преди 1 месец

До Левски ВълчанВойвода Натоварил той на кораб, въ-шки натоварил. То турските пристанища по това време ей тъй са били без надзор, та всеки е можел да товари каквото си ще. Корабите ей тъй са идвали до нашите брегове без турците да знаят. Други басни? Ангел Кънчев що ли се самоуби на пристанището в Русе?

69

Анонимен

преди 1 месец

От гледна точка на международното право,Нетаняхо е масов убиеецНищо не оправдава и неговите подръжници в Израел и в САЩ.Те не са само подстрекатели а и непреки участници в геноцидМилошевич бе обвинен и задържан от Международния Съд в Хага за много по-малко жертви и умъртвен без присъдаИ на Нетаняхо ще му дойде редът,но го чакат да се"найграе"на войнаПроведение има,и то не прощва на убийцитеРано или късно съвеста им "проговаря"и те не намират покой и на оня Свят.Остават в Историята като убийци.

68

SS

преди 1 месец

Ето какво бих направил . Ответен удър с цялата военна мощ на армията по стратегически обекти ,инфраструктура и командни центрове. Това рано в 4часа сутринта.. По обед още един въздушен удър по железнопътната мрежа.

67

До 75

преди 1 месец

Ескалацията там е изцяло по сценарий и в интерес на путин и иран! Ако не ти е увряла главата да го разбереш, значи си много тъпичък! Американците загърбиха Украйна заради войната в Газа и за да се подготвят за ескалация там! Напредъка на тероруснаците започна чак след като почна конфликта в Газа. А конфликта в Газа започна точно на рождения ден на Путин-подаръка от Иран! Ако не можеш да сметнеш 2+2, не се хаби да пишеш!

66

Анонимен

преди 1 месец

73 евреите нападат и завземат палестински земи от половин век, половината население на израел вече е мюсулманско от точно това. И децата знаят кой е нападнал. Евреите не са местното население.