65

ХаааХа

преди 1 месец

Западния фашистки свят е фалирал вече ! Иран, Хисбила, Хамас нанасят удари с евтини дронове над Израел, за по 200 долара единия а шиб..аните фашисти еврейски ги свалят с ракети по 2 000 000 долара едната ! Дори САЩ няма да могат да им помогнат ако продължава така, защото и САЩ са пред фалит. Украйна вече почти не съществува. Нацистите там ще бъдат унищожени. НАТО с голите си за Дни ЦИ могат само един гейпарад да си организират в протест. Толкова умрели джендърски кучета са че...

64

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 48 Когато я набутаха в EU България все още не беше най-бедната държава там. По-бедни бяха Албания и Румъния. Обаче сега България е най-бедната в Европа. Това са кяровете от набутването ни в ЕU и НАТО където ни ползват за работен ***, за вълна и за месо.

63

Василев

преди 1 месец

Тероризмът беше създаден като идеология от световния елит, който притежава 99% от финансовия капитал, но и само те имат само правото да дамгосват кой, кои организации и кои държави са терористи!Това е животът селяни прости!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

62

ДаСкопимСулюПасито

преди 1 месец

Смърт на световните терористи -ФАЩ и на чифутизма, тероризиращи света !

61

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9 Ало, зациклилия на пропагандните измислици за Петриът, нито Петриът работи, нито мозъкът ти.

60

Анонимен

преди 1 месец

Успешния POC на Ф-35 беше именно в Иран. Мина на парад през цялата държава и се върна. Незабелязан. Смятай, ако Израел реши да си поиграе малко със загубените араби какво става. 90 ядрени глави са разположени. Чакат ли чакат.

59

До 54

преди 1 месец

Радиацията от атомна е незначителна в сравнение с радиацията от авария на АЕЦ. Не само като обем но и като вид! Става въпрос за за различен вид замърсяване. Частиците които се отделят са различни. Там където бяха хвърлени атомни бомби в Япония сега градовете са напълно възстановени и хората с и живеят там. Няма никаква остатъчна радиация. Докато при Чернобил целия район е радио активен и до днес. И ще продължи да бъде радиоактивен и през следващите 3000 години.

58

Анонимен

преди 1 месец

А то пък на амуджите без пари им излезе нали ;)) Балистична ракета за 2 долара сигурно . Комици Ако им беше толкова евтино щяха да изстрелят 1000 дрона а не 180... за цяла вечер

57

Анонимен

преди 1 месец

До Василев - от толкова напъване да изкараш иранските терористи и прокситата им победители, ще напълниш памперса. Успокой се малко, неделя е.

56

До 55

преди 1 месец

Никой не се подготвя. Всичко е автоматично. Железният купол за 20 часа е свалял 1100 ракети. 2014та. Възможностите му са за около 1500 ракети на 24 часа, а скоро след деплойването на още 15 батареи- около 4500. Бройка, която в цял Иран няма. Мерси.

55

Българин

преди 1 месец

Това беше просто една атака, за да покаже Иран, че няма да стои безучастно след като беше нападната. Никой не е целял големи разрушения или нещо такова. Тези дронове се знаеше 12 часа преди да бъдат изстреляни, че това ще се случи. И летяха 2 часа докато стигнат Израел. Предостатъчно време да се подготви ПВО-то с големи запаси с ракети.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 54 - атомните централи и оръжия са две доста различни неща. Ти явно и елементарно познание по химия и физика нямаш, за да ги пишеш такива глупости. Нормално де...като ти гледам правописа...

53

Бай 100ян

преди 1 месец

И въпреки факта че часове наред евреите чакаха дроновете и ракетите и имаха нужното време да се подготвят . 8 ракети са достигнали успешно до целите си.

52

Анонимен

преди 1 месец

Едва ли човек с дори елементарно познание на химията и физиката би могъл да си помисли че е възможно да използваш атомно оръжие без последствие за самия него!Ако четиридесет години след една незначителна авария в Чернобил спрямо използване на атомна бомба са необратими последствията в близките 100 тина години, то какво ще стане след използване на атомно оръжие е близко до ума!

51

Анонимен

преди 1 месец

Израел рано или късно ще настъпи мотиката!

50

Do 48

преди 1 месец

Това, че ти си беден в България, си е твое лично решение в резултат на грешно мислене и липса на интелект. У нас има не малко заможни хора с нетни доходи далеч над средно европейските.

49

Путин

преди 1 месец

Другари иранци, оставете дронове и за мен, че ще загубя великата Специална Операция. Аз ще ви дам в замяна бели москвичи за коли-бомби. Ние интернационалните тероряги, трябва да се подкрепяме.

48

Василев

преди 1 месец

Все пак унизените са Израел, Великобритания и САЩ, които знаят че при един голям конфликт, те ще загубят държавата Израел изтрита от картата, независимо колко ядрени ракети ще изсипят над Иран!В голям военен конфликт познайте кой ще загуби Близкия Изток като суровинен придатък?Агент Аманда Стоусър!ЦРУ!!!

47

До 44

преди 1 месец

Да бе, балистична ракета, пропътувала 1500км, е без пари, прав си. Руска кочинка, разбира е. Направена за смях. 100 броя от тях, не една. Сравнявайки финансовото състояние на двете държави, операцията за Иран е струвала стократно спрямо това, което на Израел. Просто сметки.

46

Анонимен

преди 1 месец

Едно нещо ще кажем. Умните араби са съюзници със САЩ. Саудитска Арабия, например. Беднците като Иран са съюзници с Русия. СлОчаенос?! Ен мислА!