130

Анонимен

преди 1 месец

В случай на война между Израел и Иран, Израел ще бъде изтрит от лицето на земята. Няма да се води никаква война, просто Израел ще изчезне.

129

Анонимен

преди 1 месец

До 131, колко е като територия няма кой знае какво значение, защото Израел има голяма, професионална и отлично въоръжена армия, с въоръжение последна дума на техниката! А и какво като Иран е голям, като огромна част е безлюдна пустиня и камънаци???

128

аха

преди 1 месец

До Не е верно А в Димона вече 40 години какво произвежда!?

127

Анонимен

преди 1 месец

132 израел няма ядрено оръжие, французите им дадоха навремето ядрени реактори за да имат ток в пустинята и покрай тях. Същото има и Иран само че в пъти повече. За това няха въвлечф и вдички в иранската ядрена сделка и сащ и германия и русия.

126

Хахаха

преди 1 месец

Израел няма 1500 ядрени бомби, но няма да се поколебае да ги използва срещу Иранчо.

125

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, амуджи, ония шахеди дето ги давате на руските терористи да стрелят по Украйна, ще ви ги извадим през гъ-за!

124

Анонимен

преди 1 месец

Иран вече проведе успешни изпитания на хиперзвукови ракети.

123

Анонимен

преди 1 месец

123 точно обртното. Сащ настояваха Иран да не може да купува С300 и С400. Тези неща се говорят в ООН, а не в тъпашките ти опорки.

122

Не е верно

преди 1 месец

Израел няма ядрено оръжие. Но при необходимост не би се поколебал да го използва срещу Иран.

121

Анонимен

преди 1 месец

Иран няма нужда от ядрено оръжие да унищожи Израел. Израел като територия е само една плюнkа, която Иран може да унищожи за часове с конвенционално оръжие.

120

Костадин

преди 1 месец

Нетаняху да мята атома и да засмърди на пържени козари в цял Иран.

119

Анонимен

преди 1 месец

До 119 Пикая на тебе глупава копейко. Ти вече китаец ли стана? Нали се сещаш, че Китай влия по един и същ начин и на САЩ и на русия. *** си като русофил.

118

Анонимен

преди 1 месец

Целият цивилизован свят подкрепя Израел и е против Иран. Жестоките санкции действат, финансовата система на Иран е пред рухване, иранските военни свалят чипове от перални и перални машини да ги инсталират на ракетите, Иран няма никакъв шанс срещу Израел.

117

а бе,головодници

преди 1 месец

А защо всички забравяте,и копейки,и центаджии,че Израел има ядрено оръжие за разлика от Иран!

116

Чети кухар

преди 1 месец

114 17 агенти на ЦРУ са заловени в Иран, съобщи националната телевизия на страната. Някои от тях са осъдени на смърт. Скоро предстоят съдебни процеси за шпионаж в полза на САЩ или на Израел срещу 15 заловени агенти, съобщи във вторник генералният прокурор на Техеран Абас Джафари Долатабади.Разбитата шпионска мрежа "се опитвала да подмами иранските граждани, предлагайки визи, обещавайки разрешения за пребиваване(в САЩ), работа и работни визи" срещу информация по-специално за научните разработки

115

Анонимен

преди 1 месец

Израел дори да удари Иран с ядрено оръжия, Иран е толкова голям, че не може да нанесе сериозни поражения, а Израел е едно малко парче земя, което Иран може да унищожи за часове с конвенционални ракети, видяхме колко струва "Железния купол", а Иран разполага с руски ПВО. Освен това Израел използва ли ядрено оръжие, това означава че от тук нататък всяка малка държава ще си произведе ядрено оръжие, производството не иска високи технологии.

114

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, сигурен бях че амуджите ще ядат шамари заради подкрепата си за Терористичная Рус, но не очаквах че ще е толкова скоро! Между другото, убеден съм че им треперят гaщите от страх, и няма да нападнат Израел, а до последно ще го усукват и увъртат

113

Анонимен

преди 1 месец

До 122 Те щото руските ракети доста добре се справят, затова русия опря до севернокорейски и ирански.

112

Копейка :D

преди 1 месец

До Анонимен 115 Сигурен съм, че същото твърдиш и за руските ракети, макар че очевидно доста добре се справят. Просто ти си глупав пропагандист, на когото плащат за да пише, а не да мисли :)

111

Анонимен

преди 1 месец

Иран не са араби. Кво му пука на Арабския свят (сунити) за Иран(шиити)? Иран искал да затваря Ормузкия пролив - демек пречи на търговията на арабите. Хусите пък пречат на плаването през Суецкия канал - Египет директно губи парички.