60

Българин

преди 2 месеца

Дреме ми че Русия щяла да се разпадне. Тя каква ми е? Не стига че заради тях загубихме Македония.. без Русия света ще е много по-хубав.

59

Дреме ми

преди 2 месеца

Дреме ми за Велика Писаревка. Пишете още глупости и русофилите ще ставаме повече. Абе, вие не разбрахте ли, че българина не е кравар и с пропаганда не став......Тъъпашки ***.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Путин изглежда е решил да загуби всичко в Украйна.

57

Освен глупав а и

преди 2 месеца

отгоре на това и необразован. До 53Аноним Никога Украинци не са убивали в донецк и където и да е било в украйна. . . . Потъси, погледни речите на шоколадения крал на Украйна (президент) какво говори официално пред медиите за руското население там, което е от столетия там много преди Окрайна да бъде спомената в някакви исторически ново измислени приказки!

56

силно замислЕна

преди 2 месеца

Защо трябва да ни интересува, к'во се случва във Велика Бандеревка?!

55

ВСУ обстреля Токмак

преди 2 месеца

При обстрела на украинските въоръжени сили по град Токмак, Запорожка област, загинаха 8 души. Това съобщи губернаторът Евгений Балицки. Там няма военни обекти. В резултат на удар по жилищен блок са загинали 8 души, сред които 2 деца, а още 13 са настанени в болница."Ударът беше нанесен през нощта на 12 срещу 13 април. През изминалата нощ изпод развалините бяха извадени телата на още двама души. Към момента загиналите са 8 души, сред които две деца.13 пострадали са в градската болница в Токмак".

54

Кой крив кой прав

преди 2 месеца

"Жители на Велика Писаревка, с които ДВ разговаря, свързват засиления обстрел на Сумска област именно с набезите (оттам) на руска територия, но не искат да говорят открито за това".

53

Аноним

преди 2 месеца

Никога Украинци не са убивали в донецк и където и да е било в украйна

52

Наблюдател

преди 2 месеца

Когато невинни деца умираха в Донецк и Донбас, тогава всички укри се радваха. Е , всичко се връща. Жалко само за невинните жертви

51

Анонимен

преди 2 месеца

До преди месец всичко беше спокойно в малкото градче Велика Писаревка на шест километра от украинско-руската граница. На 12 март 2024г. през градчето преминаха укропи-нацисти, наемници, които започнаха да обстрелват и тероризират руските Белгород, Курск и селата по руската граница. Русия не само отговори на атаките, но и напълно ликвидира хилядите терористи и цялата тяхна техника.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Иран вече даде отговор, при това много интелигентно.

49

Истина

преди 2 месеца

Защо никой не пише, че Израел е нападнал Иран?третата световна ще започне скоро.... много скоро... ще имаме възможност да раздадем справедливост и в България, пък ако ще след 100 години да ни обвиняват че сме се разделили с елита ни....

48

Анонимен

преди 2 месеца

Русия доказва, че е сериозна за завръщането си в Африка. Започна разполагане на руски войски от Вагнер в НИГЕР. Докато Макрон се занимаваше с фотошоп и вдъхновено разказваше за Чуждестранния легион край Одеса.

47

Русия е богата

преди 2 месеца

Рускините са най-красивите жени. Русия е най-богатата страна в света. Русия има всичко, и енергии, и суровини, и всякакви метали и минерали, и плодородни земи, и води, и гори, и необятни територии. А ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, пренаселени, изгониха ги от Африка, изгониха ги от всякъде, изцяло зависими от Русия, дори не могат да се изхранят сами.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Днес в Токмак Запорожка обаст е имало обстрел от украинците, дасега броят на цивилните жертви е 10. Има и други обстрели посред ден по граждански обекти. пак с цивилни жертви.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Максимата "война до последния украинец" не е измислена от руснаците, а е реплика на американец. В Украйна се подготвя мобилизация на жените, т.е. масово изпращане на жени на фронта. Ние бългаите не сме кръвожадни, не искаме да загиват хора, искаме друга политика на нашата 'държава".

44

Те

преди 2 месеца

8 години хора умираха от украински бомби в Донбас но всички се правиха на луди сега Украйна ще плаща сметката.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите да търпят още наркозависимото на власт,тогава не само това градче ще престане да съществува а цяла Украйна ще последва съдбата му!!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Знаем зашо се разрушават населени места - зашото там се крият воюващите на страната на Запада. В Бермания ги обучават да се води бой в града. видяхме още преди една година как в центъра на Киев, как в мариупол точно при големи жилиюни блокове, в дворове на дески градини и др. социални заведения, се инсталира най-тежката техника. Видяхме и как гонят хората от жилищата им и слагат вътре скрити взривни устроства. Много скоро спрехме да виждаме, защото не се вписва в "правилата" за злословене.

41

Да

преди 2 месеца

Поредните глупости