200

дяконЪ

преди 1 месец

...мина време седмица две и не само на източният фронт е горещо, в тила им вземаме здравето и нашивките.Вчера капитан опатках 23 годишвн капитан не бях виждал, но предвид, че ходят накичени, като коледни елхи, ти знаци, то принадлежност то труп ...Още и един румънец даде фира - 32 г Фердо Йонеску от НАТО-ту в Тимишоара , *** и той майка си ще разплаче щото го нема...Новата лобаевка с цялото ми уважение към Драгунов ама...чеши чеши2117:58Скоро Одеса

199

МИР

преди 1 месец

Сирски призна: На Източния фронт ситуацията е лоша, Русия настъпва. ВМЕСТО ДА ГОВОРИ ЗА МИР, ТОЙ ИСКА ОЩЕ ОРЪЖИЯ, КОИТО ЩЕ ПОМОГНАТ НА ВСУ ЗА "ВЗЕМАНЕ НС СТРАТЕГИЧЕСКА ИНИЦИАТИВА". НЕ СТИГА ЛИ ПРОЛЯТАТА ДО ТУК КP-ЪВ?

198

Сирски

преди 1 месец

Скъсаха ни трътките от бой тия руснаци. Пак отстъпваме. И както винаги отстъплението ни е героично. А новите попълнения на славната ни армия дето ги събират с бой и ритници от улиците на украинските градове и ни ги доставят с белезници направо показват чудеса от героизъм..... само дето объркват малко посоките. Командирът им вика Напреееееед. Пък те бягат назад. С Брадлито даже не могат да ги настигнат и върнат.

197

Моля

преди 1 месец

Глупости, Иво Минджев каза, че Украйна побеждава.

196

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Мога да го напиша и членоразделно. Раздават си заплати каквито не заслужават. Това е кражба от всички останали.

195

Копейката

преди 1 месец

До Анонимен... Доволен съм. А вие укропитечета осъзнахте ли се че локумите по медиите за "украинските победи" нещо не съответстват на реалноста. Та трябваше Главнокомандващия Сирски да ви го казва. А Министър Кулеба да ви обяснява че Украйна НЕ МОЖЕ И ЕДИН ДЕН ДА ИЗКАРА без милиардите помощ от Запада. Няма помощи няма победи.Има помощи, наства някакво диво крадене. Зеленския и Кулебата милиардери станаха с тая война. Запада за това не иска да дава. Скоро съвсем ще спре. И Украйна ще даде фира..

194

бай Пешо

преди 1 месец

да де, ама на тва на снимката май азовци са му взели мерника...Голям майтап ще е, ако...

193

Анонимен

преди 1 месец

Аз не искам да живея в либералнапсевдодемокра дция на фалшиви ай ти специалитети откровенни мошенницикрадциилъжжи

192

Стара опорка

преди 1 месец

До Анонимен. Потуранко е на дядо ти унучето. Сори, че те разплаках с ФАКТИТЕ, че САЩ търгува с Русия . И топографски карти на районите с бойни действия им продава а Мъск им продава антени за връзка със Старлинк и дори им ги активира. Впрочем, я си припомни как се изказа Мъск за Укропитеците и Крим? А знаеш ли че Мъск знае един единствен чужд език и това е Руски. А колко НАТО генерали се изказаха че Укроландия вече няма да я има? РАЗБЕРИ ГО. Със забавянето на помощите САЩ ПОМАГАТ на Русия.

191

Анонимен

преди 1 месец

Е копейки, доволни ли сте, че става на вашата? Сега по трудния начин ще научите защо народът казва, внимавай какво си пожелаваш, че може да ти се сбъдне!

190

Мунчо

преди 1 месец

Вдигайте бялото знаме!!!! Всичко друго е агония и полиетилиенови чували / поради недостиг на ковчези/.

189

АнонимеН

преди 1 месец

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ЗНАЕМ КОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАЙНА И ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! А ЛОШАТА НОВИНА Е, ЧЕ МОЖЕ ПОБЕДИТЕЛЯ ДА Е И ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ АКО ПЕРУКАН СПЕЧЕЛИ

188

Анонимен

преди 1 месец

Вече нямам търпение Украйна да капитулира и Путин да деде по едно кюлче злато на всички, които го подкрепяхме, както и по един петролен кладенец, за да заживеем честито и щастливо в руский мир. От тук нататък светът ще върви в посока да стане едно по-хубаво място за живот, щом го направлява другарят Путин и неговите съюзници. Надявам се час по-скоро да ни посетят Кадиров и левентите му, за да отпразнуваме заедно руската победа.

187

Сенеката

преди 1 месец

Значи е трагична ..агонията е към края си а дали нашите транспортьори ще стигнат навреме?!

186

Анонимен

преди 1 месец

Поздравявам ви с победата братя русофили! Нека с вдигнато чело си носите последствията от нея!

185

Лука

преди 1 месец

Едно е да искаш, второ е да можеш и трето да го направиш!Добре е да се слушат експерти а не телевизионни клоуни когато се захващаш с толкова смъртоносни задачи.

184

Анонимен

преди 1 месец

На Източния фронт ситуацията е добра, Русия настъпва

183

Христо Христов

преди 1 месец

ЕС и НАТО скоро ще плащат репарации на Русия...

182

Вчера

преди 1 месец

Руската армия е влязла в бой с френски войници от 6-ти пехотен полк на чуждестранният легион до Славянск.Вече има загинали французи.

181

Да

преди 1 месец

Синът на Сирски е поискал Руско гражданство.