80

Анонимен

преди 1 месец

Подложени сме на тормоз от съседи. Създали са клика и непрекъснато прокарват нови и нови злодеяния. Не мига да живея и мисля за самоубиватво. Не е шега

79

Анонимен

преди 1 месец

Аз ще ти викам Христо Христов. Щом си додрапал до Чикаго, нимой га плю!

78

Русия и Китай

преди 1 месец

Щтракнаха с пръст и запада изчезна от картата, нема производство, нема ресурси а сега нема и пари вече...... следва анексиране приятели :)))

77

Жоржи

преди 1 месец

Не глуповатий, Жорж ми беше гост в Чикаго когато дойде за кампанията си преди да се кандидатира за Президент преди много лета. Нямаш си никва идея кой съм, но аз го познавах лично и съм му бил гост многократно в БГ.

76

Анонимен

преди 1 месец

Голяма грешка на запада е, че спряха да им дават оръжие. Явно ги е страх от атома.

75

Анонимен

преди 1 месец

Жоржи, навярно си npocтака Христо Христов!

74

Жоржи

преди 1 месец

Простако не богохулствай. Аз познавах лично Ганчев и ми е споделял в параклиса си на върха на къщата му във Владая, че точно запада промива мозъка на всички които е поробил и е тумора от който ще се отървем :))

73

Анонимен

преди 1 месец

Слушайте ме внимателно, йopдeчета! Великият Жорж Ганчев е казал : Ние българите сме малък, но изключително npoзд народ! Ние имаме най нисък IQ благодарение на наште русофили! Те сриват нашия среден коефициент на интелигентност! Нашата страна, за съжеление се слави с най висок процент русофилия в Европа, въпреки, че най много сме яли *ypa на "братушките" и последиците от тази "вечна дружба" са катастрофални! Затова, актуална е сентенцията : Ако не си yтpeпал поне един дpът русофил в тоя cкaпaн живот, пропилял си го, та oди са фърли у Марица!

72

Нострадамус

преди 1 месец

До края на века очаквайте, Китай анексира Тайван (без референдум, само бой и още бой). Северна Корея депортира своите южни съседи в пространството между корейския полуостров и Япония - демек в океана. Иран обединява всички резззняци между Джилалабад и Казабланка което означава, че Аушвиц ще отвори врати за нови посетители. Руската Федерация анексира Украйна, Молдова, Аляска, Канада и гнУСА съответно като федерални субекти номер 76, 77, 78, 79, 80. Северна Македония анексира бившата Румелия :))))

71

Анонимен

преди 1 месец

Защо Русия е заробила 22 азиатски републики? Да им ограбва природните богатства, да им ограбва труда, или да ги ползва за башибозук? И трите дедо попе! Тези заробени племена живеят по зле даже и от руснаците, и сега са вперили поглед в НАТО и чакат да ги освободи!

70

3

преди 1 месец

ПУТИН : "Вече и в Руската Дума не вярват на руската дума! Да се закрие спешно!"

69

Анонимен

преди 1 месец

То резерви от укрите се прехвърлят, ама от какъв състав и с какво качество. Смелчаците ги няма вече, видяха какво ги чака след "успехите" им с прословутото западно оръжие от Мариупол, Волноваха, Соледар, Бахмут, Авдеевка....Да вярваш, че мечока някой е успял да го завърне обратно си е чист синдром. Така са мислели някога франсето и мустакатият, но пак друго излязло.

68

Банкер

преди 1 месец

Монопол над енергетиката и хиперпроизводсво правят съдружниците Русия и Китай печелившата карта. Лъснаха голите *** на янките които принтират хартийки без да имат дим отзад. Русия е номер 1 по производство на злато в света и в момента има най-големия златен резерв. Колко е голям ли? По голям от останалите взети заедно - не случайно най-големия им клиент за злато са банкерите от Швейцария а ние знаем кой си държи хартийките в техните банки :)))))

67

1

преди 1 месец

Направление Угледар. Щурмът на Новомихайловка продължава. На северния фланг ВС на РФ са близо до разчистването на градинарското дружество Машиностроител. Малки успехи има в централната част на н.м.. В южните покрайнини се водят ожесточени боеве. Времевское направление. Интензивността на боевете намаля. В района на Урожайное се водят позиционни боеве. В направление Запорожие битките традиционно се водят в Работино и в северозападните покрайнини на Вербовое.

66

Анонимен

преди 1 месец

Авдеевское направление. Основните събития се развиват на северния фланг, където ВС на РФ успяха да се доближат до Новокалиново от юг и да започнат битка за н.м.. Засега ВС на РФ са в самото н.м. само в югоизточните покрайнини. В останалите области няма големи промени. Кураховско направление. ВС на РФ се укрепиха в югоизточните покрайнини на Красногоровка в двуетажна сграда. Сега има взаимен обмен на удари от авиобомби.

65

Анонимен

преди 1 месец

В посока Северское цялото внимание е насочено към Белогоровка. Подразделения на ВС на РФ настъпват към позициите на зомбираната по натовски стандарт биомаса на подстъпите към отвала на варовата кариера от изток и юг. Тук е изключително трудно да се напредва поради терена, постоянното прехвърляне на резерви от киевската хунта и използването на FPV дронове от тях. В посока Артемовск основните битки се водят в източните покрайнини на Часов Яр. Артилерията и авиацията на ВС на РФ изравняват позициите на зомбитата със земята. Тече подготовка за предстоящия щурм.

64

Анонимен

преди 1 месец

В купянското направление продължават боевете на североизточните подходи към н.м.. ВС на РФ не са в състояние да пробият отбраната на зомбитата на киевският наркокартел. Контраатаките на зомбитата също трудно могат да се нарекат успешни. В направление Лиман ВС на РФ напредват към Терни. Те почти напълно успяха да си върнат загубените преди това позиции.

63

ПУТИН

преди 1 месец

Вече и в Руската Дума не вярват на руската дума! Да се закрие спешно!

62

Разделяй и Владей

преди 1 месец

Това е което Русия и Китай правят в момента със запада. Бавно, болезнено, справедливо. Да видиш как от 3 държави, Северна Америка е станала на 83 за едно денонощие.... колелото се върти приятели :)))

61

Анонимен

преди 1 месец

До ТОП НОВИНА, той откъде да знае що е дипломация и преговори? Ако е разносвач на пици може да е преговарял само за бакшиш и наистина може да не приема ултиматуми, докато някой не му нахлупи пицата на главата. Когато западните ти партньори те изоставят вече е крайно глупаво да се дървиш, защото пицата полита към главата ти и нищо не можеш да сториш. Някои хора се учат само по трудния начин.