168

Анонимен

преди 1 месец

Публично Денков оказа натиск за лъжесвидетелстване върху главния секретар на МВР, нещо невиждано досега. С интервюта пред политико, файненшъл Таймс, и запознаване на посланиците с този безумен скандал, Денков нанася щети на имиджа на държавата, За мен това е недопустимо поведение на един премиер, за което би трябвало да бъде подведен под съдебна отговорност.

167

гнусна русия

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА.

166

Анонимен

преди 1 месец

Руското влияние никога не е изчезвало също и предателите угодни като Денко.

165

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Академикът да вземе да преговори лекциите си по физикохимия, че както е тръгнало СУ го зове. То и проф.Ал.Цанков след септември 1923 г. се е върнал към научната кариера и цели 21 години отново е преподавал. Проф.Б.Филов, с европейска известност историк, пък на стари години е решил да се занимава с политика и не е прокопсал. Проф.Тагаренко след 25 години се оглежда да се връща към роботиката в БАН. Но не се оправдавали с руското влияние. То май че само на физикохимията пречи

164

Анонимен

преди 1 месец

Абе хамстер, НСО от чепигите ли охранява твой министър от месеци насам?!? Че руснаците на са стока е ясно, ама баш затова за да им се противостои са нужни сериозни хора. С такива като теб е все едно пудела от снимките да пази стадо в Балкана.

163

съвпадения

преди 1 месец

Страните от ЕС най - обвързани с русия на путин--са България и Унгария. Тези същите страни са на последните места по жизнен стандарт, икономика, спазване на законите и са на първите места по : инфлация, корупция и токсична медийна среда.Копейки............ това са само произволни съвпадения---не се притеснявайте...победа будет за нами....дори и нас да ни няма на белия свят......

162

баба мара

преди 1 месец

няма да изчезне защото и двата народа искаме мир и разбирателство ние сме тукот векове за векове а сме в нато и ес без референдум четете внимателно листитена кандидат депутатите ако има пак от същите не гласуваите и за евровота и запарламентарните

161

Анонимен

преди 1 месец

Кога сглобката е гонила 80 руски агенти?!?!? Наистина ли го е казал? Майн гот, не ми казвайте че премиер ни е бил човек живеещ в паралелна реалност! Прилича на една стара мома даскалица от гимназията, дето разказваше на момичетата за "любовите" и "аферите" си. Всички знаеха ,че това са откъси от книги и филми, които акъла и прожектираше на единствената достъпна и търпелива публика.

160

Анонимен

преди 1 месец

То руското влияние за всичко е виновно, включително за несбъдване мечтата на академика да обикаля света на държавни разноски, за над 3 млрд.лв от бюджета на държавата, изхарчени в последните дни, за намаляване на електората на ПП-ББ, за това, че генералчето се опитало да се бърка в РУ на БА и сега военните го разследват, за прекъснатите разговори с ГЕРБ- ДПС, за които и ББ настоява, но младите не го слушат.

159

Анонимен

преди 1 месец

Кой го интересуват глупотевините на този сапунен академик. Че той е жив политически труп и най - добре е да пътува....под полата на жена си.

158

ХА НАЗДРАВЕ

преди 1 месец

СИНЕКУРНОТО АКАДЕМИЧЕ ДЕНКОВ ЯВНО Е ПРЕКАЛИЛО С ПОЛОНИЯ И НОВИЧОКА!!!...

157

Другарю Денков,

преди 1 месец

добре,че ти изчезна от политическият спектър!!!

156

Ууу

преди 1 месец

Всички укропитеци да се махат на фронта.Зеления шебек да се отърве от затворниците и тях щял да мобилизира.Всички в казаня.

155

Анонимен

преди 1 месец

Диктатура

154

Методи Шатаров

преди 1 месец

Плъха с очилцата май ще е в една килия с Магаренко в Белене?

153

Анонимен

преди 1 месец

Адютант връхлита в кабинета "Господин президент имам новини". Чърчил "Кажете.", Адютант "България ни обяви война". Чърчил се навежда над картата пред него "България, къде е България?". Адютант "Господин президент покрили сте я с палеца си....". Е това е мението на Путин и Рисия за нас сега. Тоя ако е платен трябва да е в затвора, а ако не е да заминава във специализирано медицинско заведение.

152

Без паника, моля !

преди 1 месец

Байдън като вицепрезидент и Барак Обама като президент ПРЕДАДОХА УКРАЙНА ПРЕЗ 2014 ! САЩ И АНГЛИЯ УЖ БЯХА ГАРАНТИ ЗА УКРАЙНА, НЕ СИ ИЗПЪЛНИХА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ УКРАЙНА ! СЛЕД КАТО ЗАДЪЛЖИХА УКРАЙНА ДА СИ ПРЕДАДЕ ЯДРЕНИЯ АРСЕНАЛ И СТРАТЕГИЧЕСКАТА АВИАЦИЯ НА РУСИЯ ! ТРЪМП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ 2024 И ЩЕ РАЗЧИСТВА СМЕТКИ С КИТАЙ И РУСИЯ ЗАРАДИ НАМЕСАТА ИМ В ИЗБОРИТЕ В САЩ ПРЕЗ 2020 ! ДОТОГАВА УКРАЙНА ЩЕ ИЗДЪРЖИ !

151

Иван

преди 1 месец

"правитлството" ??

150

Денкоглу

преди 1 месец

Теб са те провокирали италиански журналисти, агенти на Путин. Кой се интересува от мнението на един дребен жълтопаважник?

149

Ти ще изчезнеш

преди 1 месец

Денк - торба по турски.