94

НАДЪРВЕНИ въглища

преди 1 месец

Който е обсебен от гейовете, явно си визуализира в главата разни неща. Нормалните мъже мислят ВИНАГИ за жени и НИКОГА за мъже.

93

Биков е гей

преди 1 месец

Най-страховитите гейове се правят на най-големите мъжкари. Ако не вярвате на мен, отворете си последните новини около P-Diddy, дето се топ мъжкар - има запис как се *** с рапъра Meek Mill така е и Кадиров. По принцип нормален мъж не го грее за гейовете, защото не мисли за тях, но тия дето са обсебени от гейове са друга бира. В Канада имаше един генерал на база в НАТО, който убива жени и си прави снимки с прашките им. ХОРА, ВИЕ ОТ КОЙ СВЯТ ИДВАТЕ БЕ? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА???????

92

Истинската версия

преди 1 месец

Кадиров изтребва гейовете, за да няма конкуренция. Пазарна икономика.

91

До 107

преди 1 месец

Това те ли ти го казаха ?

90

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 1 месец

Кадиров е глyпaв.

89

EБАХТИ НЕКЪДЪРНИЯ!

преди 1 месец

Тоя сигурен ли е, че не е от ОПГ ГРОБ?

88

Анонимен

преди 1 месец

Чисти манипулации! Човекът забрани химна по здравословни причини. Като има артрит ли, цистит ли, рахит ли, *** ли, квото там беше... болят го коленете и не може да стои прав, камо ли да марширува. Наш Цомчо как не става на химновете - пази си кръста момчето. Здравето преди всичко.

87

Анонимен

преди 1 месец

Русский гимн не знам,но шаманЧик Если попайдет,с неговите осем октави,тогава я втасахме!

86

Анонимен

преди 1 месец

Сега вдянах защо копейките треперят за Кадирката. Ми ако някой древен българин от тия, дето са омитали край Кавказ Дагестан, Балкария и ала бала без президента) се окаже, че е осеменил прадедите на Рамзан и човекът се окаже роднина? Копейска роднина!!! Ко праим сетне? Ние, родолюбците, държим на роднините си с всякаква смес (стига да не са от България) и ги посрещаме с хляб и сол, а един възрожденец добави сто агнета за някакъв тюркменистанец Вова. Само Коцето е капО - неговата рода е в Индия.

85

А.Василев

преди 1 месец

Така е, братко!

84

Хомосексуалист

преди 1 месец

Американските учени са доказали научно, че хомосексуализъмът е нормален.

83

Фондер Говнен

преди 1 месец

Яжте червеи и насекоми.

82

Анонимен

преди 1 месец

Владимир Владимирович е жив бог!

81

Кравар Тихоокеанчик

преди 1 месец

Кадирката излезе чок умен, ако беше се подвел по акъла на джохар дудаев и не беше преминал на страната на руснята през втората чеченска, сега чечня щеше да е независима и бедна, вместо това сега руснячетата хранят чеченците - путинските пенсионери ровят за просрочка зад супера, а пък чеченските атамани карат чисто нови мерцедеси. Вяличието струва скъпо друзя - за пуйлото вяличие, за кадирката денги - на далавера са и двамата.

80

Европедерас

преди 1 месец

А Кадиров защо гони гейовете, а? Това демократично ли е, а?

79

Къф е тоа та така?

преди 1 месец

А мюезина какво казва по въпроса?

78

Анонимен

преди 1 месец

Разликата е, че те искат да живеят така и ще живеят така както искат. Ще ядат месо, яйца, мляко, плодове и зеленчуци, пшеничен хляб, ще карат хубави коли, а вие ще ходите на гей паради, ще ядете насекоми и изкуствени храни, ще карате тротинетки и колела, и ще ходите пеша, независимо дали го искате или не.

77

Анонимен

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик Като нищо. Научният и милиционерски бъркоч в главата му може да достигне недостижими висоти с престижното си образование. Инженер от Дагестанския държавен институт и д-р по икономика и финанси от института в Махачкала (!!!), демек колега на Асен Василев. Плюс това е генерал-майор от руската милиция (милиционер след баня) и същото воинско генералско звание от армията на Путин, демек равнопоставен на нашия Радев. ))) Но бие редник Копейкин по чин. Коце е обикновен шаман.

76

Анонимен

преди 1 месец

А как да еват бързо или бавно

75

Анонимен

преди 1 месец

На Путлю солташаците са само ид'и'оти , а наште *** искат путювско