195

Идеалист

преди 1 месец

А представяте ли си как Главния свкретае се излижава гол в сауната с известни бандити и гледа часовника си от 50 000 лв при заплата от 5 -6 хиляди лева на месец! Кирчо, можеш да се сърдиш на баща си си се родил с такъв интелект!

194

От ЮС

преди 1 месец

Имам един много любим филм от 2006, Идиокрация. Винаги като го гледам с жалост се сещам за България. Ниски страсти и позьорщина. Гледайте го, всички ще се разпознаете.

193

юлиян

преди 1 месец

А,Кире,жив ли си?Защото в политиката вече си ''полу...''

192

Анонимен

преди 1 месец

Кире, ми ти в един запис обясняваше ка ще пазите Мутрата

191

иванова

преди 1 месец

то в друга европейска държава, такива като теб ги прогонват с бухалки, без право на завръщане!

190

Деди

преди 1 месец

Ало, Кире-Харвадец нейдин, вие сте тези които върнахте мутренските години за да се охраните и оядете като Баце. Само, че сгрешихте и много бързахте. А има поговорка за случая с вашето 9-месечно властване и ПП-то - "Бързата котка, сляпи ги ражда". Та и вашата работа такава, с бързане да се охраните от властта. Да, ама не! Поне да бяхте си научили "урока" от Баце!

189

Анонимен

преди 1 месец

От фондациите кой месия ще ни спуснат сега, за да хванат медиите да ни го втълпят и да ни """"оправи"""" с още 20-30 милиарда дългове.

188

Анонимен

преди 1 месец

ТВОИТЕ МИЛИАРДНИ ДЪЛГОВЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НИКОГА ПОВЕЧЕ СОРОСОИДИИ НА ВЛАСТ. ВИНАГИ УДРЯ ДЪРЖАВАТА НАЙ-ГОЛЯМОТО ДЪНО С ТЯХ.

187

Анонимен

преди 1 месец

Това момченце беше препоръчано от господарите американци на Радев. Той го вкара във властта. Не знаеше само че момченцето идваше да изпълни една задача на господарите американци: да затрие всяка връзка с Русия. Нищо друго. Затова му беше простен и записа и компрометирането и неадекватността

186

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще се сезира прокуратурата за петчасовия ви запис където се посяга на конституционните основи на държавата па после сте щели да ходите по островите аааа?

185

Анонимен

преди 1 месец

Ти използваше прокуратурата за смокинов лист, за да не те осъдят за лъжливата си декларация... Сега за да сте квит с нея е добре да ти възобновят делото и да възтържества справедливостта.

184

Един там

преди 1 месец

Ти и останалите крадци и лъжци помогнахте да се върнат! Народа като се беше вдигнал мутрата Бойко обикаляше села и паланки и се криеше като плъх..

183

ами

преди 1 месец

"Представяте ли си в друга европейска държава главният прокурор да изнудва главния секретар?" А представяте ли си в друга европейска държава да излезе запис как председателя на партията,която ще управлява ЕВРОПЕЙСКА държава да съгласува правителството си с чужда държава и да прави планове как да завземе МВР ДАНС и подобни,за да са били спокойни на предстоящите избори?!?Ако има по лошо от това е,че даже не си направиха труда да отрекат това тяхно твърдение....Това не е наглост,това върха на арога

182

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление, вече години наред ни ръководят добре облечени бизнесмени. Но политическата обстановка доказва, че на българина явно му харесва това. Беззаконие, деградация и поп- фолк до откат.

181

Без глаголна власт

преди 1 месец

Сауни, парапети,бобулечки,електрички,чужди пички,ролекси,офшорки,бикойни,пасти,умни,красиви,протести,трактор,гората чстна,имоти за 3 милиона,винетки,проценти,мостове,магистррали,свободен пазар,гръцки газ,културен министър рожден ден на перваз....

180

Анонимен

преди 1 месец

По голяма мутра от простото Киро няма. Той също е и лъжец като излъга в началто за двойното му гражданство. Той е и неграмотен нищо, че лъже, че е завършил Харвард. Защо не си покаже дипломата?

179

значи

преди 1 месец

да са прецуфриш до изборите дано, че да не ти гледам перфидния фейс, неврастеник. отивай да чупиш бутилки и чаши в някоя таверна. по-нескопосан политик от кирил петков не си спомням. дори бойкикев и атанасов са ми по-малко противни (не с много, но са!)

178

Умен и мега красив

преди 1 месец

Кирцата е продавал сок от моркови за по 60$ бутилката на амерканските богаташи , та на вас ли няма да ви пробута "Промяна"

177

Анонимен

преди 1 месец

Снимките в сауната на Живко Коцев и арестувания Стефан Димитров направо къртят!

176

рендетУ

преди 1 месец

Седя и съ чудя, кое е за предпочитане за "Матрялъ" у колонията Бг - Мутрите или Меринджеите??? Да мъ прощавате, ама съм по-склонен да мисля, че Мутрите са за предпочитаве пред смъртоносния за "Матрялъ" Вирус "ПП-ДБ"!