8

Анонимен

преди 1 месец

срещу Иизраел не смеят, той и Ердоган много се ежеше на евреите и надъхваше палестинците , ама подви опашка и нищо. Израел може да е 9 милиона ама е силна държава , а Турция може да е 90 милиона ама за никакъв *** не става, справки много, нямаше да пуска Швеция и Финландия в НАТО, пусна ги, щеше да махна американските бази Инджирлик и Кираджик,стоят си и даже имат атомно оръжие, Ердоган акккка цял живот в устите на турците а те казват "акотоо на Ердоган е много вкусно, много ни харесва"

7

евроатлантик, да ева

преди 1 месец

Добре са дошли, нещо такова беше кззала немската бабушкера. Ко ривем ся?

6

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2, а какво е нормална ислямска държава и има ли изобщо такава?

5

ХХХ

преди 1 месец

Клетите бежанци дали няма да направят мазало :) На Меркел горките мили бойци от ИДИЛ ! Все някоя зелка ще резнат в знак на солидарност и благодарност

4

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се дали ислямът е изобщо религия, защото Бог е един за всички и първият негов закон е: Не убивай!

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

От ИД да се опитат да направят атентат по време на някое спортно събитие в Израел. Не само,че няма да успеят,но и ще бъдат препарирани и поставени в някой музей . И ще напомня,че днес приключва Рамадан ,а това е зелена светлина за доста интересни интервенции в Газа,Ливан,Сирия,Иран,пещерата на Али баба и т.н.

2

Анонимен

преди 1 месец

Ислямът забранява убийството, но не и това на неверниците, тоест хората, изповядващи други религии. Това е религиозен екстремизъм и не бива да се толерира от нормалния ислям, но не чувам това да се прави. Не чувам осъждане от нормалните ислямски държави.

1

Анонимен

преди 1 месец

Супер, да избият неколкостотин. После ще слагаме карамфили и ще отправяме молитви за разбирателство. В най-лошия случай може остро да осъдим нападенията и дотук. Никакви реципрочни мерки, никакви депортирания, нищо. Ще чакаме просто до следващия атентат и ще ги интегрираме. Мекотелото и тук се постара да ни вкара такива