17

Подслушване

преди 1 месец

16 Ше си слушам квот си искам къдет си искам царвул

16

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

Колко може да си *** и днес да използваш подобни "сайтове"? В Youtube можеш да слушаш всичко. Имаш Спотифай, където семейния акаунт е 14 лв. на месец...... хора, спрете се вече и влезте в 21ви век. Смешни сте наистина!

15

Защо

преди 1 месец

Ми давате минуси жалки ушеви хомосексуалисти на нас българският народ ни държите обяснение кой предопреди Паскал и как така избяга от толкова великите в кавички менгеджии в тази ченгеджийска държава!

14

Пребориха се

преди 1 месец

С мр3ките а с наркотрафика и мутрите които ограбиха държавата и продължават да съсипват народа несмеят и да си помислят с корумпираните си колеги също.

13

По добре

преди 1 месец

Да бяха хванали Контрабандиста който от 30 години движи контрабандата ама нищо.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ауууу сега ще си ги сваляме от ютуб. Надявам се ГДБОП и с него да се преборят ха ха ха

11

Peter

преди 1 месец

Тази новина ме върна 20 години назад :-)

10

Сър Пичук

преди 1 месец

*** си мисли, че всеки му е длъжен. Да сваля всичко безплатно до като хората се мъчат да измислят музики и да оцеляват, но комунизма на това учи. Мързел и нищо друго

9

Батко

преди 1 месец

Смешна работа!

8

Анонимен

преди 1 месец

Горе си пише в друга статия - Google-то ще ви предложи нова платена услуга ... Затова, трябва да устетите липсата на музика, текстове, всичко което ви се иска да чуете, прочетете и гледате, за да сте готови "да се потопите" в удоволствието "всичко платено" - ама по сметката на 1 един-единствен човек в света! Стари, мутренски номера, ама вискотехнологични.

7

ЕДИН

преди 1 месец

БРАВО БРАВО само това беше най-важното да се направи! Цялата държава се тресе от скандали, те сайтове за музика спират. БРАВО НА УМНИЦИТЕ!!!

6

Анонимен

преди 1 месец

АХ КАКЪВ ВЕЛИК ПРИНОС НА ГДБОП В БОРБАТА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ - СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ ПРЕДОТВРАТЯТ ОЦАПВАНЕТО НА ПРИРОДАТА С АКО ОТ 2 ГОДИШНО БЕБЕ!!!

5

Анонимен

преди 1 месец

Тръгнали да затварят някакви анонимни сайтове, смях. Кой ти тегли музика и слуша mp3 през 2024, всяка кола вече е с блутуут и интернет.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ще цитирам филм по памет, Трансформърс, "свалил съм няколко хиляди песни от интернет. Кой не е !"

3

Анонимен

преди 1 месец

По-полезни "акции" нямаше ли? Или само това ви наредиха да свършите? А може би само това ви позволиха да свършите?

2

Анонимен

преди 1 месец

Бурни ръкопляскания! Изпълниха петилетката.

1

хаха

преди 1 месец

Голяма акция. Хората да не могат да си теглят музика. Особено пък единия сайт - за текстовете на песните. Уау. Да не може да си пееш или да разбереш какво се пее в песента. Голяма работа свършили.