10

Анонимен

преди 2 месеца

Задачата, която имат двете предателски фракции -- на борисов и на простокиро е да разрушават всичко функциониращо в България. А българското стадо трябва да се заблуждава, че едната е по-добра от другата и други партии за гласуване няма. Другото нещо, по което действа цру е да се попречи за някакво формиране на опозиционна коалиция, която да измести двете предателски фракции от първите места. А след изборите пак ще са готови за управление заедно и източване на бюджета към сащ и украйна.

9

Emigrant

преди 2 месеца

Чета и не мога да повярвам, че все още има българи в България, които продължават да вярват в т.нар. "честни избори", след като и децата знаят, че в България всичко е мафиотизирано. Личи си по форумите, че в БеГе са останали доста "умни хора". Ние, простите, се изнесохме от държавата преди петилетки. Good Luck.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Президента вмъкнат крадците Киро и Кокорчо в парламента сега се мъчи да, се отърве от тях с помощта на Герб

7

анонимен

преди 2 месеца

Г-н Президент,СПОРНИ са две лица,който се "проявиха и доказаха"на предишните ИЗБОРИ министъра Калин и министъра на лицето което цяла България ГО видя със ФЛАШКАТА в ръка във залата

6

Анонимен

преди 2 месеца

До 4, Възраждане-то ти е казионна партийка, пусната да обира протестния вот! Не случайно Костадинов като видя че качва твърде много процент, започна с простотиите и хулиганските прояви в стил "Сидеров" за да смъкне отново! Целта му е да бъде казионна опозиция, а не да печели изборите

5

Анонимен

преди 2 месеца

довиждане кокорчо, довиждане тагаренко, довиждане алхимик, скоро смо по

4

Анонимен

преди 2 месеца

Като се сетя тези каки как оплескаха предишнште избори и каква невъзможна хартия ,с която не може да се ггласува машинно дадоха...."Случайно...."

3

Анонимен

преди 2 месеца

Дори ако гласуваш за Възраждане другите са повече за ЕС и НАТО и няма смисъл да се гласува и за Възраждане.

2

продължва непромянат

преди 2 месеца

ЕС няма значение, а НС е пак същото дали 2 в 2 или 2 в 1 хората няма за кой да глаусват защото всички са за ЕС и НАТО.

1

Важно е какво иска

преди 2 месеца

Баце и след това Пеевски!